- Konu Sahibi CADISILA87
cnm yok ama bence e.ark. çiçekcisi yanlış biliyor ya 16 yada 24
ya ara bi çiçekciyi sor![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
ya ara bi çiçekciyi sor
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ajikal hayırlı olsun bi biizm tarih belli değik yahuuu
mujdaci cnm öğrendinmi bizede yaz bide bilek kaydirigubbakcemile5
canım valla gözüm başka model görmüyo,zaten klasik bir model seçtik,aldıklarımda içime çok sindi,birde zaten epey araştırdım,genellikle büyük firmalar senede 1 kere model çıkarıyolar 2008ya da 2009 modeli diye 1 senelik oluyor,acele etmemizin sebebide kdv ler %18 den %8e düşmüştü ya ,bide mağazanında indirimi oldu,epey indirimli aldık,nişanlımla ben ikimizde tez canlıyız ne yapalım zemuszemus
woooow süper o zaman. hayırlı olsun canım huzurla oturun inşallah.![]()
evet canım öğrendim :lepi:
anlamı sen benim elim ayağımsın demekmiş :asigim:
selamlar bende izmirin meşhur kızlarındanım(havalı diil)nişanlım şuanda asker mayısta geliyo bizde 10.10.2010 da düşünüyoruz ama yer belirsiz
günaydın kızlar,uzun zamandır takip ediyordum artık bende sohbete bizzat katılmak istedim.bende Haziran 2010 da evlenicem kısmetse,kafamızdaki tarih 6 haziran ama henüz gidip gün almadık,Biz sade bir nikah töreni düşünüyoruz,ardından aile arası samimi bir yemek olabilir,şuan konusurken gençler gece eğlenmeye gider diyoruz ama zaman ne gösteriri bilinmez,gerçi nişanımda eğlenmeye gitmiştik,heralde nikahtada öyle olur,
şimdi ne kadar kalmış diye sayıyorumda 9 ay var nerdeyse,sanki zaman hiç geçmiycek gibi geliyor,bir 9 ay öncesine bakıyorum,neler yapmışız diye,zaman ne çabuk geçmiş buda hemen gelir geçer diyorum,
dün yatak odamız geldi,kuruldu,içim pır pır etti kızlar,:kedi:
ayın 26sında da salonumuz yerleşiyor,biraz acelemi ediyoruz bilmiyorum ama biz daha önce aldığımız için malum kriz sebebiyle mobilya firmalarına güvenemedik,depolarında durcağına evde dursun dedik,
neyse çenem düştü kaydirigubbakcemile3
kızlaarrr merhabauzun bı ayrılıgın ardından bende aranıza tekrar katıldım hazıranın sonunda tatıle cıkmıstım bugun geldım we gelır gelmez formumuzu actımm..hepınızı cok ozldım..zaman gecmez dıorduk gecmıs walla..en son yazdıgım ıletıyı okudum 133 gun kaldı sozlum askerden gelecek yazmısım suanda 32 gunu kaldı..zaman gectıkce dahada heyecanlanıorum...bayramda askım burda we bızde tam gaz hazrlıklara baslıcaz..hazırana kadar dugunu dusunuoruz..bakalım kısmet...
süpermiş anlamı cnm
la benim tatlu ayım bana daha çiçek almadı ama 3 kere getirdiler zemuszemus onlar sayılırmıki acep CADIARZU
yahu kızlar ne güzel valla baya eşya alıyorsunu ben malesfe öyle herşeyi lamıyorum zaten kurulu eve gelin gidiyorum
bi oturba grubu bi yatak odası alıcaz bide ben tek parça gümüşlük büfesi istiyorum bakalım o olcakmı CADIARZU