2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

benim annemin elinde olsa kesin yapar maalesefkii yok

ben çalışıtığımı ona veriyorum o bişeyler yapmaya çalışıyor ama babam parası olduğu halde elini

uzatmaz cnm

Tabiiki cnm olmayınca nsl yapsın ztn ona sözüm yok ama işte baban nasıl oralı olmaz ona şaşırıorum gerçi büyük konuşmak istemiorum bn daha nişanlı fln diilim bu konular hiç konuşulmadı erkek tarafı ne der ne yapar bilemem...
nooldu cnm tarih konusunda bi değişiklik varmı??

Bizde aynı şekilde kendimiz yapıcaz çoğu şeyi kayınvalidemler salonu ve takıları halledicekler babamda yatak odasını alabilir oda kesin değil hiç konuşmadık bu konuyu çünkü biz sözlenirken herşeyi kendimiz yapıcaz demiştik. Hemde senin dediğin gibi olacak cnm bende aynı fikirdeyim yani kimse biz aldığımız için hiç bir şeye modeline yada fiyatına karışamıycak daha rahat olacak kaydirigubbakcemile2

yaani madem kendiniz yapcaksınız kimse karışmamalı ama işte ilk evlenirken borçlu evlenmeseniz daha ii olur cnm yerimseniben

Tabiiki cnm olmayınca nsl yapsın ztn ona sözüm yok ama işte baban nasıl oralı olmaz ona şaşırıorum gerçi büyük konuşmak istemiorum bn daha nişanlı fln diilim bu konular hiç konuşulmadı erkek tarafı ne der ne yapar bilemem...
nooldu cnm tarih konusunda bi değişiklik varmı??

yaani madem kendiniz yapcaksınız kimse karışmamalı ama işte ilk evlenirken borçlu evlenmeseniz daha ii olur cnm yerimseniben

Hesaplarımıza göre borcumuz olmayacak yani olsa bile 1 yada 2 bin tl olur diye düşünüyoruz :Saruboceq:

Valla kızlar bende herşeyimi kendim yapıyorum ki ailemde yok onlatıda şuan ben geçindiriyorum ama canları sağolsun
ha bu arada ben yatak odasına aşkıma yıktım eee aynı eve gelin gidiyorum yane onu o almalı diye düşündüm :D

annem olmaz diyo müjdecim zaten bende kışın istemem

buarada üst kattaki evde oturun yaptıralım diolardı bugüne kadar olmaz diodum biara olurmu acaba dedim ama yok yok kirada otururum daha iyi :)

canım ya du bende sarılıım :1hug:
oh oh maşallah çok güzel cnm ya düğün ne zaman şimdi karar verildimi?
sorma ya işler çok karışık kafamçokkarıştı . biz çok kalabalığız yani öle mümkünatı yok aile içinde yapamayız o yüzden nişan dışarda biyerde olcak mecburen eve de sığmaz o kdr kişi çünkü geçen gün hjesapladım sadece en yakınlar 200 kişi.. tam şubat tatilinde çok sıkışacak çünkü ablamın da düğünü var muhtemelen sonrasına kalcak mart gibi falan. yada kurban bayramına :roflol:
öfff bilmiorum bende mesela ablamın düğününe nişanlımla gitmeyi isterdim ama mümkün olmıcak sanırım :gitme:

Oy yafrimmmm sıkıntı yapma hayırlısı olsun,bi bakmışsın nişanlanmışsın zaman çok hızlı geçiyor opuyorumnanaktan O zaman ablan evlensin bekle sindire sindire bi nişan yaparsın,hiçbişey içinde kalmamış olur tatlım..
Biz düğün tarihini 27 haziran diye belirledik bakalım,aralıkta gün almayı düşünüyoruz inş canımcım opuyorumnanaktan Ayyy çok heyecanlı yaa evime gittim pazar günü nişanlım beni çeke çeke çıkarmak zorunda kaldı evden kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba biz nişanlımla 2010 şubat veya martta düşünüyoruz.yazı beklemek istemiyoruz.ailelerde tamam diyo.ama yakın çevremiz kışın düğünmü olur falan dio.kapalı yerde sigara içilmicek sıkıcı olur diyolar.insanlar sigara içcek diye yazımı beklicez yani. moralimi bozuyolar.izmirde oturuyoruz kar derdide yok burda.siz ne diyosunuz bu duruma zormu olur gerçekten kışınn :çok üzgünüm:

Hiç bekleme canım kim tutar sizi nakitte sıkışıklık yoksa kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar bende 2010 nisanda evleneceğim size birsey sormak istiyorum bizim alınması gereken sadece mobilyalar kaldı sizce para biriktirip peşinmi alalım yoksa hemen taksite girip alalım mı aileler karısmıcak mobilya işine fikirlerinizi bekliyorum

Bence hemen alın tatlım çünkü para biriktirmek zor oluyor.Ama yok ben bu işte ustayım diyosan biriktirin düğün zamanı en yeni çıkanlardan alırsınız :)

Arkadaşlar,

Allah yuva kuranın yanında olurmuş siz hiç üzülmeyin ve takmayın kafanızı..Borç da biter,birilerinin dırdırlarıda..Herşeyi kendiniz alırsanız da hepsinin kıymeti daha çok bilinir daha büyük bir zevkle kullanırsınız.. :)

Uğur böcüğü nerelerdesin yaa özlettin kendini :) Bişi yaptığımız yok şu an kış uykusu modundayız sanırım vakit biraz daralsın hepimiz tutuşacağız,dimi kızlar :))

selamlar bende izmirin meşhur kızlarındanım(havalı diil)nişanlım şuanda asker mayısta geliyo bizde 10.10.2010 da düşünüyoruz ama yer belirsiz

Oy yafrimmmm sıkıntı yapma hayırlısı olsun,bi bakmışsın nişanlanmışsın zaman çok hızlı geçiyor opuyorumnanaktan O zaman ablan evlensin bekle sindire sindire bi nişan yaparsın,hiçbişey içinde kalmamış olur tatlım..
Biz düğün tarihini 27 haziran diye belirledik bakalım,aralıkta gün almayı düşünüyoruz inş canımcım opuyorumnanaktan Ayyy çok heyecanlı yaa evime gittim pazar günü nişanlım beni çeke çeke çıkarmak zorunda kaldı evden kaydirigubbakcemile3

bakalım artık cnm ya kısmet bnde aceleye gelsin arada kaynasın istemiorum.

canım bnm ya çok svndim şimdi nsl heycanlısındır tahmin edebiliyorum allah sana ve tüm ev kuranlara yardım etsin opuyorumnanaktan

annem olmaz diyo müjdecim zaten bende kışın istemem

buarada üst kattaki evde oturun yaptıralım diolardı bugüne kadar olmaz diodum biara olurmu acaba dedim ama yok yok kirada otururum daha iyi :)

yok cnm ya boşver sonra ilerde eşinle sorun yaşarsın aynı yerde olmamalı bence iki aileye de çok yakın olmamalı ev.

Ya kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var
nette aradım aradım bulamadım :((

dün yıldönümümüzdü erkek arkadaşım iş çıkışıma geldi elinde koca bi paketle nese soradan anladımki 20 tane gül almış beyim :kedi: (bide koca bi torbaya koymuş karizması çizilmesin die :roflol: )
bu 20 gülün anlamı varmış ama sölemedi sen araştır bul dedi nete baktım 16 gülün bide 24 gülün anlamı vardı. bilen varmı kızlar yaaa çok mrk ettim çünkü eğer 16 ise evlenme teklifi gibi bişi ay yardım edin a.s. :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Back