2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

mrb arkadaşlar bende 2010 nisanda evleneceğim size birsey sormak istiyorum bizim alınması gereken sadece mobilyalar kaldı sizce para biriktirip peşinmi alalım yoksa hemen taksite girip alalım mı aileler karısmıcak mobilya işine fikirlerinizi bekliyorum

mrb arkadaşlar bende 2010 nisanda evleneceğim size birsey sormak istiyorum bizim alınması gereken sadece mobilyalar kaldı sizce para biriktirip peşinmi alalım yoksa hemen taksite girip alalım mı aileler karısmıcak mobilya işine fikirlerinizi bekliyorum

Merhaba kızlar bir haftadır ihmal ettim buraları işlerim vardı sadece okumakla yetindim affedin beni :gitme:
Bende nisan geliniyim cnm seninki kaçında bellimi.Biz sadece para biriktiriyorz ne mobilya ne beyazeşya almadık çünkü evimizi kira olacak ve daha belli değil.Senin eğer evin belliyse beğendiklerini bekletme al derim ben biraz sabırsızım bu konularda :sinifsinif:

kızlar ben geldim hala çıkmazdayım iki aile arasında annem der seneye olsun nisanda onlar der kasımda olsun kasımda olacaksa bile üç ay var gelinlik bile 2ayda zor dikiler hele eşyalar
inanın belirsizlik çok zor

kızlar ben geldim hala çıkmazdayım iki aile arasında annem der seneye olsun nisanda onlar der kasımda olsun kasımda olacaksa bile üç ay var gelinlik bile 2ayda zor dikiler hele eşyalar
inanın belirsizlik çok zor

Hoşgeldin cnm içinden çıkılmayacak bi durumsa borçla arçla evlenmenin birde bu kadar hazırlığı 3aya sığdırıpta canını sıkmanın alemi yok çünkü o borçlar evlendikten sonra seni sıkabilir.Ama yardımcı olacaklarsa hiç düşünme yap kasımda kaydirigubbakcemile2

Bende kararımı değiştirmeyi düşünmüyorum ama insanı bunaltıyolar walla her kafadan bi ses çıkıyor.ailelerimiz karışmıyo size neee demi ama ya ay daraldım walaa.ilk başta yaz diyoduk ozamanda niye o kadar bekliyorsunuz diyolardı.insanları memnun etmek çok zor gerçekten.

erkek taraı olarak borç olmayacak ama annemde 3ayda bana beyaz eşyamı ve yatak odamı alıp ödeyemez yaza kadar ancak öderdi offf çıkmazlardayım annem asla seni borçla evlendirmem diyo
babamda çok destek çıkıcakmış gibi erkek tarafına söz veriyo valla bana soran yok ben kasım düğünü hiç düşünmedim

sılacım nişanlın ne diyo bu konuda?
çıkmazda olduğunu ona söylesen belki o ailesiyle konuşur sen direk söleme hem kötü ilan ederler bu sefer. bırak nişanlın halletsin

:roflol: amaan erkeklerin hepsi böle vurdumduymaz isterlerki hiç bi sorumluluk almadan nikah masasına otursunlar imza atsınlar düğün müğün olmadan iş bitsin, boşver sen işini yürütmeye bak :jeyyar:
olmadı annen sölesin ama sen sakın söleme derim..
zorla evlendircek diillerya canım

sıla nan benım usakta kasımda dıo dün kızdım ona bugun bıze gelcek
nasıl etceksek kasımda :mymeka: herseyı ıkımız edıyoruz zorlancaz valla
belırsızlık kötu ama ben zaten ıstemıyorum ben nisanda ıstıyorum bakalım

ya aileler neden yardım etmio bn çok şaşırıyorum sizcede garip değilmi çiftin bi başına bütün evi dizmesi düğünü yapması :çok üzgünüm: sonuçta kaç yıllık birikimi olurki evlenmek üzere olan bi kızın ya da erkeğin. ailelere daha çok görev düşmeli herşeyi üstlenmeyin derim kızlar. ha eğer herşeyi kendiniz yapcaksanızda ileride hiç kimseyi eşya seçiminde şunda bunda hiç bişeye karıştırmayın :dilcikar:

benim annemin elinde olsa kesin yapar maalesefkii yok

ben çalışıtığımı ona veriyorum o bişeyler yapmaya çalışıyor ama babam parası olduğu halde elini

uzatmaz cnm

ya aileler neden yardım etmio bn çok şaşırıyorum sizcede garip değilmi çiftin bi başına bütün evi dizmesi düğünü yapması :çok üzgünüm: sonuçta kaç yıllık birikimi olurki evlenmek üzere olan bi kızın ya da erkeğin. ailelere daha çok görev düşmeli herşeyi üstlenmeyin derim kızlar. ha eğer herşeyi kendiniz yapcaksanızda ileride hiç kimseyi eşya seçiminde şunda bunda hiç bişeye karıştırmayın :dilcikar:

Bizde aynı şekilde kendimiz yapıcaz çoğu şeyi kayınvalidemler salonu ve takıları halledicekler babamda yatak odasını alabilir oda kesin değil hiç konuşmadık bu konuyu çünkü biz sözlenirken herşeyi kendimiz yapıcaz demiştik. Hemde senin dediğin gibi olacak cnm bende aynı fikirdeyim yani kimse biz aldığımız için hiç bir şeye modeline yada fiyatına karışamıycak daha rahat olacak kaydirigubbakcemile2

Back