- Konu Sahibi CADISILA87
- #5.701
taşınma olayı zaten başlı başına bi dert ya katılıyorum.taşınmaya sebep vermeyecek bi ev buldurucam kısmet olursa...
semt kötü demiyorum ama evler eski görsellik namına en ufak bi detay yok.camı açtığında üst katlarda oturuyorsan ve çok şanslıysan göreceğin manzara haliçtir,ya da evin bi kenarından mezarlığı rahatlıkla izleyebilirsin.hani insan hevesle bakabilmeli evine,yolda yürürken yabancı olduğu sokağa da ısınabilmeli.evine zıplayarak gidebilmeli.ama kulaksız rahat bi ortam değil.rahat giyinmezsin bakarlar yani.ulaşım açısından çok iyi biyer.üstü okmeydanı çaprazı taksim altı eminönü felan bu güzel.ama bunun dışında hiçbir artısı yok.asla ısınamayacağım bi semt diyebilirim.
işin kötü yanı avrupa yakasını hiç bilmiyorum.tavsiye edebileceğim hiçbiyer yok.ama şu adalet durumu çok iyi fikir.bunu annemler de söyledi.şuan olmasa bile kayınvalidelik potansiyeli yüksek bi kadın annesi.ilerde mutlaka huzursuzluk çıkacak.
Valla cnm 2 tane daire alcana 1 tane dğru düzgn bi yerde alsın..
Bakırköyde alabilir beylikdüzü biraz uzak ama yeni yerleşim yeri oldğu için çok güzel daireler war beşiktaş olabilr cnm bahçelievler ortaköy,şişli,yeşilköy,bebek,nişantaşı,etiler bunlar aklıma gelenler buralarda fiyatlar biraz pahalı olabilr ama 2 daire yerine 1 tane alabilrsnz baştada dediğim gbi..
İnternetten emlak sitelerine girip istanbul avrpa yaksndaki semtlerden bakabilrsn baktıkca hatrlarsn ztn duyduğun güzel semtleri.
Eğer sözlün annesine bu konuda söz hakkı vermesse onu kırmadan bu konuyu ikiniz aranzda halletmenz gerektiğini anlatırsa karışamaz anneside..