• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnm 89.90 dan 19.90 na düşmş düşn birkaç kez indrme grmş ama düğünde gyemem bnmki izn vermz tanımıorz gelnleri faln die ama kendi sözmdü nişnmdı gyrm sositososito

teşkkr edrm seydacm hihoyyyt[/QUOTE]

Canım inanamıyorum 19.90 a düşmüşse kesin al mutlaka giycek bi yer bulursun olmadı bnm nikahmda giyersn delikafadulden
Üzerine bişi atarsn cnm sırt dekoltesi yüzünden izin wermiosa ama bu kdr uygunsa hiç kaçrma cnm beğendysen..

D-1003
D-1071
D-1008 D-1092 D-1115 bunların sadece üst kısmı hoşuma gitti cnm ama fena gelinlikler yok hoş şeyler war.

evet cnm hoş şeyler var bnde en çok üst kısımlarını begndim..
]

Canım inanamıyorum 19.90 a düşmüşse kesin al mutlaka giycek bi yer bulursun olmadı bnm nikahmda giyersn delikafadulden
Üzerine bişi atarsn cnm sırt dekoltesi yüzünden izin wermiosa ama bu kdr uygunsa hiç kaçrma cnm beğendysen..
[/QUOTE]

cnm evet hemde marka bişeydi güzeldi şıktı umarım kaçırmam laelaelaelaelae
cnm senin nikaha ha o günleride görücez seydacm az kaldı Şeniz

Evet Denizcim genelde üst ksımları güzel alt etek kısımları pek bnm tarzım deil..
Bence de kaçrma cnm yrn git hemen al baya uygunmş..

Yavrum bunun introsu bilem güzel gelniliği kaç paradır acep :kedi:
cnm olsun model begeniorz burdan begenip dikim yaptrabilirz kaydirigubbakcemile2

Evet Denizcim genelde üst ksımları güzel alt etek kısımları pek bnm tarzım deil..
Bence de kaçrma cnm yrn git hemen al baya uygunmş..

bnmde deil cnm..
tamam cnm gtmeye çalışıcm :kedi:

patrick de 14 15 16. gelinlikleri beğendm ama çekim kalitesi çok yüksek burdaki yani resimlerde durduğu gbi durmayabilr gelinlikler bide o ilk çıkan gelinlik hangisi bulamadm ben 2010 katalğnda..

Ya ben diktirmekten inanılmaz korkuyorum.İstediğim gibi olmazsa diye içim içimi yer

Aynen cnm yaa bende çok korkuorum ya diktirdiğimde istediğm gbi olmzsa diye o yzden bildiğimz bi gelinlikçiye yada terziliğine güvendiğimz birine yaptrmamız lazm bnm kayınvalidemin bildiği bi gelnlikçi warmş bi tanıdıkları orda diktirmiş memnun kalmş ilk olarak oraya gitmeyi düşünüorumm..

Back
X