• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

patrick de 14 15 16. gelinlikleri beğendm ama çekim kalitesi çok yüksek burdaki yani resimlerde durduğu gbi durmayabilr gelinlikler bide o ilk çıkan gelinlik hangisi bulamadm ben 2010 katalğnda..

kapaktakini diosun di mi bende onu çok begendim cnm..
eresma modeline bttm özellikle yani eger gelinlk olmz bundan derlerse nşan yada söz için o modeli istyrm kesinlikle cnm gene fikir değştrdm ya offf akannehir

Aynen cnm yaa bende çok korkuorum ya diktirdiğimde istediğm gbi olmzsa diye o yzden bildiğimz bi gelinlikçiye yada terziliğine güvendiğimz birine yaptrmamız lazm bnm kayınvalidemin bildiği bi gelnlikçi warmş bi tanıdıkları orda diktirmiş memnun kalmş ilk olarak oraya gitmeyi düşünüorumm..

cnm bnm ablamda diktrdi burdaşimdi o kadın istnbula gtmş çok ünlü bi dikim evine onu ögrenince sanada sölerim cnm çünkü çok iyi dikio..

ben korkumuorum şahsen çünkü çok iyi dikimevleri var özellikle istnblda ,izmirde kaliteli yerler var cidden..tanıdğm kişilerin çoğu diktrdi bnde onlarn yaptrdığı yerlerde yaptrblrim..

İzmir'de güzel yerler var deniliyor;ama öyle çok da ahım şahım bir yer göremedim

Ünlü markalarınki gibi değil yani

Ben satın almak istiyorum da dur bakalım belki becerikli birini buluruz da

bu yükten kurtarır beni kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben uyuyorum artık tatlı rüyalar hepinize a.s.

evet cnm 25 69 bnde begemdm ya çoğu güzel aslında :asigim:

Evet cnm fena deiller ama dediğim gbi çekim kaliteleri çok güzel görüldüğü gbi..
O yüzden gittiğimzde hüsrana uğryabilrz bide ordaki mankenlerin fiziklerinide göz onunda bulunduralm lütfn hatunların fizikleri Allah yukarda güzel yani :roflol:

Evet cnm fena deiller ama dediğim gbi çekim kaliteleri çok güzel görüldüğü gbi..
O yüzden gittiğimzde hüsrana uğryabilrz bide ordaki mankenlerin fiziklerinide göz onunda bulunduralm lütfn hatunların fizikleri Allah yukarda güzel yani :roflol:

valla biz onları solda sıfır bırakız cnm bnm o profesyonel makyj bize uyglnsa hem fiziğimzde ne varmş cnm hepimz fıstk gbyz maşallah hihoyyyt seni gördm sonuçta seydacm maşallhn var :delphin:

kızlar bnde çıkıorm aşkımla konuşcaz ne zmndr konuşmıodk çok öpüorum sizi iyi gecelr rüyanızda sevdiklerinizi görün görüşrz :gitme:

valla biz onları solda sıfır bırakız cnm bnm o profesyonel makyj bize uyglnsa hem fiziğimzde ne varmş cnm hepimz fıstk gbyz maşallah hihoyyyt seni gördm sonuçta seydacm maşallhn var :delphin:

:roflol:
Canım yüzlerinden bahsetmemiştm vctlarndan bahsetmiştm..
Teşekkür ederm cnm iltiftn için acayip megolamanmda o konularda takıntılarım yoktur ama onlarn üzerinde durduğu gbi durmaz üzerimzde yani bi gelinlik en basiti senin üzerinde durduğu gbi benim üzerimde durmayabilr ondan bahsediodum..
Hani o dar elbise gbi olan gelinlikler için söylüyorum gerçi ben onları beğenmiyorum gelinlik gbi değil beyaz elbise gbi duruo..
İnşallah hepimiz hayallerimizin gelinliğini bulabilriz..

kızlar bnde çıkıorm aşkımla konuşcaz ne zmndr konuşmıodk çok öpüorum sizi iyi gecelr rüyanızda sevdiklerinizi görün görüşrz :gitme:

İyi muhabbetler güzelim size..
İyi gcler görüşürs kendine dkkt et sende rüyanda sevdiğini gör opuyorumnanaktan
:1hug:

Back
X