- Konu Sahibi CADISILA87
- #5.321
hb canım nasılsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım.şükür bu güne. yarın görcem ya daha mutluyum. küçük ev aletleri alcam bakalım. sırayla halletmeye çalışıyorum..
biz sinemaya gitcez. türk kahvesi içeriz bir de kesin. yine büyük şehirdesin gidecek yer bulursunuz. sürekli aynı yere gitmek zorunda kalıyoruz. aman göreyimde nerede olursa olsun..
Valla cnm büyük şehirdeyiz ama araba olmadımı hele bide hava kötüyse gidick yerler sınırlı oluo mslf artık kadkye gitmekten bıktım zaten lise hayatımın bütün bölümü ordaydım bakalm değşk fikirler bulabilcekmi askm delikafadulden
tatlım.burda takılmak istiyorum ama göz kapaklarım müsade etmiyor. şeydacım aşkınla güzel saatler geçir inş. byy
canım karbeyaz cım. iyi aşkamlar öncelikle. iş yeri de aynı semtte mi yada yakınmı. aileye çok mu yakın. moralini bozma. tatlı dille söylemeye çalış bence. aileye çok aşırı yakın değilse pek sorun olmaz sanırım canım. aynı evde kalanlar var bunu unutma. hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım.
canım benim şöyleki bulduğu evi alırsa ailesiyle aramızda 1 sokak olacak.ailesiyle çok iyi anlaşıyoruz problem olmaz yakınlığımız.işine pek yakın değil ama orda büyümüş çevresi hep orda diye inat ediyor.ben anadolu yakasından vazgeçip karşıya geliyosam o da biraz fedakarlık yapmalı.bulunduğu muhitteki tüm evler tarihi eser nerdeyse.binalar eski bakımsız.detaylarına bakılınca rahat olunabilecek bir ortam değil.şükür enazından kirada olmicaz ama kalan ömrümü geçireceğim bi evde de huzurlu oturmak isterim.akşam olduğunda bakkala gitmeye bile çekineceğim biyer yani öyle diyim canım.tatlı dille konuştum olmadı zorlamaya başladı.bugün çok ciddi tartıştım ne yapsam vazgeçiremiyorum.inatlaşması çileden çıkarıyo zaten beni napıcam bilmiyorum daha ne demeliyim de vazgeçmeli
karbeyzcm okudum şimdi yazdıklarını öncelikle mrb.. nasıl vazgeçiregin konusuna gelince söle diyeblrsn mesela : sonuçta bu ikimizin dünyası olck ve kararlarımızı birlikte almamz gerekmez mi diyeblrsn? hangi semt çok merak ettm ama ne kadr kötü olblr cnm o kadr kötü olsa birlikte olduğun insan nasıl ordn kopamıor? ailesine yakın olmsı zaten sorun deil demşsn olmazsa hemen evinizi o semtten almyn kirada otrn onu kırmamak içn sonra senin istedgn yerden ev alırsnz olmz mı?
merhaba canım..kulaksızda oturuyorlar .her yolu denedim bunları da söyledim ama ordan kopamıyor.kulaksızı detaylarıyla bilmiyorum ama içime hiç sinmiyor.rahat oturamicam ve sözlüm geceleri çalışıyor barmen.ben akşam bakkala bile gidemem çekinirim.akşam tek kalıcam.işim çok zor ikna yoluna denemediğim kalmadı![]()
anldım cnm ama bu zorlukları anltgn halde vazgeçmio mu sözlün yani gecelri yalnız kalcgndan faln?
yok vazgeçmiyor.kirada oturmak asla istemiyor.en büyük korkusu kira zaten bunu teklif edemem ona.geceleri de ailesine güveniyor.görümcem yanımda olur veya ben geceleri kayınvalidemlere giderim diyor.ama nereye kadar?hergün onlarla duramamki karşı taraf melek dahi olsa arada bi mesafe olmalı.ve orda oturursam zamanla bu mesafe kalmaz ama dinletemiyorum.annesi hastanede yatıyor ve azönce msj attı bana anneme bakmaktan korkuyosun ama merak etme git bak demezler yazmış canım çok sıkıldı
bende cevap yazdım korkum bu olsa hastanede refakatçi kalmazdım günlerce.evimin kapısını kitler iyileşene kadar yanında kalırım yıllarca bu sorun değil ama ben kulaksızda oturmak istemiyorum dedim.cevap gelmedi![]()
sözlün pek anlyşlı deil gbi gözüküo cnm yani ne olrsa olsn zorlamamsı lazm di mi yanlış mı düşünüorm? onun fikirleri önemli ise seninkilerde öle olmalı..