• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnmcm maddi sorun yok aşkım çalışıo şuan yalnız abisinin işleri bozldu ve iflas etti btn aile ona sferber şunda ve oyzden biz bişeyleri ertelmk zorunda kaldık marta kadr bnimde sölemek istedgm bu gözmde inan hçbrşey yok malmış mülkmş şunda yaşadığım stresi inan bi ben bilirm bide aşkım cidden uykularım kaçıo düşünmekten..
ikimizde dedgn gibi eğtmlyz genciz daha ne olsun herşy halledlr yetrki aileler bze manevi olrk destek olsun..

Mart birşey değil canım.
Sen henüz okuldasın galiba zaten,kendini marta kadar yiyip bitireceksen Ooo..
lütfen böyle yapma sakin ol,sen strese girdikçe işler daha da birbirine girer.
Herşey olur biter,eksik fazla diyorum ya huzur..
huzur olsun yeter ki,sevgilinin de beynini yeme kaydirigubbakcemile
kızlar öyle yapar genelde sıkıldıkça adamlara sararlar kaydirigubbakcemile3

aman şeydacım ya haklısın şubatta dökücem içimi sence nasıl olr gelmelerine 1 ay kala yada yılbaşında sölym kurtulym diorm kaydirigubbakcemile2

cnm sen içini ferah tut çok güzel bi düşünce maşallah diorum nazsar degmsn :nazar:

Bence yılbaşnda söyle cnm şubata kdr tutma kendini bide baban düşüncem fln derse martta bile olmayabilr sizinki çnkü bizimki hiç düşündüğümz tarhte olmadı babamın kendini alıştırması we beklemeleri sayesinde o yzde sen önceden söyle bişey kaybetmezsin eğer ne zmn gelcekler die sorarsa mart diye düşünüorus babacım seninde kafanda herşey netleşmiş olur şmdilik olumlu yada olmsuz fikrlerini öğrenmek istiorum dersn..

Bakalım ben bnm için tmm 1 sene sıkalm dişimizi ama bu nikah tarhini konuşmak için aileler birleştğnde o zmn bizimkilere sizinkiler fikirlerini söylesnler bakalm bnm ailem ne dicek demeyi düşünüorum cnm sence?

Bide o kdr Tuzlada oturmam dedkden snra tmm demek bna göre deil ya..
Hee evet sizin evinizi vermenizi bekliodum o yzden Tuzlaya hayır diyodum gbi..

Olur mu canım,kirada oturduğunda para veriyorsun.
İstediğinde yerde oturusun ama sana ev veriliyorsa böyle bir incelik yapılıyorsa ev neredeyse orada oturursun aynı şey değil ki bu..
İçin ferah olsun aynı şey bana yapılsaydı hoplaya zıplaya giderdim,kira param da cebimde kalırdı gezerdim gamyoncuiremsu

seydacım sna ne dcm bak bizmkinin babsının apartmanı varmş bnlar 4 kardeşler ve 6 dairelik bi apartman 4'üne birer daire 1 birindede ailesi otruo bundan bikaç sene önce başka bi abisi sıkışmış ve bizimkinin üstne olan daire satılmş yani şu var istnbl büyük biyer orda geçim zor evin olmadn geçinmek insanı zorlar ne güzelki senin böle bi sorunun olmck cnm.. bizmki güme gtti anlcn ama olsun zatn ben aynı çatıda otrmak istemiorum ne olr ne olmz kaynanadan çekmem eltilerden çekerim iyi olmş bzm açıdan..

İstediğinde yerde oturusun ama sana ev veriliyorsa böyle bir incelik yapılıyorsa ev neredeyse orada oturursun aynı şey değil ki bu..
İçin ferah olsun aynı şey bana yapılsaydı hoplaya zıplaya giderdim,kira param da cebimde kalırdı gezerdim gamyoncuiremsu

İşte cnm Denize söyledğim gbi tmm o zmn bi süre oturalm ev alıncaya kdr ama aileler birlştğinde otrup konuşmak için sizinkiler bnm aileme söylesn bizimkilernde ne düşündüğünü öğrenelim dicem şmdi Ferhata..
Diyimmi :uhm:

seydacım sna ne dcm bak bizmkinin babsının apartmanı varmş bnlar 4 kardeşler ve 6 dairelik bi apartman 4'üne birer daire 1 birindede ailesi otruo bundan bikaç sene önce başka bi abisi sıkışmış ve bizimkinin üstne olan daire satılmş yani şu var istnbl büyük biyer orda geçim zor evin olmadn geçinmek insanı zorlar ne güzelki senin böle bi sorunun olmck cnm.. bizmki güme gtti anlcn ama olsun zatn ben aynı çatıda otrmak istemiorum ne olr ne olmz kaynanadan çekmem eltilerden çekerim iyi olmş bzm açıdan..

Orayı kiraya verip başka yerde ev tutardınz cnm weya satp başka yerden alrdınız neden kardeşinin hakkı olan evi sattırmşki..
Aman neyse sen söleme araları fln bozulmasın bşver Allah yardım eder sizde alırsınz evinizi cnm..

Mart birşey değil canım.
Sen henüz okuldasın galiba zaten,kendini marta kadar yiyip bitireceksen Ooo..
lütfen böyle yapma sakin ol,sen strese girdikçe işler daha da birbirine girer.
Herşey olur biter,eksik fazla diyorum ya huzur..
huzur olsun yeter ki,sevgilinin de beynini yeme kaydirigubbakcemile
kızlar öyle yapar genelde sıkıldıkça adamlara sararlar kaydirigubbakcemile3

yok cnm yemiorum bnm huyum hep içime atarım bitek burda size yazıp sizin kafanızı şişiriorm kusura bakmyın artk :gitme: cnm ben ünvrstyi btrdm ama 2. bi ünvrste okuorum açıköğrtmden yani öğrencym malum balksr küçk iş yok ne yapyım bnde okuorum işte ama istnblda kesin işim olr yani o konuda sıkıntım yok...

Bence yılbaşnda söyle cnm şubata kdr tutma kendini bide baban düşüncem fln derse martta bile olmayabilr sizinki çnkü bizimki hiç düşündüğümz tarhte olmadı babamın kendini alıştırması we beklemeleri sayesinde o yzde sen önceden söyle bişey kaybetmezsin eğer ne zmn gelcekler die sorarsa mart diye düşünüorus babacım seninde kafanda herşey netleşmiş olur şmdilik olumlu yada olmsuz fikrlerini öğrenmek istiorum dersn..

anldm cnm seydcm da çok zor ya bn zaten açıklarken bile ağzmdan kaçırmştım nasıl tekrardn sölcm offf akannehir

serapcgma katılıorum aynen cnm param cebimde durur oh yaaa kaydirigubbakcemile2

İşte cnm Denize söyledğim gbi tmm o zmn bi süre oturalm ev alıncaya kdr ama aileler birlştğinde otrup konuşmak için sizinkiler bnm aileme söylesn bizimkilernde ne düşündüğünü öğrenelim dicem şmdi Ferhata..

Mantıklı,hem için rahat eder,hem de aileler karar vermiş gibi görünür.
Anlıyorum ben seni sen kimseyi kırmak,kimseye kötü görünmek istemiyorsun.
Akıllı davranıyorsun bence ama inan yaptıkları şey şık birşey canım...

evet cnm öle de uygun..

Orayı kiraya verip başka yerde ev tutardınz cnm weya satp başka yerden alrdınız neden kardeşinin hakkı olan evi sattırmşki..
Aman neyse sen söleme araları fln bozulmasın bşver Allah yardım eder sizde alırsınz evinizi cnm..

cnm orasını tam bilmiorum sanrım absi çok ısrar etti sonuçta bn hayttnda yokken olmş bu durum ama yine aşkımın bign evlenicgni düşnmeleri lazımdı di mi :bbo:

Mantıklı,hem için rahat eder,hem de aileler karar vermiş gibi görünür.
Anlıyorum ben seni sen kimseyi kırmak,kimseye kötü görünmek istemiyorsun.
Akıllı davranıyorsun bence ama inan yaptıkları şey şık birşey canım...

Canım inan mantıkla söylemyorum bunları içim el vermiyo hiç bi şekilde ne bilym ya anlatabiliyorumdur umarım şuanki halimi..
Evet sıkntı çekmeyz böle olursa rahat ederz cicim aylarımızı birbirimizi yiyip para hesabı yapark deil huzurlu geçirirrz..
Ama huzurlarını bozarak yapmak istemiorum bunu yani emin olmam lazm huzurlarının bozulmycandan..
Onlarda eğer siz kirada oturrsanız biz burda huzurlu olmaayz diolar..
Zaten artık istanbulda durmak istemiyorlardı uzun zamandır biliorm bu fikirlerinide yine içim içimi yiyio işte.
Söyledim Ferhata oda tmm aileler birleştiğinde bütün konular masaya yatırılır askm ddi..

yok cnm yemiorum bnm huyum hep içime atarım bitek burda size yazıp sizin kafanızı şişiriorm kusura bakmyın artk :gitme: cnm ben ünvrstyi btrdm ama 2. bi ünvrste okuorum açıköğrtmden yani öğrencym malum balksr küçk iş yok ne yapyım bnde okuorum işte ama istnblda kesin işim olr yani o konuda sıkıntım yok...

Ayy balıkesir deme bana ömrümü yedi bu şehir..
bende üniyi bitirdim,ikincisini de bitirdim :)
ama hala iş güç yok,istanbul'da bulurum ümidi var bende de..

kafa şişirmek ne demek :mymeka:
anlatacaksın tabii,anlatacaksın ki biraz olsun ferahlayacaksın.. kaydirigubbakcemile5

Denizcim cesaretini toplycaksn deriinnn bi nefes alcaksın baba seninle bu konuyu konşmştk bi kere ikinci sefer konuşmak eminol bnm için hiç kolay değil senden bekledm ama bişe söylemedin fikirlerini almak istiorum
Senin düşüncelerin bnm için önemli dersin öncedende dediğm gbi
Öyle sewiorum aşığm evlencem fln demeden üstün körü kendini ifade edip fikirlerini öğrenmeye çalşırsn cnm

Canım inan mantıkla söylemyorum bunları içim el vermiyo hiç bi şekilde ne bilym ya anlatabiliyorumdur umarım şuanki halimi..
Evet sıkntı çekmeyz böle olursa rahat ederz cicim aylarımızı birbirimizi yiyip para hesabı yapark deil huzurlu geçirirrz..
Ama huzurlarını bozarak yapmak istemiorum bunu yani emin olmam lazm huzurlarının bozulmycandan..
Zaten artık istanbulda durmak istemiyorlardı uzun zamandır biliorm bu fikirlerinide yine içim içimi yiyio işte.
Söyledim Ferhata oda tmm aileler birleştiğinde bütün konular masaya yatırılır askm ddi..

Bu kadar hassas olma canım,sen evlerindne mi atacaksın insanları..?
onlarda keyiflerindne gidiyorlar,hem mutlu olurlar siz huzurlu olursanız.
ben hiçbir sorun göremiyorum,çoook mutlu olun inşallah ;))

Denizcim cesaretini toplycaksn deriinnn bi nefes alcaksın baba seninle bu konuyu konşmştk bi kere ikinci sefer konuşmak eminol bnm için hiç kolay değil senden bekledm ama bişe söylemedin fikirlerini almak istiorum
Senin düşüncelerin bnm için önemli dersin öncedende dediğm gbi
Öyle sewiorum aşığm evlencem fln demeden üstün körü kendini ifade edip fikirlerini öğrenmeye çalşırsn cnm

çok saol cnm ya inan süper cümleler kuruosnda bn o cümlerleri nsıl toparlyıp sölycgmi bilmiorum kaydirigubbakcemile3

Ayy balıkesir deme bana ömrümü yedi bu şehir..
bende üniyi bitirdim,ikincisini de bitirdim :)
ama hala iş güç yok,istanbul'da bulurum ümidi var bende de..

kafa şişirmek ne demek :mymeka:
anlatacaksın tabii,anlatacaksın ki biraz olsun ferahlayacaksın.. kaydirigubbakcemile5

cnm aynen öle bnde hç sevmiorum ama ne yaparsn burda otruorz ve bn biran önce istnbla gdp çalışmak istyrm çok sıkıldım böle eli kolu bağlı otrmktan mafoldumben
saol cnm çok saoln ikinizede içimi rahtltnız serpcmda kafama patlatmaya salak olcm zaten düşnmekten beynim çalışmıo artk :roflol:

Bu kadar hassas olma canım,sen evlerindne mi atacaksın insanları..?
onlarda keyiflerindne gidiyorlar,hem mutlu olurlar siz huzurlu olursanız.
ben hiçbir sorun göremiyorum,çoook mutlu olun inşallah ;))

Aminn canım çook teşekkür ederm..
Ufak tefek şartlarım oldu yarım ağızla tmm derken..
Aşkımın odası sarı kırmızı ben fenerli oldğm için o oda kenlikle boyanıcak sarı kırmızı olursa oturmam ddm..kaydirigubbakcemile3
Bide kesn arabamız olsn araba olmazsa olmaz ddm..

cnm benm en byuk hayalim yaşlandgmda ayvalığa yerleşmek nedn bilio msun isan o yaşlarda huzur istyr kafa dinlemek istyr onun aileside yazlıklarında mutlu mesut kafalrı rahat olck üzme kendini ve bu kadr ince düşnme seydacm senin durumnda kötü niyet yok tam tersi iyi niyet var..

çok saol cnm ya inan süper cümleler kuruosnda bn o cümlerleri nsıl toparlyıp sölycgmi bilmiorum kaydirigubbakcemile3

Toparlarsın cnm merk etme ztn babanın karşsnda içinden gelenleri söylersn o an eminol..
Senin çok bişe sölemene gerk yok fikrlerini sölemesi gereken baban sen dha çok onu dinle cnm kendini ifade etmeye çalşmakla cümle kalabalığı yapıp babanın kafasını karştrma cnm

Aminn canım çook teşekkür ederm..
Ufak tefek şartlarım oldu yarım ağızla tmm derken..
Aşkımın odası sarı kırmızı ben fenerli oldğm için o oda kenlikle boyanıcak sarı kırmızı olursa oturmam ddm..kaydirigubbakcemile3
Bide kesn arabamız olsn araba olmazsa olmaz ddm..

gelinliğini yaptın yani cnm çok tatlısın yaaa :roflol:
buarada bnde fenerlym cnm :içelim:
hayrlısı olsn cnm mutlu mesut yuvanızda rahat ne güzel Allah bozmasın :nazar:

Toparlarsın cnm merk etme ztn babanın karşsnda içinden gelenleri söylersn o an eminol..
Senin çok bişe sölemene gerk yok fikrlerini sölemesi gereken baban sen dha çok onu dinle cnm kendini ifade etmeye çalşmakla cümle kalabalığı yapıp babanın kafasını karştrma cnm

tamam cnm cok teşkkr edrm inşallah halldecm alnım akıyla yerimseniben

Back
X