• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hallederiz kızlar ben burdan size haber vericem hem promosyonlu odaıs olan otelleri hem erken rezarvasyon tarihlerini merak etmeyin

ben hallederiz kadir gibi buyrunnnnnnnnn

Ay ben zaten denızden bıkmısım 3 yazdır toplasan 5 kez anca onun bunun ısrarıyla denıze gtmısımdır.aĞva guzel buyukadayı ılkkez duydum.aa agvada 5 yıldızlı otellerın konforu yok sanırım.ben ıstıyorumkı hersey dahıl sıstem olsun konfor o bıcım olsun ama mumkunse akdenız ege olmasın:))) cadısıla ben takıpteym bana gÖre bısıler olursa haberdar edebılırmısın 30 mayıs 7 hazıran arasında 3-5 gunluk bısıler dusunuyrum yazan arkadaslarada tesekkur edıyorum

Mervecim neresinden antalyanın:) Al benden de o kadar yıllar oldu denize girmeyeli bi de antalyada yaşadığım halde..Sevmiyorum artık pek

Büyükada da büyük bir otel var kızlar gayet 5 yıldızlı konforlu yani..Romantik bir balayı için bulunmaz bir mekan bence :)

Benjamin_ıpek ve Şeydammmm mrb arkadaşlar. Ders çalışıyorum çok bunaldım ve galiba grip olucam heryerim ağrıyo bademciklerim batıyo :( Sizler nasılsınız?

aaa olur mu hemen cevapliim :utangac:
adım ipek,23 yaşındayım burcumda terazi
ama nikahıma gelince....hmm..işte orası pek belli değil ama yaza doğru düşünüyoruz inş nisan veya haziran ayında.

aaa olur mu hemen cevapliim :utangac:
adım ipek,23 yaşındayım burcumda terazi
ama nikahıma gelince....hmm..işte orası pek belli değil ama yaza doğru düşünüyoruz inş nisan veya haziran ayında.

Tanıştığıma memnun oldum İpekcim..
Hayırlısı olsun inşallah planladığınız tarhlerde olur..
Nişanlısın dmi?

İpekcim bnm burcum Koç..
Sözlümün burcuda Başak..
Pek uyumlu bi çift olmadığımızı idda ediyo burc yorumcuları bna göre hiçte öle değil :dilcikar:
:lepi:

hmmm şeydacım valla burçlara aldanma sen..yükselen burç daha etkili oluyo filan da diyolar ona bakılırsa..amaaan önemli olan gönüllerinizin uyumu kaydirigubbakcemile5

Back
X