E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
magıc canım sendemi uzağa gelin gidenlerdensin bende öleyim we şimdiden sıkınılarım başladı hiç ialemden uzağa gitmedimde:gitme:
ya kıslar ben size bişi danışçamm benim burda kına gecesi ordada düğün we nikah olcak benim yakınlarım sadece ordaki düğüne gelebilcekk annemler dioki kına gecesindede gelinlik giyersin burda gelemeyenler görsünn ama düşünüorum gelinlik giyersem duwak taktıramam çünkü kına yakılırken kaftan giycekmişim!!!! bide gelinliğim kirlencekk ben istiyomki nişanlım beni gelinlikle bi kere we herşeyiyle tam görsün hem burda görürse düğünde bi anlamı heycanı kalmıcakkiii napcam bilmiom yaaa
ya inanamıorum bunu benmi yazdım yoksa dedim okuyuncakaydirigubbakcemile3 cnm aynı dertten bendede wardı, 1kere giycem gelinliği heyecanı kalmaz aşkım tam görsün falan diodum anneme, burda beyaz bi elbise giyerim olurbiter diodum ama annemler bitürlü kabul etmedler. bizim burda kına we nikah, antalayada düğün olcak.. en son kabul ettim burdada gelinlik giymeyi,yani nikah olcak burda öle giycem kınamda normal kına kıyafeti, şimdi çok hewesliyim bigörsen kaydirigubbakcemile3 gelinliğimi alınca oluştu bu hewes giymeye doyamam gibi gelio, ak gelinliğini eline alınca sende öle olcaksın görürsün ben çok inat etmiştim giymicem die ama şimdide giyme deseler giycem die yıkarım ortalığıkaydirigubbakcemile3