2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

magıc canım sendemi uzağa gelin gidenlerdensin bende öleyim we şimdiden sıkınılarım başladı hiç ialemden uzağa gitmedimde:gitme:

ya kıslar ben size bişi danışçamm benim burda kına gecesi ordada düğün we nikah olcak benim yakınlarım sadece ordaki düğüne gelebilcekk annemler dioki kına gecesindede gelinlik giyersin burda gelemeyenler görsünn ama düşünüorum gelinlik giyersem duwak taktıramam çünkü kına yakılırken kaftan giycekmişim!!!! bide gelinliğim kirlencekk ben istiyomki nişanlım beni gelinlikle bi kere we herşeyiyle tam görsün hem burda görürse düğünde bi anlamı heycanı kalmıcakkiii napcam bilmiom yaaa

ya inanamıorum bunu benmi yazdım yoksa dedim okuyuncakaydirigubbakcemile3 cnm aynı dertten bendede wardı, 1kere giycem gelinliği heyecanı kalmaz aşkım tam görsün falan diodum anneme, burda beyaz bi elbise giyerim olurbiter diodum ama annemler bitürlü kabul etmedler. bizim burda kına we nikah, antalayada düğün olcak.. en son kabul ettim burdada gelinlik giymeyi,yani nikah olcak burda öle giycem kınamda normal kına kıyafeti, şimdi çok hewesliyim bigörsen kaydirigubbakcemile3 gelinliğimi alınca oluştu bu hewes giymeye doyamam gibi gelio, ak gelinliğini eline alınca sende öle olcaksın görürsün ben çok inat etmiştim giymicem die ama şimdide giyme deseler giycem die yıkarım ortalığıkaydirigubbakcemile3

magıc canım sendemi uzağa gelin gidenlerdensin bende öleyim we şimdiden sıkınılarım başladı hiç ialemden uzağa gitmedimde:gitme:

ya kıslar ben size bişi danışçamm benim burda kına gecesi ordada düğün we nikah olcak benim yakınlarım sadece ordaki düğüne gelebilcekk annemler dioki kına gecesindede gelinlik giyersin burda gelemeyenler görsünn ama düşünüorum gelinlik giyersem duwak taktıramam çünkü kına yakılırken kaftan giycekmişim!!!! bide gelinliğim kirlencekk ben istiyomki nişanlım beni gelinlikle bi kere we herşeyiyle tam görsün hem burda görürse düğünde bi anlamı heycanı kalmıcakkiii napcam bilmiom yaaa

Annen haklı bencede giy duvağını taktırma çok fazla üzerinde kalmaz zaten en çok 1 saat düğün günü farklı olur duvağınla hem o gün tamamen sen onun olacaksın daha hoş gelirsin gözüne emin ol yerimseniben

ewt cnm yaa en korktuğum şey kırılması zaten, oyüzden antalyadan almaya karar werdim. hatta bu yemek kahwaltı takımınıda çok pişman oldum burdam aldığıma ya yolda kırılırsaaa die:gitme:
yatak örtüleri bakıorum bende şu sıralar fiyatları çok uçuk ya 450-700arası değişio beğendiklerim, taçta baktım indirim war ama önce bindiriolar sonra indiriolar burda kaydirigubbakcemile3

Bende yatak örtümü 480e almıştım saten nevresimide var içinde takım halinde genelde fiyatlar öyle ama ucuzada var tabi her zevke bütçeye göre var.Taç satan mağazalar öyle sen internetten bak online satışı var

gafcım seninki saten newresimle beraber iimiş yani çünkü normalde sadece satenler 200 ciwarı burda.. benim sorduklarımda saten newresim yokk malesef..
ya bende istemiorum almayı ama mutaka 1 tane olsun alalım dio annem misafir geldiğinde serersin kızm günlük zaten zor oluor dio, alcam artık napalım.. ya bende newresim takımlarına takmış durumdayım bayılıorum ya çeşit çeşit renklsi war çok hoş we ağır olaanlar war süper oluolarrrdelikafadulden

açıkçası ben yatak örtüsü ucuz bişi almayı düşünüorum çünkü saçma gelio herseferinden ser akşam topla kaldır sbaha tekrar se offfffkafamçokkarıştı ağırlık newresim takımları taçın saten delux serisine bi bakın ablam almıştı süper yaa yatak örtüsüne bile gerek yok muhteşem modeller war ama annem tutturdu yatk. örtüsü olmazsa olmazmış bidee nedense okadar newresimim war ilk gün kanawiçemi neyse onları koycakmış illla beyaz olması lazımmış:olmaz:

Her zman serilmiyoki yatak örtüsü özel günlerde günlük için o hafif olanlardan aldım ben zaten uyku seti felan var onlara sermeye bile gerek yok. Bizimkilerde ilk gün beyaz diye tuturdu bende satenlerim var yatak örtümün takımı onları diyorum yok olmaz illa beyaz diyolar bende içimden diyorum siz serin çeyiz günü ben gider öbürlerini sererim nasılsa gönülleri olsun kaydirigubbakcemile3

off ya bilmiomki napayım kararsızım daha saç konusunu napcanız kıslar benim en çok aklım atakılanda bu çünkü nezaman özen gösterip çok güsel olsun istersem inat bitürlü güsel olmuo çok korkuyorumm bide yüzüm uzun benim toplasammı açıkmı bıraksam bilmiorumm siz nasıl yaptırcanızz

gafcım seninki saten newresimle beraber iimiş yani çünkü normalde sadece satenler 200 ciwarı burda.. benim sorduklarımda saten newresim yokk malesef..
ya bende istemiorum almayı ama mutaka 1 tane olsun alalım dio annem misafir geldiğinde serersin kızm günlük zaten zor oluor dio, alcam artık napalım.. ya bende newresim takımlarına takmış durumdayım bayılıorum ya çeşit çeşit renklsi war çok hoş we ağır olaanlar war süper oluolarrrdelikafadulden

Benim nevresimi var sırf saten 4 tane nevresimin yastığı 2de yatak örtüsünün var set halinde yani normal tutması o kadar annen doğru diye bi misafir geldiğinde özel günlerde serilir her zaman başa çıkamaz insan. Ben siyah ve kan kırmızı nevresimlere taktım bu aralar kaydirigubbakcemile3
off ya bilmiomki napayım kararsızım daha saç konusunu napcanız kıslar benim en çok aklım atakılanda bu çünkü nezaman özen gösterip çok güsel olsun istersem inat bitürlü güsel olmuo çok korkuyorumm bide yüzüm uzun benim toplasammı açıkmı bıraksam bilmiorumm siz nasıl yaptırcanızz

Bende öyleyim çok kararsızım ve hmen beğenmem herşeyi rüyalarıma giriyo sorma hep saçım kötü makyajım kötü olmuş üzgün bi haldeyim. Ben nostaljik duvak istiyorum cnm sadece saçımın önü gözükecek topuzum duvak içinde kalıcak zemuszemus

Son düzenleme:
Her zman serilmiyoki yatak örtüsü özel günlerde günlük için o hafif olanlardan aldım ben zaten uyku seti felan var onlara sermeye bile gerek yok. Bizimkilerde ilk gün beyaz diye tuturdu bende satenlerim var yatak örtümün takımı onları diyorum yok olmaz illa beyaz diyolar bende içimden diyorum siz serin çeyiz günü ben gider öbürlerini sererim nasılsa gönülleri olsun kaydirigubbakcemile3
wala cnm dediğin gibi onların gönülleri olsunda ben gider değşştirrrimkaydirigubbakcemile3 hiç sewmiorum öle kanawiçeli şeyleri yaa zorla koyuluo çeyize hasta oluorum walakafamçokkarıştı

cnm ben nikahta topuz yaptırcam, büyük ihtimal gamze özçeliğin düğünündekinden olcak yada başlka bi model war kuaförümün akında ondan we çiçek kullanıcam saçımda.yani nikah için 2 model war şuanlık ona bıraktım ben herzmanaki gibi, düğünümde deniz kenarında açk bi mekanda olcak antalyada oyüzden açık bi model olcak maşalı oolup hafif toplancak yanlardan we taç kullancam ordada..

Bence düğünde nasıl yaptıracaksan o modelde yaptırma kına gecende hem ikisini de yaptırmış olursun hevesin geçer hem de biri kötü olursa diğeri iyi olur, mesela arkadaşım da kına gecesinde geliklik giymişti. Kınana saldı saçlarını maşa yaptırdı, dbizim burada da şalvar giyilir üç etek giyilir hepsiyle yakıştı saçı, düğünde de topuz yaptırdı. Bi de önceden mutlaka düşündüğün modeli yaptır kuaförde sonradan beğenmeye bilirsin

nikah için bu saçı istiorum kızlar bana çok hoş göründü yaa tam nikahlıkk:kedi:

gamzeozcelikgelinlik.jpg

Bence düğünde nasıl yaptıracaksan o modelde yaptırma kına gecende hem ikisini de yaptırmış olursun hevesin geçer hem de biri kötü olursa diğeri iyi olur, mesela arkadaşım da kına gecesinde geliklik giymişti. Kınana saldı saçlarını maşa yaptırdı, dbizim burada da şalvar giyilir üç etek giyilir hepsiyle yakıştı saçı, düğünde de topuz yaptırdı. Bi de önceden mutlaka düşündüğün modeli yaptır kuaförde sonradan beğenmeye bilirsin

aynen katılıorummvereliniortak

Çok güzelmiş cnm duvağı alttanmı taktırıcaksın

çok güzel b soru cnm ama inan bende bilmiorumkaydirigubbakcemile3 tek sorun o zaten duwak nasıl takılır, topuz yanda, ortada olsa alttan takarım ama yanda olduğu için napılırkiiCADIARZU

tek kat olcak cnm kapatmıycam ben yüzümü nikahta falan, genelde nikah fotolarında gelinin yüzü hep duwkla kapalı oluo görünmüo tek açık poz erkğin duwağı kaldırıp öptüğü zaman oluokaydirigubbakcemile3 tek kat istiorum ben oyüzden... amannn kadın milleti ya nekadar dertliyiz dimikaydirigubbakcemile3

tek kat olcak cnm kapatmıycam ben yüzümü nikahta falan, genelde nikah fotolarında gelinin yüzü hep duwkla kapalı oluo görünmüo tek açık poz erkğin duwağı kaldırıp öptüğü zaman oluokaydirigubbakcemile3 tek kat istiorum ben oyüzden... amannn kadın milleti ya nekadar dertliyiz dimikaydirigubbakcemile3

Sorma canım hemde ne dertli gelinliği iç çamaşırı ayakkabısı sonra saçı makyajı yok duvağı vs. bunlar sadece giyim derdi bide ev derdi var offff valla kafamçokkarıştı

nasıl bi ew düşünüosunm cnmm?? ben sadelikten yanayım, witrin falan almıcam hiç gereksiz yer kaplıcak ewde.. yemek masası we konsol olur, bide tw ünitesi yeter zaten, tw ünitesinin rafları çok hoş oluo sade süslemeler için..

nasıl bi ew düşünüosunm cnmm?? ben sadelikten yanayım, witrin falan almıcam hiç gereksiz yer kaplıcak ewde.. yemek masası we konsol olur, bide tw ünitesi yeter zaten, tw ünitesinin rafları çok hoş oluo sade süslemeler için..

Bnede aynı şekilde canım bir koltuk takımı düşünüyom açık renklerde krem ve tonları olabilir. Tv ünitesi konsol ve ymek masası bu kadar. Oturma odası almayı düşünmüyorum tek koltuk takımım olacak

Back