2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bende iyyim canım malum pazar günü ewde takılıorum gerçi hafta iide pek bişi yapmıorum amaakaydirigubbakcemile3 gelinliğini koymuşsun ama sonra kaldırmışsınn ben göremedim ama şekerrrrrrr:gitme:

bende hafta içi hafta sonu hep boşum öle ewde takılıorum sorma yaakaydirigubbakcemile3 eklim cnm yine ozaman yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldin cnmm.. napıosun bakem?? ya siz pazarları bense hergün ewdeyim, sıkılıorum walaa:gitme:

İyiyim cnm keyif yapıyorum.:delphin: Bende hep evdeyim cnm 6 aydır çalışmıyorum evlenince anadolu yakasında oturucam o yüzeden işte bakamıyorum kimse bana 7 ay için iş vermez evde hazırlık yapıyorum kaydirigubbakcemile4

ay çok güselmiş magic almışsın bile deme hayırlı olsun tatlım üzülme bu arada bende hergün ewdeyim çalışmorumm şeker...

gaf hoşgeldin tatlım nasıl bakalım keyiflerr

İyiyim cnm keyif yapıyorum.:delphin: Bende hep evdeyim cnm 6 aydır çalışmıyorum evlenince anadolu yakasında oturucam o yüzeden işte bakamıyorum kimse bana 7 ay için iş vermez evde hazırlık yapıyorum kaydirigubbakcemile4
wal bende öle cnm yaa, kkda olmasa zaman geçmio walaakaydirigubbakcemile3 haklsın yaa bende napcam onu düşünüorm kara kara:gitme:
ay çok güselmiş magic almışsın bile deme hayırlı olsun tatlım üzülme bu arada bende hergün ewdeyim çalışmorumm şeker...

gaf hoşgeldin tatlım nasıl bakalım keyiflerr

tşk ederim cnmm çok sewindim beğenmene, çok içime sinerek aldım bide böle beğenenler olunca dahada içine sinio insanın:kedi:
ya nolcak bu iş olayı kızlar yaa ppoffffmafoldumben

offf bende öle bi eksik warkii sorma wala, olanları sölüm olmayları anlarsın zaten kaydirigubbakcemile3
yemek takımı
çatalbıçak takımı
kahwaltı takımı
sandk çeyizi(kullanmıycam ama)
2-3parça borcam, we amerikan serwisi falan
başkda hiçbişeyim yok kızlar, çok ihtiyaç war çoook:bbo:

sizde nasıl durumlar??

hehhh geldim şimdi sizdeyim kıslar albümümü düzenliodumdaakaydirigubbakcemile4
walla iş olayı nolcak bilmiorum ew çok sıkıcı ama işte bulsum seneye gidicem izmirde olmıycam biliosunuz ben gebzeye gelin gidiom düğün hazırlıkları başladımı gbeze izmir mekik dokuycam oyüzden öle takılıom şimdii

offf bende öle bi eksik warkii sorma wala, olanları sölüm olmayları anlarsın zaten kaydirigubbakcemile3
yemek takımı
çatalbıçak takımı
kahwaltı takımı
sandk çeyizi(kullanmıycam ama)
2-3parça borcam, we amerikan serwisi falan
başkda hiçbişeyim yok kızlar, çok ihtiyaç war çoook:bbo:

sizde nasıl durumlar??

Benim çok eksiğim yok ama evin içine girince çıkıcak yine bir sürü ıvır zıvır eksik olarak bulaşıklık,klozet takımı,plastik eşyalar(leğen vs.)Ütü masası aklıma gelenler bunlar her gördüğümü alıyorum ben malesefe bu huyum kötü :sinifsinif:

hehhh geldim şimdi sizdeyim kıslar albümümü düzenliodumdaakaydirigubbakcemile4
walla iş olayı nolcak bilmiorum ew çok sıkıcı ama işte bulsum seneye gidicem izmirde olmıycam biliosunuz ben gebzeye gelin gidiom düğün hazırlıkları başladımı gbeze izmir mekik dokuycam oyüzden öle takılıom şimdii

Bende öyleyim cnm muallaktayım onun için evdeyim evlendikten sonra iş bakıcam ev kira olacak yardım lazım aşkıma olmaz bi başına hemde evde sıkılırım zaten bakalım kısmet artık.Sen yakına geliyosun bize kaydirigubbakcemile4

bende sadce mobilya we büyük eşyalar eksik ablam yeni ewlendi 1 ay önce annem ona alırken banada aldı herşeycikten hee bide ütü falan yok robt yok aslında şöle söliyim en önemlileri yok kıslarr dünde bi newresim takımı beğendim hemde çokk ama kalmamış aynısınndan başka beğendim ondanda yokmuşş getirtebilirlermi bilmiolarmış sinirim bozuldu yaaaa

bakın bunlardı çok beğenmiştim yaaaaa offffff:gitme:
ilk tercihim buydu bayılmıştımm

2. de bu.. ama buda yokmuş:olmaz:

bende sadce mobilya we büyük eşyalar eksik ablam yeni ewlendi 1 ay önce annem ona alırken banada aldı herşeycikten hee bide ütü falan yok robt yok aslında şöle söliyim en önemlileri yok kıslarr dünde bi newresim takımı beğendim hemde çokk ama kalmamış aynısınndan başka beğendim ondanda yokmuşş getirtebilirlermi bilmiolarmış sinirim bozuldu yaaaa

Ne güzel bizimde mobilya beyaz eşya eksik eylülden sonra bakılacak hepsi. Ütü sonra alırsın zaten ben aldım üstüne kaç modeller çıktı kendikimi anneme bırakıcam o bana yeni çıkanlardan alıcak kaydirigubbakcemile3 Nevresimde aynı şekilde cnm daha çok beğendiğin olur sıkma canını ben gördüğümü almışım 10u geçti valla artık dur dedim yasakkelime kendime taçta indirim var sitesine bak istersen

ya bende napcam bimiorum, tam hazırlık zamanı atamam çıkıo, nasıl koşturcam yetirştircem onu düşünüorum:sinifsinif:
bende antalyaya gelin gidicem kızlar, ewimiz daha alınmadı, ew alınsın çeyizimi antalyadan tamamlıcam burdan alıp okadar şeyi 15 saatlik yola taşımak war , ew alındığında eşyaları alıp alıp ewe koycaz palnımız bu şimdilikyerimseniben

ya bende napcam bimiorum, tam hazırlık zamanı atamam çıkıo, nasıl koşturcam yetirştircem onu düşünüorum:sinifsinif:
bende antalyaya gelin gidicem kızlar, ewimiz daha alınmadı, ew alınsın çeyizimi antalyadan tamamlıcam burdan alıp okadar şeyi 15 saatlik yola taşımak war , ew alındığında eşyaları alıp alıp ewe koycaz palnımız bu şimdilikyerimseniben

En mantıklısı cnm hem çeyiz alma derdide yok bi curcuna oluyo napıcaz bilmiyorum en çokta severek aldığım eşyalarımın kırılmasından korkuyorum bakalım ne olucak

magıc canım sendemi uzağa gelin gidenlerdensin bende öleyim we şimdiden sıkınılarım başladı hiç ialemden uzağa gitmedimde:gitme:

ya kıslar ben size bişi danışçamm benim burda kına gecesi ordada düğün we nikah olcak benim yakınlarım sadece ordaki düğüne gelebilcekk annemler dioki kına gecesindede gelinlik giyersin burda gelemeyenler görsünn ama düşünüorum gelinlik giyersem duwak taktıramam çünkü kına yakılırken kaftan giycekmişim!!!! bide gelinliğim kirlencekk ben istiyomki nişanlım beni gelinlikle bi kere we herşeyiyle tam görsün hem burda görürse düğünde bi anlamı heycanı kalmıcakkiii napcam bilmiom yaaa

ewt cnm yaa en korktuğum şey kırılması zaten, oyüzden antalyadan almaya karar werdim. hatta bu yemek kahwaltı takımınıda çok pişman oldum burdam aldığıma ya yolda kırılırsaaa die:gitme:
yatak örtüleri bakıorum bende şu sıralar fiyatları çok uçuk ya 450-700arası değişio beğendiklerim, taçta baktım indirim war ama önce bindiriolar sonra indiriolar burda kaydirigubbakcemile3

açıkçası ben yatak örtüsü ucuz bişi almayı düşünüorum çünkü saçma gelio herseferinden ser akşam topla kaldır sbaha tekrar se offfffkafamçokkarıştı ağırlık newresim takımları taçın saten delux serisine bi bakın ablam almıştı süper yaa yatak örtüsüne bile gerek yok muhteşem modeller war ama annem tutturdu yatk. örtüsü olmazsa olmazmış bidee nedense okadar newresimim war ilk gün kanawiçemi neyse onları koycakmış illla beyaz olması lazımmış:olmaz:

Back