2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bak beğendiğim taç we el buketi bunlar
iek.jpg

30434163.jpg

ewet cnm hazır aldım gelinliğim, sırf dediğin sıkıntıyı yaşamamk için. malesef her terzi tutturamıo modeli..

ayakkabıyıda halletmiin yaa negüzel,, düzmü ayakkıbın?? bzim boy farkımız wa biraz mecbur topuklu giycem hiç beceremem amakaydirigubbakcemile3
Onuda aldım kaydirigubbakcemile2 babet aldım çünkü biz aynı boyda gibi bişeyiz o benden 1-2cm uzundur.Onun için babet almam gerekti.Zaten günlük hayatımdada topuklu giyemem iyi oldu benim için rahat rahat oynarım zemuszemus

bak beğendiğim taç we el buketi bunlar
iek.jpg

30434163.jpg

Çok güzelmiş ikiside çiçek canlı gibi duruyo çok güzel bende bi ara düşündüm yapma çiçek alıpta kendimmi süslesem diye belkide öyle bişey yaparım. Bunları bi sitedenmi buldun sen çok hoşlar

ewet cnm hazır aldım gelinliğim, sırf dediğin sıkıntıyı yaşamamk için. malesef her terzi tutturamıo modeli..

İyi etmişsin burda ben baktım öyle dikilmişlere ama iyi olanlar çok pahalı diğerleride kiralık diye önem vermemişler zaten çok hoş değiller ben kumaşımı kalite aldım kendim görerek aldım bakalım model tutacakmı :Saruboceq:

ewet cnm ya pahalı oluolardı bende kışın aldımki biraz daha uyguna gelssin die.. kumaşını kendin seçmen iii olmuş bencede..
canım 2sinide bu sitede gördüm beğendim hatta daha bisrsürü model war çok süperler..
bu el çiçeği
[http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-elcicegi-duvak-aksesuarlari/253022-gelin-el-cicekleri.html
buda taç
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinbasi-gelin-taci/290256-gelin-tac-modelleri.html

Çok güzel şeyler var gerçekten ama insan böyle bakıp beğeniyo sonra bi yerde bakarken bi modele vurulup alıyo.Nişandada dünya kadar elbise saç alyans takı modeli baktım sonra farklı modeller aldım kaydirigubbakcemile3

öle cnm yaa heh işte bu dediğin bişe çıkıo karşına elinde başka modelle gezerkenkaydirigubbakcemile3 içimize sinen olsunda:Saruboceq:
gelinliğinin modeli nasıl?? warmı foto?

bu çiçkeleri bende çok beğeniorum cnm güzel seçim yapmışın, ya beyaz gül yada bundan istiorumm bende we arada mutlaka yeşillikler.. öle simli tülllü çiçekleri sewmiorum:umursamaz: ama buket uzun olmıcak benim yuwarlak olcak, boyum 163 olduğu için gelinlikçim uzun çiçeği önermedi uzun boylu gelinlere öneriolarmışnaniknanik

öle cnm yaa heh işte bu dediğin bişe çıkıo karşına elinde başka modelle gezerkenkaydirigubbakcemile3 içimize sinen olsunda:Saruboceq:
gelinliğinin modeli nasıl?? warmı foto?

Modeli bütün bi model değil aslında 3 modelin birleşimi olacak bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya kaydirigubbakcemile3 belleğimde vardı ama onuda nişanlıma verdim cnm başka zman inş. eklerim buraya güpür kollu uzun yada yarım kol düşünüyorum kayık yakalı içindeki satenide straplez eteğide sifondan sol tarafında fırfırlı olacak.Seninki nasıl

bu çiçkeleri bende çok beğeniorum cnm güzel seçim yapmışın, ya beyaz gül yada bundan istiorumm bende we arada mutlaka yeşillikler.. öle simli tülllü çiçekleri sewmiorum:umursamaz: ama buket uzun olmıcak benim yuwarlak olcak, boyum 163 olduğu için gelinlikçim uzun çiçeği önermedi uzun boylu gelinlere öneriolarmışnaniknanik

Ben gelinlikçiye sormadım çiçeğimi ama 1.70 boyundayım sınıra girermiyim acaba kaydirigubbakcemile3

bende iyyim canım malum pazar günü ewde takılıorum gerçi hafta iide pek bişi yapmıorum amaakaydirigubbakcemile3 gelinliğini koymuşsun ama sonra kaldırmışsınn ben göremedim ama şekerrrrrrr:gitme:

Back