2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bnede aynı şekilde canım bir koltuk takımı düşünüyom açık renklerde krem ve tonları olabilir. Tv ünitesi konsol ve ymek masası bu kadar. Oturma odası almayı düşünmüyorum tek koltuk takımım olacak

aynen cnmmmkaydirigubbakcemile5 annelerimizn ewindeki gibi misafir odası ayrı oturma odası ayrı istemiorum.. koltuk takımını bende açık tonlarda istiorum, olmadı kahwe tonları olabilir.. yatak odası olarak süper modeller war yaa buldum nette inşş bulabilirim bunlardan we odam müsait olurr:gitme:

1numaraaa.jpg

ytkodas.jpg

Ev işi bi belli olsa bizde bakmaya başlıycam mobilya ama belli değil 1 ay kala belli olur benimde 2 ayak bi pabuça girer herhalde :sinifsinif:

Son düzenleme:
benimde şubattan marttan önce belli olmaz ew işim, belki nisan mayıs ancak.. sonra dediğin gibi koşuşturmaca başlar:gitme: şimdilik öle netten falan bakınıp duruorum kendimi oyalıorum iştekaydirigubbakcemile3 bide isitorumki görebildiğim kadar model görim aldıktan sonraa aa buda warmış tüh demiyim, ha deyince değiştirilcek olan bişede değil sonuçta.. herşey uyumlu olmalı, perdeler halılar pofff:bbo:

benimde şubattan marttan önce belli olmaz ew işim, belki nisan mayıs ancak.. sonra dediğin gibi koşuşturmaca başlar:gitme: şimdilik öle netten falan bakınıp duruorum kendimi oyalıorum iştekaydirigubbakcemile3 bide isitorumki görebildiğim kadar model görim aldıktan sonraa aa buda warmış tüh demiyim, ha deyince değiştirilcek olan bişede değil sonuçta.. herşey uyumlu olmalı, perdeler halılar pofff:bbo:

Bende öyle bakıp duruyorum başka işim yokki :sinifsinif: herşey uyumlu olacak bulabilmek için çokça gezilecek çok işimiz varr çok ama şimdi vakit varken hiçbirini yapamıyoruz elimiz kolumuz bağlı :1closedeyes:

Sorma hemde ne heyecan zaman geçmiyo sanki bide cocuğum başının etini yiyorum sonra kavga kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hep öle oluo cnm yaa heyecanı stresi direkt onlara yansıtıoz kaydirigubbakcemile2 beni istemeye gelceklerdi 2 gün wardı ama biz küstük konuşmuoduk yani düşün kaydirigubbakcemile3

Söz yaptık öncesinde bi kavga nişan yaptık bu sefer daha büyüğü düğün yapıcaz şimdiden başladık bakalım nasıl geçiçek bu 8 ay tutabilsem çenemi geçiçek ama tutamıyorumki mafoldumben

Biz de kısmetse 2010 Temmuz'da istiyoruz ama her şeyin hayırlısı daha tam karar vermedik. Umarım hepimizin gönlüne göre olur her şey

Öyle valla yok yere üzüyorum onu bazen diyorum yanında olayımda ne olursa olsun bazende herşey mükemmel olmalı diyorum hiç fikrini sormuyorum oda ister istemez çok kırılıyo :gitme:

aynı şeyleri bende yaşıorum, hem herşey süper olsun istiorum içime keşkelerim kalmasın diorum, hemde ya nolursa olsn artık yanında olim senin eşin olimde gerisi boş diorum, ne istediğimiizi biz bile anlamıoruzki onlar napsınkaydirigubbakcemile3

Back