2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

maşşallah cnm :nazar: Allah bir ömür boyu mutlu etsin inş.. yüzünü saklamışın ama çok şeker bi yüzün war sanrsam yerimseniben

pofff canım sıkılıo yaa yapcak bişe yok öle duruorum boş boş haid konu açın yaa bişeler konuşalım kızlarrr, yeni gelin gibi susmak oturmak yokkaydirigubbakcemile3

bende iyi cnm hazırlıklar nasıl gidiyokaydirigubbakcemile5

Şimdilik beklemede hazırlıklar son 2 ay kala start alır herhalde kaydirigubbakcemile3

pofff canım sıkılıo yaa yapcak bişe yok öle duruorum boş boş haid konu açın yaa bişeler konuşalım kızlarrr, yeni gelin gibi susmak oturmak yokkaydirigubbakcemile3

Biz zamane gelinleriyiz sus derselerde susmayız sırnaşık şey

wlla kıslar balayı sayfasındayım ben düğün günü belli olmadan balayı otelini araştıran ilk gelin benimdir ama napayım ya sonradan sıkışmak istemiyorum warmı sizlerin bi fikri genelde antalya demişler ama ben marmarisi istiyorum ya kafama göre bişi bulamadım dahadaa

wlla kıslar balayı sayfasındayım ben düğün günü belli olmadan balayı otelini araştıran ilk gelin benimdir ama napayım ya sonradan sıkışmak istemiyorum warmı sizlerin bi fikri genelde antalya demişler ama ben marmarisi istiyorum ya kafama göre bişi bulamadım dahadaa

Bizim belli değil balayına gideceğimiz belki bi kaç günlüğünü bi yerlere kaçarız ben uzak bi yer istemiyorum.Başbaşa kalalım yeter opuyorumnanaktan

Bizim belli değil balayına gideceğimiz belki bi kaç günlüğünü bi yerlere kaçarız ben uzak bi yer istemiyorum.Başbaşa kalalım yeter opuyorumnanaktan

bende şimdiden bakıorum işte marmarisi istiyorum çünkü dönüşte izmire bizimkilere urucaz oyüzden akdeniz düşünmüyorum ama otel olarak karar weremedim biri iyi diosa biri kötü dio offf:1ninca: b
u arada babam çağırıyo çok güsel bi film warmış gidip azcık bakayımda gönlü olsun sonra kaçar gelirim yinee şekerlerr

Back