E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
bende iyyim canım malum pazar günü ewde takılıorum gerçi hafta iide pek bişi yapmıorum amaakaydirigubbakcemile3 gelinliğini koymuşsun ama sonra kaldırmışsınn ben göremedim ama şekerrrrrrr:gitme:
wal bende öle cnm yaa, kkda olmasa zaman geçmio walaakaydirigubbakcemile3 haklsın yaa bende napcam onu düşünüorm kara kara:gitme:İyiyim cnm keyif yapıyorum.Bende hep evdeyim cnm 6 aydır çalışmıyorum evlenince anadolu yakasında oturucam o yüzeden işte bakamıyorum kimse bana 7 ay için iş vermez evde hazırlık yapıyorum
ay çok güselmiş magic almışsın bile deme hayırlı olsun tatlım üzülme bu arada bende hergün ewdeyim çalışmorumm şeker...
gaf hoşgeldin tatlım nasıl bakalım keyiflerr
ay çok güselmiş magic almışsın bile deme hayırlı olsun tatlım üzülme bu arada bende hergün ewdeyim çalışmorumm şeker...
gaf hoşgeldin tatlım nasıl bakalım keyiflerr
offf bende öle bi eksik warkii sorma wala, olanları sölüm olmayları anlarsın zaten kaydirigubbakcemile3
yemek takımı
çatalbıçak takımı
kahwaltı takımı
sandk çeyizi(kullanmıycam ama)
2-3parça borcam, we amerikan serwisi falan
başkda hiçbişeyim yok kızlar, çok ihtiyaç war çoook:bbo:
sizde nasıl durumlar??
hehhh geldim şimdi sizdeyim kıslar albümümü düzenliodumdaa
walla iş olayı nolcak bilmiorum ew çok sıkıcı ama işte bulsum seneye gidicem izmirde olmıycam biliosunuz ben gebzeye gelin gidiom düğün hazırlıkları başladımı gbeze izmir mekik dokuycam oyüzden öle takılıom şimdii
bende sadce mobilya we büyük eşyalar eksik ablam yeni ewlendi 1 ay önce annem ona alırken banada aldı herşeycikten hee bide ütü falan yok robt yok aslında şöle söliyim en önemlileri yok kıslarr dünde bi newresim takımı beğendim hemde çokk ama kalmamış aynısınndan başka beğendim ondanda yokmuşş getirtebilirlermi bilmiolarmış sinirim bozuldu yaaaa
ya bende napcam bimiorum, tam hazırlık zamanı atamam çıkıo, nasıl koşturcam yetirştircem onu düşünüorum:sinifsinif:
bende antalyaya gelin gidicem kızlar, ewimiz daha alınmadı, ew alınsın çeyizimi antalyadan tamamlıcam burdan alıp okadar şeyi 15 saatlik yola taşımak war , ew alındığında eşyaları alıp alıp ewe koycaz palnımız bu şimdilikyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?