2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlaaaaarrr hadi bakalım topiğin canlanma zamanı gelmiştir diorumhihoyyyt
şöle kıpır kıpır 2010 gelinleri doluşssun topiğimize hadi bakalımmmmmmhihoyyyt

canlanır ervacım canlanır az kaldı ağustostan eylülden sonra kıymetlenir buralar yerimseniben sende 2010 gelinisin inş??

Kızlar bizim salonumuz tutuldu şaka gibi geliyo insana inanamıyorum valla nişandada öyle olmuştu sabah kalkıp alyansıma bakmıştım rüya sanmıştım opuyorumnanaktan sizinde öyle oldumu

Kızlar bizim salonumuz tutuldu şaka gibi geliyo insana inanamıyorum valla nişandada öyle olmuştu sabah kalkıp alyansıma bakmıştım rüya sanmıştım opuyorumnanaktan sizinde öyle oldumu

ayy salon tutuldu demekkkk hayırlı olsun cnmmm darısı başımıa inşşş:kedi: nişanda dediğin gibi bende öle olmuştum uyandığımda hep alyansıma bakıodum 1ay öle dewam ettikaydirigubbakcemile3
salon nasıl cnm beğendimi sen??

bu topik canlanmalıııı bu topikk canlanmalıııııııdelikafadulden
hadi kızlarrrrrhihoyyyt

düğün 2010 ama ayı daha tam belli dil temmuzda istiyorum ama bayramdan sonra kouşalım dio bizimkiler kesin tarih için bakalım şekerler... eşyayada gelince daha erken ama tabi kıs çeyizi zor toplanıyo tabak çanak kısmını hallettik aldık sıra beya aşyalarımda bakalım ama şimdiden ne yalan söliyim gelinliklere bakmay başladım 1 tane çooook beğendimm fikrim deişmezse o olcak inşallahhhhhzemuszemus

düğün 2010 ama ayı daha tam belli dil temmuzda istiyorum ama bayramdan sonra kouşalım dio bizimkiler kesin tarih için bakalım şekerler... eşyayada gelince daha erken ama tabi kıs çeyizi zor toplanıyo tabak çanak kısmını hallettik aldık sıra beya aşyalarımda bakalım ama şimdiden ne yalan söliyim gelinliklere bakmay başladım 1 tane çooook beğendimm fikrim deişmezse o olcak inşallahhhhhzemuszemus

cnm benimde ayı beli değil ama büyük ihtimal temmuz sonu olcak..(20-30)
ewet ya çeyiz olayı çok zor toparlanıo, benim daha hiçbişeyim yok desem yeri war yani kahwalı takımı yemek takımı çatal-bıçak takımı war okadar, bide sandık çeyizi hazır(kullanmıycam ama malesef yapılıolaelaelaelaelae) gelinlik olayını hallettim ben çokşükür o dertten yırttım. senin beğendiğn model nasıl cnm resim warmı??delikafadulden

ayy salon tutuldu demekkkk hayırlı olsun cnmmm darısı başımıa inşşş:kedi: nişanda dediğin gibi bende öle olmuştum uyandığımda hep alyansıma bakıodum 1ay öle dewam ettikaydirigubbakcemile3
salon nasıl cnm beğendimi sen??

Salon çok hoşuma gitti cnm ben internetten ona hep bakıyodum sonra bi gün nişanlım dedi gel gidelim salonlara bakalım fiyatları nasıl diye tesadüf o ilk girdiğimiz yer oldu daha önceden ben onun fiyatını almıştım çok gelmişti bana nişanlım o kadar çok para verilmez dedi bende hakverdim daha sonradan o salonu o benden daha çok beğendi birde tanıdık bulduk nerdeyse yarı yarıya düşürdük fiyatı düşündüğümüz tarihte boşmuş tuttuk çok şükür kaydirigubbakcemile2

Hayırlısı olsun cnm seninde belki sende benim gibi bahar gelini olursun belkide daha evvel olur sositososito Eşyaları bizde henüz almadık para biriktirip peşin alıcaz mobilyaları zaten evimiz tutulunca almayı düşünüyoruz.. Gelinliğe gelince ben onuda hallettim hihoyyyt biraz erken biliyorum ama kafamdan çıksın istedim hemde rahat rahat dikilsin içime sine sine istedim çarşıdan kumaşlarını kendim seçtim aldım bir gelinlikçiyle anlaştım bayramdan sonra dikilmeye başlanıcak modelim zaten belliydi.Ama çok sabırsızlanıyorum kafayı yiyicem nerdeyse nasıl olucak saçım makyajım diye hep düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Salon çok hoşuma gitti cnm ben internetten ona hep bakıyodum sonra bi gün nişanlım dedi gel gidelim salonlara bakalım fiyatları nasıl diye tesadüf o ilk girdiğimiz yer oldu daha önceden ben onun fiyatını almıştım çok gelmişti bana nişanlım o kadar çok para verilmez dedi bende hakverdim daha sonradan o salonu o benden daha çok beğendi birde tanıdık bulduk nerdeyse yarı yarıya düşürdük fiyatı düşündüğümüz tarihte boşmuş tuttuk çok şükür kaydirigubbakcemile2

Hayırlısı olsun cnm seninde belki sende benim gibi bahar gelini olursun belkide daha evvel olur sositososito Eşyaları bizde henüz almadık para biriktirip peşin alıcaz mobilyaları zaten evimiz tutulunca almayı düşünüyoruz.. Gelinliğe gelince ben onuda hallettim hihoyyyt biraz erken biliyorum ama kafamdan çıksın istedim hemde rahat rahat dikilsin içime sine sine istedim çarşıdan kumaşlarını kendim seçtim aldım bir gelinlikçiyle anlaştım bayramdan sonra dikilmeye başlanıcak modelim zaten belliydi.Ama çok sabırsızlanıyorum kafayı yiyicem nerdeyse nasıl olucak saçım makyajım diye hep düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

gözünaydın cnm şimdidennopuyorumnanaktan sakıncası yoksa nekadar tuttunuz salonu:kedi: malum bizdede aynı dertten war, bide biizim samsunda nikah antalyada düğün olcak 2 salon tutulcak, oyüzden fiyatlar çok abartı olmasın die uğraşcam :çok üzgünüm:
gelinliğin herşey dahil nekadar maloluo cnmcım??
çokmu soru sordumkii:kedi:

gaf senin adına çok sewindim canım.. benimde düğün hem izmir hem kocaeli oraya gelin gidicemde o yüzden izmirde kına gecesi yapıcaz düğünüme otobüs tutulcak sadece yakın akrabalarım gelebilcek bakk gelinlik modelimide koyuyorumm ben byaıldım büyük ihtimal bu olcak saçımıda böle düşünebilirim ama çok kararsızım herşeyimle kusursuz olmak istiyorum ya şekerler...

gözünaydın cnm şimdidennopuyorumnanaktan sakıncası yoksa nekadar tuttunuz salonu:kedi: malum bizdede aynı dertten war, bide biizim samsunda nikah antalyada düğün olcak 2 salon tutulcak, oyüzden fiyatlar çok abartı olmasın die uğraşcam :çok üzgünüm:
gelinliğin herşey dahil nekadar maloluo cnmcım??
çokmu soru sordumkii:kedi:

Tşk ederim cnm darısı başına.Salon ..... anlaştık.Gelinliğimin kumaşını ben aldım ..... tuttu duvakla beraber zaten en çokta o tuttu ya kaydirigubbakcemile3 .... gelinlikçi dikim için istedi tarlatınıda satın alırsam oonun içinde... alıcak ama istemiyorum nereye koyucam onu.Gelinliğim hep benim olsun isterdim çok şükür öyle olucak.Yani anlayacağın .....tuttu birde çiçek beğendim mahmutpaşada ..... onuda alıcam ama çokmu acaba fiyatı ya CADIARZU

Son düzenleme:
işte buuuuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm çok hoş gelinlik, özellikle üst kısmı çok sade we süper duruoooyerimseniben... güle güle kullannnopuyorumnanaktan

Tşk ederim cnm darısı başına.Salon 5bintl idi 3.500tl ye anlaştık.Gelinliğimin kumaşını ben aldım 800tl tuttu duvakla beraber zaten en çokta o tuttu ya kaydirigubbakcemile3 600de gelinlikçi dikim için istedi tarlatınıda satın alırsam oonun içinde 85 alıcak ama istemiyorum nereye koyucam onu.Gelinliğim hep benim olsun isterdim çok şükür öyle olucak.Yani anlayacağın 1.400tl tuttu birde çiçek beğendim mahmutpaşada 125tl onuda alıcam ama çokmu acaba fiyatı ya CADIARZU

3500 bana çok cnm ya, 2 salonda yapar 7000 battık biz delikafaduldendelikafadulden kaydirigubbakcemile3 içine sinen beğendiin olmuş yaa ne mutlu sana, fiyatta inmiş baya gerçekten...
çiçek fiyatlarından hiç ahberim yok cnm yaa, bende daha almadım. saç çiçeği, taç, el buketi we ayyakkabı 4ü eksik bende.. saç çiçeği beğendim 75 dedi bana, pahalıma geldi saç için tek çiçeğe..ama el buketleri normalde nekdara baktınmı başka yere??

cnm çok hoş gelinlik, özellikle üst kısmı çok sade we süper duruoooyerimseniben... güle güle kullannnopuyorumnanaktan

3500 bana çok cnm ya, 2 salonda yapar 7000 battık biz delikafaduldendelikafadulden kaydirigubbakcemile3 içine sinen beğendiin olmuş yaa ne mutlu sana, fiyatta inmiş baya gerçekten...
çiçek fiyatlarından hiç ahberim yok cnm yaa, bende daha almadım. saç çiçeği, taç, el buketi we ayyakkabı 4ü eksik bende.. saç çiçeği beğendim 75 dedi bana, pahalıma geldi saç için tek çiçeğe..ama el buketleri normalde nekdara baktınmı başka yere??

Haklısın zaten çok pahalıya kaçmamk gerek 4 saat bile sürmeyecek bir eğlence onun yerine evimize daha kalıcı şeyler almak mantıklıama nişanlımın tarafı biraz kalabalık onun için burası bize idealdi.Ben saç çiçeğimide aldım hemde çok ucuza 4 adet gül 4 lira ama gerçek gibi duruyo çok belli olmaz ben biraz kararsızım mahmutpşada bi dükkan var sırf taç saç tokası satıyo şu süslü topuz toklarından o kadar güzel şeyler varki başım döndü içinde belkide ordan bi taç alırım nostaljik bi duvak yaptırım şu kaparık olanlardan duvak içinde kalıcak topuzum Yani cnm 75 çok pahalı orda dükkandaki en pahalı ürün 60tl idi ama oda süperdi valla.El buket fiyatlarına bakmadım ama bu çiçek orkide zambak karışık arasında kaz tüyü vardı gerçek gibiydi dibim düştü.Başka yerde belkide 75e bile bulunur.Ne çok konuştum :D

Bu arada ben ayakkabıyıda hakkettim sezon bitmeden onuda aldım rugan bi babet balerin ayakkabısı gibi bilekten çapraz bağlamalı çok güzel kaydirigubbakcemile3

Bu arada ben ayakkabıyıda hakkettim sezon bitmeden onuda aldım rugan bi babet balerin ayakkabısı gibi bilekten çapraz bağlamalı çok güzel kaydirigubbakcemile3

4liramııı:1shok: gerçekten çok uygunmuş cnmyaadelikafadulden benim bu beğendiğim we 75 olanda kış fiyatıydı gelinliğimi aldığım yerden beğenmiştim ama almadım pahalıma geldi die.. bide ben nikahta çiçek kullancam, düğünde taç. ama tacımıda öle parıltılı taşlı olanlardan değil çiçeklerden istiorum saçlarım açık we maşalı olcak, bulamasam yaptırcam artık çünkü gelinliğimde çiçekler war öle parlak taş olmadığı için alakasız olur gibime geldi, sen ne diosun cnm??
el buketide çiçekclere yaptırmayı düşündümü hiç?? ben bi model beğendim onu götürcem foto olarak yaptırcam, sordum çiçkçiye aynısı 50ye tamam dediyerimseniben

ayakkabıyıda halletmiin yaa negüzel,, düzmü ayakkıbın?? bzim boy farkımız wa biraz mecbur topuklu giycem hiç beceremem amakaydirigubbakcemile3

4liramııı:1shok: gerçekten çok uygunmuş cnmyaadelikafadulden benim bu beğendiğim we 75 olanda kış fiyatıydı gelinliğimi aldığım yerden beğenmiştim ama almadım pahalıma geldi die.. bide ben nikahta çiçek kullancam, düğünde taç. ama tacımıda öle parıltılı taşlı olanlardan değil çiçeklerden istiorum saçlarım açık we maşalı olcak, bulamasam yaptırcam artık çünkü gelinliğimde çiçekler war öle parlak taş olmadığı için alakasız olur gibime geldi, sen ne diosun cnm??
el buketide çiçekclere yaptırmayı düşündümü hiç?? ben bi model beğendim onu götürcem foto olarak yaptırcam, sordum çiçkçiye aynısı 50ye tamam dediyerimseniben

Gelinliğini aldınmı sen ne güzel içinde nasıl olacak sıkıntın olmaz en azından ben çok düşünceliyim mafoldumben Gelinliğinde çiçek varsa çiçek daha güzel olur bencede taşlar biraz alakasız olur ama söylede yapabilirsin taçını takılarınlada uydurabilirsin. Bu ket yaptırmak derken cnm canlı çiçekten bahsediyosan onu pek istemiyorum ben kalıcı olsun istiyorum

Back