• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Benimde nisan ayını düşündükçe stres sıkıntı basıyo ne çok iş var o 20 gün içinde yapılacak istediğim gibi olmazsa bazı şeyler diye çok korkuyorum mafoldumben

Benimde nisan ayını düşündükçe stres sıkıntı basıyo ne çok iş var o 20 gün içinde yapılacak istediğim gibi olmazsa bazı şeyler diye çok korkuyorum mafoldumben

herşey hayırlısıyla güzel olur inş. canım. rahat ol ama. yapılacak işler var tabi. sen pozitif ol ki, kocaman pozitif bir hayat senin(sizin) olsun. korkma atlatacağız hepimiz.

aman iyi olalım canlar. yapacak ve yaşayacak çook şey var yerimseniben
hazırlıklara devam. sen de durumlar nasıl?

tatlim benim butun esyalar 15 gun icinde alinacak.ufak ufak aliyorum goture bilecegim kadar ama Bakuden de trye ceyiz goturmek zor ya
stresten oluyom 15 gun icinde herseyi nasil halledecez.

tatlim benim butun esyalar 15 gun icinde alinacak.ufak ufak aliyorum goture bilecegim kadar ama Bakuden de trye ceyiz goturmek zor ya

türkiyede mi yaşayacaksınız. stres yapma canım. inşallah herşey güzel ve istediğin gibi olur.

Yaa kızlar ben Aşkımı çoooooooooooooook seviyorum çoooooooooooooooook
Geçsin şu zaman artık..
Aşkım depreşti yine yawwwww opuyorumnanaktan

Türkiyedenmi alıcaksınız cnm eşyalarınızı?
Eğer öyleyse 15 gn içinde hallolur kafanı yorma sakın zaten gidilcek yerleri biliodur nişanlın direk oralara gidip seçersiniz..

Back