- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.261
Benimde nisan ayını düşündükçe stres sıkıntı basıyo ne çok iş var o 20 gün içinde yapılacak istediğim gibi olmazsa bazı şeyler diye çok korkuyorum mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba gelincim. sen nasılsın?
Benimde nisan ayını düşündükçe stres sıkıntı basıyo ne çok iş var o 20 gün içinde yapılacak istediğim gibi olmazsa bazı şeyler diye çok korkuyorum mafoldumben
iyi diyelim ii olalim tatlim? ee nasil gidiyor hazirliklar?
sırnaşık şey
Bende öyleydim cnm çeyiz denince hala sıkıntı basıyo ama napalım mecburuz..
herşey hayırlısıyla güzel olur inş. canım. rahat ol ama. yapılacak işler var tabi. sen pozitif ol ki, kocaman pozitif bir hayat senin(sizin) olsun. korkma atlatacağız hepimiz.
iyi geceler kıslar nasılsınız
aman iyi olalım canlar. yapacak ve yaşayacak çook şey var yerimseniben
hazırlıklara devam. sen de durumlar nasıl?
e öyle. seneye bu vakitler birbirimize yemek tarifi falan öneririz gibi geliyor. kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kıslar nasılsınız
tatlim benim butun esyalar 15 gun icinde alinacak.ufak ufak aliyorum goture bilecegim kadar ama Bakuden de trye ceyiz goturmek zor ya
stresten oluyom 15 gun icinde herseyi nasil halledecez.
sırnaşık şey
Evet cnm artık yemek tarflerimizi paylaşırız belki çocuk haberini alcaklarımız bile olur :roflol:
B][/COLOR][/FONT]
tatlim benim butun esyalar 15 gun icinde alinacak.ufak ufak aliyorum goture bilecegim kadar ama Bakuden de trye ceyiz goturmek zor ya
stresten oluyom 15 gun icinde herseyi nasil halledecez.
İyi geceler kızlar gözlerim kapaniyi öptüm hepinizi görüşürüz iyi kaynatmalar size :))
Yaa kızlar ben Aşkımı çoooooooooooooook seviyorum çoooooooooooooooook
Geçsin şu zaman artık..
Aşkım depreşti yine yawwwww opuyorumnanaktan
İyi geceler kızlar gözlerim kapaniyi öptüm hepinizi görüşürüz iyi kaynatmalar size :))