- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.241
iyi geceler arkadaslar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler
İyi geceler kızlar..
Nasılsınızz???
sen nasılsın şeker..
İyiyim cnm teşekkür ederm..
Söz tarihini netleştirdinizmi tatlım?
tam net değil. ama ocak sonu olur büyük ihtimalle.
Hı hı ocak düşündüğünüzü söylemiştin cnm bnde merk ettim tarih netleştimi diye..
Hadi hayırlısı olsun diyelim artık ne denir başka kaydirigubbakcemile2
bu arada iş çıkışı özdilek avm ye uğradım. 39.90 a nevresim aldım. 3'lü tava set aldım. tam bi çeyiz meraklısı oldum, şaştım kaldım kendime :1shok:
sırnaşık şey
Hayırlı olsun aldıkların canımm..
Şaşma kendine şaşma normalsin olması lazım çeyiz merakının ee evliliğe hazırlanıyorsun sonuçta dimii :lepi:
Amma çok konuştunuz behhhh akannehir herkes susacak yağmurseli konuşacak sırnaşık şey
Şaka bir yana kızlar şu mobilya olayını ben de düşnüyorum.
Daha ortada nişan mişan da yok;ama ben telaşlı hatunum,her şey güzel olsun istiyorum.
Yalnız omrumunsahibi ıkea'dan alma gülüm onların kalitesi düşük oluyor.
Ordan model beğenip onu yaptırıyorlar.
tabi abartıya kaçmamak lazım. abartıp tuzluk dağıtıan bile olmuştu.çok masrafa girmek de gereksiz tabi. ama düğünde ya da diğer toplantılarda bu tip şeyler sıcaklık katıyor. değişiklik hoşuma gidiyor.
bu arada iş çıkışı özdilek avm ye uğradım. 39.90 a nevresim aldım. 3'lü tava set aldım. tam bi çeyiz meraklısı oldum, şaştım kaldım kendime :1shok:
Bence çok hoş bir fikir ben kına gecemi evde yapmayı düşünüyorum o zaman anı olarak bişey dağıtmayı düşünüyorum biblo gibi aklıma orjinal bişey gelirse hatıra kalsın diye yapıcam
Selam hayırlı geceler kızlar bu arada opuyorumnanaktan
Güle güle kullan canım aldıklarını
oh iyi normalmişim. eskiden fenalık gelirdi çeyiz işlerinden, şimdi de ihtiyaç olunca kolları sıvadım. sositososito
merhaba kizlar.nasilsiniz?