2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Arkadaşlar benim de askerlik yolu gözlemem bitti şimdi de eğitime gitti onu bekliyorum, of geçmio zaman gerçekten. Ben çeyize başlamadım daha para biriktiriyorum bakalım düğüne bi kaç ay kala alacağım daha çook var mafoldumben

sadece 10 gün sonra nişanlımı askere göndereceğim :gitme: 5 ay su gibi geçsin allahım :Saruboceq:

merak etme geçer ben 12 ay beklemiştim kısa dönem yapmamıştı subay olarak yapmıştı zaman geçiyor.Yeter ki sabretmeyi bilin turkbayragi

duydumki 2010 gelinleri burda toplanıyomuş ee bende 2010 gelin adayı olarak aranıza katılmak istedim kızlarr hepinize selammmm:1hug:

bende 2010 gelini olucam inşşşhihoyyyt 2009 mayısta nişanımız oldu 2010 mayıs haziran gibi de kavuluşucaz inş
dahaa tarih konmadı gerçi ama kısmet bakalım
hazırlıklar ne durumda kızlar

bende 2010 gelini olucam inşşşhihoyyyt 2009 mayısta nişanımız oldu 2010 mayıs haziran gibi de kavuluşucaz inş
dahaa tarih konmadı gerçi ama kısmet bakalım
hazırlıklar ne durumda kızlar

sewindim canım senin adına walla ben daha hazırlıklara başlamadım ablam 1 ay önce ewlendi onun telaşını yeni atıyoruz am aşunu söliyim şimdiden gelinlik we saç modellerine bakmaya başladımm:kedi:

kızlar mobilyalarınızı beyaz eşyalarınızı flan nezaman ve nasıl alacaksınız
mesela biz nişandan yeni çıktık 2 ay sonra başlicaz eşyalarımızı almaya ben beyaz eşya alıcam nişanlım salon tyakımı oturma odası ben bide yatak odasını alıcam patronumuzda tv ve buzdolabını alıcakmış anca taksitleri biter

kızlar mobilyalarınızı beyaz eşyalarınızı flan nezaman ve nasıl alacaksınız
mesela biz nişandan yeni çıktık 2 ay sonra başlicaz eşyalarımızı almaya ben beyaz eşya alıcam nişanlım salon tyakımı oturma odası ben bide yatak odasını alıcam patronumuzda tv ve buzdolabını alıcakmış anca taksitleri biter

benim tv ve çamaşır makinam var canım,bekar evimde kullanıyorum. onları almayacağım. nişanlım askere gidecek ben o sürede mutfak eşyalarını bitireceğim. 5ay sonra o gelince de ilk ay oturma odasını sonraki ay yatak odasını alacağız inş. geri kalanları da taksitle alırız diorum. benim amacım öle fazla takside boğulmadan evlenmek. ikimizin maaşı da takside gitmesin istiyorum.

Bizim beyaz eşyalarımızı aldık bitti.mobilyalar kaldı.Yatak odasını biz alıcaz,salon takımı ve oturma grubunu onalr alıcak.Ben mutfak eşyalarımın bi kısmını hallettim.Nişanlım geldiği zaman başlıcaz geri kalanlarına

Selam kızlar benide alın aranıza benim düğüm nisanda olacak bahar gelini olacağım Allah kısmet ederse zemuszemus bu topik iyi olmuş bizde heyecanlarımızı telaşlarımızı paylaşalım:1hug:

Back