2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

olsun herşeyin hayırlısı bizim buayın 15de nişan oldu durum böyle oluncada seneyede düğün tarihi belirlendi =)

Merhaba Güzeller nasılsınız bakalım???

Magiclowe meslektaşım güzel dileklerin (ev ve bebişler) için çok tşk ederim :))
kelebek_hk hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :)
Kızlar bişi diyeyim mi?Bence kısın kendinizden ve çeyiz alın habire yaa sonra çok zor olur..Benim çok fazla eksiğim kalmadı şükür ama hep sıkışmadan alıp attım kenara,düğüne yakın bir sürü masraf çıkacak çünkü..Tabi elimizde imkan olsa alırız heralde diyosunuzdur ama bunun içinde dualarım sizinle arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

magic ben bugün ne yaptım :roflol: nişanlıma bu siteden bahsettim. özellikle de bir derdim var bölümünden. dedim insanlar böle böle sıkıntılar yaşıyormuş borç içinde evlenmişler ayrılma noktasına gelmişler dedim. şaşırdı tmm merak etme dio. bir de dedim geline takılan altınları borcumuz var sıkıştık falan die aannesi, ablası abisi faln alıyorlarmış ellerinden ben altımlarımı kimseye vermem ona göre dedim :roflol: nasıl gülüyor sen merak etme vermeyiz altınlarını kimseye dio. işi baştan sıkı tutmak gerek ama dimi :oklava:
bak sen kurnazaa siteden bahsederken arada sıkıştırmışın bişelerikaydirigubbakcemile3 wala cnm aslında haklısın malesef böle olmaya zorluo hayat bizi, yeri gelio çok ii tanıorm dediğin kişlerden ummadığın hareketler görüosun temkinli olmak lazım..

bende yazıyım bari =) benimde düğünüm 26,06,2010 Allahın izniyle inş tarih bu çok heycanlıyım hepimizin hakkından hayırlısı olsun in =)
hadi hayırlsı cnm inş... bizimde belli olsa keşkeee:Saruboceq:

Hu huu kimsecikler yok muuu???
ben warım komşuuuu beeennnkaydirigubbakcemile3

önce bi nişanı yapabilirsek,düğün de ondan bir yılsonra olur sanırım :)
nişan için de bu yazı kaçırdığımıza göre, sanırım ben 2011 geliniyim :kedi:

canım duygularıma düşüncelerime tarcüman olmuşsun sağol :))
kısmet denen durum böyle bişey işte CADIARZU

olr kızlar ya takmayın kafanıza.. hem nişanı illa yazın yapmanız gerekmioki yani eğer durumunuz müsaitse düğüne yetişmek için sonbaharda yada kışta da olabilir.. opuyorumnanaktan

Yok canım ya takmak falan diil dedimya kısmet meselesi bu işler Allah en hayırlı zamanda nasip etsin
evlilikten önce kariyerim şimdilik daha önemli

Yok canım ya takmak falan diil dedimya kısmet meselesi bu işler Allah en hayırlı zamanda nasip etsin
evlilikten önce kariyerim şimdilik daha önemli

anladım cnmm önce kariyer diyenlerdensinkaydirigubbakcemile3 tabik en öenemlisi hayırlısı olmasıı Allah hepimiz için en güzelini en hayrlısını nasip etsin..opuyorumnanaktan

canım duygularıma düşüncelerime tarcüman olmuşsun sağol :))
kısmet denen durum böyle bişey işte CADIARZU

zamanla tecrübeler ve yenilikler artıyor,herşeyi düşünmeye araştırmaya zaman buluoruz mesela zemuszemus

şakabiyana, kariyer durumu bende de var, o yüzden daha temkinli ve acele etmeden yaklaşıyoruz bazı şeylere..şehir değiştirmek durumunda kalıcamçünkü.. :(

Back