• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sakardeniz kendini fazla yıpratma bende hiç bulunmak istemediğim bir şirkette çalışıyorum şu anda.Mecburen aile şirketi olmuş hep birbirini kollayan bu yerde borçlarım bitsin diye susuyorum :(

teşakkür ederim canım. hep öyle demekki. bilgi, çok çalışmak hiç biri değerli değil artık. neyse daha iyi olr inş. sende üzme

sakardeniz cim teşekkür ederim Amin inşallah canım.Ben netten araştırıp karşıma çıkan listeyi kendime göre değiştirip bir tablo yaptım ç.eyizle ilgili,sizlere de fikir vermesi için ekliyorum.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]

bu arada kilo konusunda öyle sıkıntılıyım ki,nasıl vereceğim ben nisan a kadar yaaa :( vereceğim ama yani vermem lazım.

ne güzel bir liste olmuş. hemen kopişliyorum. teşekkürler canım.
kilo konusu da ayrı bir dert. benim de vermem lazım. ama 7 kilom gitti bile. stres ve hastalıkla hızlandı ama, hergün yürüyüş yapıyordum. hareketli yaşam. neşem yerindeyse müzik eşliğinde dans ediyorum.. :teytey:

canlar yine ben.. b i m markette mikrofiberli bezler varmış.yeşil ve sopalı. ablam almış bana. her yerde kullanılıyormuş. haberiniz olsun dedimm..

OmrumunSahibi naber canım ne kadar kaldı şekerim senden takip ediyorum şafak kaç diye biliyorsun di mi :) hazırlıklar ne alemde?Eşya falan aldınız mı.Biz salona köşe koltuk,yatak odası ve oturma odasına 1 tane kanepe dışında birşey almadık daha

Kızlarrr yarın sınavım var nolur bana dua edinn panik olmuş durumdayım şu an :( Herkese iyi geceler ben sabahlayacağım..

ıyi geçmiştir inşallah canımcım iyi haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan

kızlaaaaarrrrr bende geldiiiiimmmmm inşallah bende 2010 gelini olucam nişanlım askerde 5 ayı var mayısta gelio inşallah gelince yaza düğünümüz var ay sölerken bile içim kıpır kıpır yaa hepimize hayırlı olsun hatunlar...opuyorumnanaktan

Hoşgeldin cnm aramıza geçer zaman çabucak geçiyo yani biz düğün gününü kesinleştirdiğimizde 289 gün vardı şimdi 138 gün var :nazar:nasil geçti anlamadım valla :dance:

Bizde düğün günümüzü aldık. Allah nasip ederse 15 mayıs'da düğünümüz.
Kır düğünü olacak. ınşallah hava güzel olurrr:Saruboceq:
Hoşgeldin cnm ekledim senide listeye hayırlı olsun Bu arada sevdiceğimin doğum gününde evleniyosun a.s.

selam bayanlar.bu akşam dügün günümü kesmeye geliyorlar.5 aydır nişanlıyım.ağustos da düşünülüyormafoldumben ama çookk geçç yaa moralim bozukk.sizler nekadar nişanlı kaldınız?
Sende hoşgeldin cnm kaydirigubbakcemile2 bir an evvel önce olsun istiyo insan bekleyemiyo iyi anlıyorum seni Ben 6 ay sözlü kaldım 1 yıl 2 aydırda nişanlıyım

sanirim bende 2010 umarim ins. yani :)
yeni bi hayat :)
ınşallahhhh :lepi:

omrumun sahibi canimmmm gelinligi belli oldu mu senin canim,sirti acik istiyordum ama straplez bile giyemiyorum demissin de ondan sordum canim

Evet cnm belli oldu yarım yada uzun kollu güpürlü olacak yakası kayık yaka olacak :hulya: bu ay sonu ilk provam var çok heyecanlıyım :nazar: :asigim:

Bende 2010da gelin olacam arkadaşlar..

Hoşgeldin cnmm

Slm 2010 gelinleri nasılsınızz???
Off yaa her pazar böle görüş sonra ayrıl herkes evine koyuyo artık insana ya mafoldumben

Sorma canım benim ya nsıl üzülüyorum bi bilsen el sallarken sanki burda misafirmişimde hep onun yanında kalıyomuşum gibi tuhaf bi duygu.Ama erkeklerlere daha çok koyuyo benimki ailesiyle kalmadığı için 2 haftada bir görüşmeye geliyo ikimizide üzmemek için belki garip gelecek ama böyle özleyerek zaman çabuk geçiyo
Etsin artık şu teklifi bende burada adaylığımı açıklayayım :)
Alırsın canım benim ama sende sinyalleri ver ona bence ben ne kdar çok laf sokmuştum :jeyyar: bide düğünlere gidin beraber arkadaşlarının vs. çok etkili oluyo hevesleniyolar kaydirigubbakcemile5

sakardeniz cim teşekkür ederim Amin inşallah canım.Ben netten araştırıp karşıma çıkan listeyi kendime göre değiştirip bir tablo yaptım ç.eyizle ilgili,sizlere de fikir vermesi için ekliyorum.

bu arada kilo konusunda öyle sıkıntılıyım ki,nasıl vereceğim ben nisan a kadar yaaa :( vereceğim ama yani vermem lazım.
Güzel liste canımcım sağol paylaşımın için Kilo konusunuda dert etme verirsin hihoyyyt

canlar yine ben.. b i m markette mikrofiberli bezler varmış.yeşil ve sopalı. ablam almış bana. her yerde kullanılıyormuş. haberiniz olsun dedimm..

Nasıl bişeymiş canım ya biz bişeyler almıştık böyle incecik bi bezdi 60 derece suda bekletip sabunla yıkıyosun sonraki kullanmalarında sadece ıslatıyosun güzel siliyo. Sopalı nasılmış biraz bahsedermisin :kedi:

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:adaer - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah):nazar:
:nazar:guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:sea.1013 - 15 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:
:nazar:dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:
:nazar:sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün):nazar:
:nazar:MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün):nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

OmrumunSahibi naber canım ne kadar kaldı şekerim senden takip ediyorum şafak kaç diye biliyorsun di mi :) hazırlıklar ne alemde?Eşya falan aldınız mı.Biz salona köşe koltuk,yatak odası ve oturma odasına 1 tane kanepe dışında birşey almadık daha

Teşekkürler iyiyim hayatım sen nasılsın. 138 günümüz kaldı kaydirigubbakcemile2
Eşyalara bakıyoruz canım ev tutulmadan elimiz kolumuz bağlı son 1-2 ay kala koşuşturmamız başlar Beyaz eşyalarımızı almıştık bitek tvmiz kaldı oda yılbaşından sonra inş.

nemli yada kuru kullanılıyor. paspaslara benziyor. duvar ve cam bile silinebiliyormuş. bez çıkarılıp takılabiliyor. belki başka mağazalarda da vardır. deterjan ve sabun değmeden temizliyormuş. adını markasına bir bakayım yine de....

nemli yada kuru kullanılıyor. paspaslara benziyor. duvar ve cam bile silinebiliyormuş. bez çıkarılıp takılabiliyor. belki başka mağazalarda da vardır. deterjan ve sabun değmeden temizliyormuş. adını markasına bir bakayım yine de....

Bakarsan sevinirim canım ya birazdan gidicez annemle kaydirigubbakcemile3 geçen cumaki kampanyamıymış inş. kalmıştır:Saruboceq:

Teşekkürler iyiyim hayatım sen nasılsın. 138 günümüz kaldı kaydirigubbakcemile2
Eşyalara bakıyoruz canım ev tutulmadan elimiz kolumuz bağlı son 1-2 ay kala koşuşturmamız başlar Beyaz eşyalarımızı almıştık bitek tvmiz kaldı oda yılbaşından sonra inş.

sağol canım bak 138 günü duydum daha bir iyi oldum :) bizimde beyaz eşya nişandan önce alınmıştı.Dediğin gibi son 1-2 ay koşuşturmacamız had safhaya ulaşır.

scotchbrite mikrofiberli temizlik sistemi diye adı geçiyor. ne zaman aldı bilemiyorum, yakın zamanda almış.

Sağol canımcım bi bakiyim

sağol canım bak 138 günü duydum daha bir iyi oldum :) bizimde beyaz eşya nişandan önce alınmıştı.Dediğin gibi son 1-2 ay koşuşturmacamız had safhaya ulaşır.

Evet senin mobilyalarında hazır bende oda yok et tutulacak mobilya perde halı alınacak avizeler var çeyiz gidicek yerleşicek iş çok :hulya:

Etsin artık şu teklifi bende burada adaylığımı açıklayayım :)

Hg cnm..
Sende alırsın Allah'ın izniyle..
Evet kız ettirir benimki evlenmeye hevesliydi ama evlenme teklifndeki yaratıcılığını geliştirmesi konusunda baya dır dır etmiştm hep evlilik mhbbti yapıoduda tek taşı fln alması zaman aldı sırnaşık şey
Seninki evlilikten fln bahsetmiomu :uhm:

Bu liste baya iyi oldu canım teşkr ederiz bende hemen yazcam bunları mutfak malzmelerine gelince kafam hep karışıodu yardımcı olck bu bna..
Bu arada kiloyuda takma verirsin canm ne kdr çok vercem diye kafna takarsan stresten ters tepip kendini yemee verebilrsn o yzden düşünme kilo vermem lazm fln die

Sorma canım benim ya nsıl üzülüyorum bi bilsen el sallarken sanki burda misafirmişimde hep onun yanında kalıyomuşum gibi tuhaf bi duygu.Ama erkeklerlere daha çok koyuyo benimki ailesiyle kalmadığı için 2 haftada bir görüşmeye geliyo ikimizide üzmemek için belki garip gelecek ama böyle özleyerek zaman çabuk geçiyo

Evet yaa çok koyuyo insana :sinifsinif:
Valla bilmiyorum erkekleremi dha çok koyuyo bizemi ama sanki ben dha fazla üzülüomşm gbi özlüyomuşum gbi laelaelaelaelae

mobilyalara bakım cnm bu cumartesi artık kayınpederim ya gider alırsınız yada ben gidip kendi zevkime göre alıcam dedi kaydirigubbakcemile3

bu hafta sonu büyük ihtimal almış olucam ben çamaşırla bulaşık makinesini aldım taksitlerini ödüyorum

mutfak eşyalarım tamam cnm..annem halletti onları ben hiç görmeden kaydirigubbakcemile3

dediğim gibi benim sadece mobilyam eksk okadar

Back