- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.961
kızlar benm çıkmam gerekio akşam yine görüşürz vereliniortak kendinizi üzmeyin çünkü size aşık birileri var oh yaaaaaa :hooray:
kendine dikkat et gülüm. zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benm çıkmam gerekio akşam yine görüşürz vereliniortak kendinizi üzmeyin çünkü size aşık birileri var oh yaaaaaa :hooray:
sakardeniz kendini fazla yıpratma bende hiç bulunmak istemediğim bir şirkette çalışıyorum şu anda.Mecburen aile şirketi olmuş hep birbirini kollayan bu yerde borçlarım bitsin diye susuyorum![]()
sakardeniz cim teşekkür ederim Amin inşallah canım.Ben netten araştırıp karşıma çıkan listeyi kendime göre değiştirip bir tablo yaptım ç.eyizle ilgili,sizlere de fikir vermesi için ekliyorum.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
bu arada kilo konusunda öyle sıkıntılıyım ki,nasıl vereceğim ben nisan a kadar yaaavereceğim ama yani vermem lazım.
listenin karşısında ok. işareti olmayanlar maalesef hala eksik olanlar![]()
Kızlarrr yarın sınavım var nolur bana dua edinn panik olmuş durumdayım şu anHerkese iyi geceler ben sabahlayacağım..
kızlaaaaarrrrr bende geldiiiiimmmmm inşallah bende 2010 gelini olucam nişanlım askerde 5 ayı var mayısta gelio inşallah gelince yaza düğünümüz var ay sölerken bile içim kıpır kıpır yaa hepimize hayırlı olsun hatunlar...opuyorumnanaktan
Hoşgeldin cnm ekledim senide listeye hayırlı olsun Bu arada sevdiceğimin doğum gününde evleniyosun a.s.Bizde düğün günümüzü aldık. Allah nasip ederse 15 mayıs'da düğünümüz.
Kır düğünü olacak. ınşallah hava güzel olurrr:Saruboceq:
Sende hoşgeldin cnm kaydirigubbakcemile2 bir an evvel önce olsun istiyo insan bekleyemiyo iyi anlıyorum seni Ben 6 ay sözlü kaldım 1 yıl 2 aydırda nişanlıyımselam bayanlar.bu akşam dügün günümü kesmeye geliyorlar.5 aydır nişanlıyım.ağustos da düşünülüyormafoldumben ama çookk geçç yaa moralim bozukk.sizler nekadar nişanlı kaldınız?
ınşallahhhh :lepi:sanirim bende 2010 umarim ins. yani :)
yeni bi hayat :)
omrumun sahibi canimmmm gelinligi belli oldu mu senin canim,sirti acik istiyordum ama straplez bile giyemiyorum demissin de ondan sordum canim
Bende 2010da gelin olacam arkadaşlar..
Slm 2010 gelinleri nasılsınızz???
Off yaa her pazar böle görüş sonra ayrıl herkes evine koyuyo artık insana ya mafoldumben
Alırsın canım benim ama sende sinyalleri ver ona bence ben ne kdar çok laf sokmuştum :jeyyar: bide düğünlere gidin beraber arkadaşlarının vs. çok etkili oluyo hevesleniyolar kaydirigubbakcemile5Etsin artık şu teklifi bende burada adaylığımı açıklayayım :)
Güzel liste canımcım sağol paylaşımın için Kilo konusunuda dert etme verirsin hihoyyytsakardeniz cim teşekkür ederim Amin inşallah canım.Ben netten araştırıp karşıma çıkan listeyi kendime göre değiştirip bir tablo yaptım ç.eyizle ilgili,sizlere de fikir vermesi için ekliyorum.
bu arada kilo konusunda öyle sıkıntılıyım ki,nasıl vereceğim ben nisan a kadar yaaavereceğim ama yani vermem lazım.
canlar yine ben.. b i m markette mikrofiberli bezler varmış.yeşil ve sopalı. ablam almış bana. her yerde kullanılıyormuş. haberiniz olsun dedimm..
OmrumunSahibi naber canım ne kadar kaldı şekerim senden takip ediyorum şafak kaç diye biliyorsun di mi :) hazırlıklar ne alemde?Eşya falan aldınız mı.Biz salona köşe koltuk,yatak odası ve oturma odasına 1 tane kanepe dışında birşey almadık daha
nemli yada kuru kullanılıyor. paspaslara benziyor. duvar ve cam bile silinebiliyormuş. bez çıkarılıp takılabiliyor. belki başka mağazalarda da vardır. deterjan ve sabun değmeden temizliyormuş. adını markasına bir bakayım yine de....
Teşekkürler iyiyim hayatım sen nasılsın. 138 günümüz kaldı kaydirigubbakcemile2
Eşyalara bakıyoruz canım ev tutulmadan elimiz kolumuz bağlı son 1-2 ay kala koşuşturmamız başlar Beyaz eşyalarımızı almıştık bitek tvmiz kaldı oda yılbaşından sonra inş.
scotchbrite mikrofiberli temizlik sistemi diye adı geçiyor. ne zaman aldı bilemiyorum, yakın zamanda almış.
sağol canım bak 138 günü duydum daha bir iyi oldum :) bizimde beyaz eşya nişandan önce alınmıştı.Dediğin gibi son 1-2 ay koşuşturmacamız had safhaya ulaşır.
Etsin artık şu teklifi bende burada adaylığımı açıklayayım :)
sakardeniz cim teşekkür ederim Amin inşallah canım.Ben netten araştırıp karşıma çıkan listeyi kendime göre değiştirip bir tablo yaptım ç.eyizle ilgili,sizlere de fikir vermesi için ekliyorum.
napıyosunuz kızlarrr