- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.841
yarın gündüz salonda olucak kızlar şuan heyecan dorukta yarın artmaz inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh ahhh karışmasalar keşke benimde hayalim sırtı açık gelinlikti ama sırtı açıklığı bırak straplez bile giyemiyorum :umursamaz:
yarın gündüz salonda olucak kızlar şuan heyecan dorukta yarın artmaz inş
Neyin kıskançlığındalar onuda anlamıyorum zaten ya evleniyoruz ben gelin olmuşum gelinliğin içindeyim farkda deilmisin yanımda sen olcksn gelen misfrler zaten bizi tanıyan insanlar ne dicekler off geline bak yaa ne tashmışmı dicekler töbe yarabbm saçma sapan düşünüolar aklıma geldikce sinrleniorum..
Bak yine aklıma geldi ben şu yırtmçlı gelinlik konusunu bidha acym en eisi sositososito
Neyin kıskançlığındalar onuda anlamıyorum zaten ya evleniyoruz ben gelin olmuşum gelinliğin içindeyim farkda deilmisin yanımda sen olcksn gelen misfrler zaten bizi tanıyan insanlar ne dicekler off geline bak yaa ne tashmışmı dicekler töbe yarabbm saçma sapan düşünüolar aklıma geldikce sinrleniorum..
Bak yine aklıma geldi ben şu yırtmçlı gelinlik konusunu bidha acym en eisi sositososito
hazırlıklar tmm sayılır yengemler börek falan yapıyolar yemekler hazırlanıyo
sabah 8.5ta kuaförde gidicem 11.5 gibi çıkarım heralde 12de fotocuya gidicez fotocudanda doğru salona eve gelipte çıkamıcam anca yetişicez
hazırlıklar tmm sayılır yengemler börek falan yapıyolar yemekler hazırlanıyo
sabah 8.5ta kuaförde gidicem 11.5 gibi çıkarım heralde 12de fotocuya gidicez fotocudanda doğru salona eve gelipte çıkamıcam anca yetişicez
Karışıyo malesef ailesi kapalı olduğu için bu kadarını kurtarabildim mafoldumben
bende 2010 yaz gelini olabilirim düğün tarihi kesinleşmedi ama ya haziranda olucak yada sonbaharda
merak edenlere nişanlığımın modeli nişan kıyafetleri bölümünde var
Güzel gelinler şimdilik çıkmam lazım sonra tekrar görüşürs gece burda olursanız tekrar konuşurz..
Hepinize şimdilik iyi akşamlarrr.. :gitme: