• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Neyin kıskançlığındalar onuda anlamıyorum zaten ya evleniyoruz ben gelin olmuşum gelinliğin içindeyim farkda deilmisin yanımda sen olcksn gelen misfrler zaten bizi tanıyan insanlar ne dicekler off geline bak yaa ne tashmışmı dicekler töbe yarabbm saçma sapan düşünüolar aklıma geldikce sinrleniorum..
Bak yine aklıma geldi ben şu yırtmçlı gelinlik konusunu bidha acym en eisi sositososito

hazırlıklar tmm sayılır yengemler börek falan yapıyolar yemekler hazırlanıyo
sabah 8.5ta kuaförde gidicem 11.5 gibi çıkarım heralde 12de fotocuya gidicez fotocudanda doğru salona eve gelipte çıkamıcam anca yetişicez

Neyin kıskançlığındalar onuda anlamıyorum zaten ya evleniyoruz ben gelin olmuşum gelinliğin içindeyim farkda deilmisin yanımda sen olcksn gelen misfrler zaten bizi tanıyan insanlar ne dicekler off geline bak yaa ne tashmışmı dicekler töbe yarabbm saçma sapan düşünüolar aklıma geldikce sinrleniorum..
Bak yine aklıma geldi ben şu yırtmçlı gelinlik konusunu bidha acym en eisi sositososito

aynen ya of ama anlatmıosun ki sonuçta bzm en mutlu gnmz çocuklğmzdn beri hayalimz güzel bi gelinlik hatta bnm resim defterlerime bile çizmişim o zmnlar yani bzm istedgmz gibi olmckta nasıl olck :uhm:

kıskançlık yüzünden neler neler başa geliyor. bir kez evleniyoruz, istediğimiz gibi olmalı herşey.

hazırlıklar tmm sayılır yengemler börek falan yapıyolar yemekler hazırlanıyo
sabah 8.5ta kuaförde gidicem 11.5 gibi çıkarım heralde 12de fotocuya gidicez fotocudanda doğru salona eve gelipte çıkamıcam anca yetişicez

Hayırlı olsun canım..
İnşallah hiç bi aksilik çıkmaz :Saruboceq:

bende 2010 yaz gelini olabilirim düğün tarihi kesinleşmedi ama ya haziranda olucak yada sonbaharda

Herşey dilediğin gbi olur inşallah canım..
Ben nişandan sözden snra falan fazla uzaması taraftarı değilim eğer beklemeye engel durumlar yoksa..
Eğer sizinde engelleriniz yoksa önünüzde hiç uzatma tatlım..

Güzel gelinler şimdilik çıkmam lazım sonra tekrar görüşürs gece burda olursanız tekrar konuşurz..
Hepinize şimdilik iyi akşamlarrr.. :gitme:

Back