• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bizdede erkek tarfnın alıcağı beyaz eşyalar hazır bende bişe yk maşallah ne rahatz yaw kaydirigubbakcemile3
Annem ağırdan alıo onların hepsi birden alınır die elli kere biyerleri gezmeyi özellikle bnmle alışverşe çıkmayı sevmediği için kaydirigubbakcemile

aslında hepsi maddiyata bakıo yani para olduktan sonra 2 gündede herşey hallolr biter ama biz gelin adayıyız ya duramıoruz yerimizde bende aynen öleyim bide tezcanlılık var ki hiç sorma hemen olsun bitsin :roflol:

Sorma canım yaa benim de 26 haziranda düğünüm..Misafir ve günlük yemek takımı,misafir çay seti, tencere seti, blender, çaycı çatal bıçak takımı ve bi de uyku setinden başka bişey yok...:(( Bana da hepsi birden olcak ocak bi gelsin fln diolar ama ben olsun istiyorum artık. Telaş melaş umrumda değil artık o telaşı yaşamak istiyorum.Böyle oturdukça daral gelio bazen :( Sanki başkası evlencek..Bi bakıyom çok uzun gibi ama geçiverecek hemen :(( aralıkta alacaktık beyaz eşyayı beklemedeyim :S Öff.. bana da bağlı değil ki hiçbi şey.

Sen yine iyisin..
ben şubatta evleniyorum,daha bu ay alınacak herşey
boş boş oturuyorum bende,evimi temizlesem,eşyalarımla ilgilensem keşke..
öyle aralık sonunu bekliyorum :umursamaz:

bende de gerekli değil dantel çok güzel modeller var dantel kullanmicam ama ah bi aileler de çabalamaya başlasa:(( şu nişanı atlatalım da ocakta ilk iş ev aldırıcam daha bekletemem alsın da içim rahatlasın:((

aslında haklısın cnm ama nedense kız tarafına bişey oluo böle durumlarda hatta bzmkiler hala bnm evlenecğmi düşünemiolar yani evin en küçüğü olmanın dezavantajı sanırım hala sen küçüksün falan ama yok yani erkek tarafı Allahtan işin ucunu bırakmıoda hazırlıkları tam gaz sürdürüo aşkım olmasa...

aslında hepsi maddiyata bakıo yani para olduktan sonra 2 gündede herşey hallolr biter ama biz gelin adayıyız ya duramıoruz yerimizde bende aynen öleyim bide tezcanlılık var ki hiç sorma hemen olsun bitsin :roflol:

Annemde o yüzden rahat zaten maddiyata dayandığı için sıkntı yapmana gerek yok hepsni birden alcas nasılsa acelen ne dio hersefernde ama beni durdurabilene ask olsun..
Ya banada zaten alıncak bi dnya şey war we bizim alcaklarımız hep kafa karıştıran şeyler erkeklern işi dha kolay walla alcakları sabit belli..
O yüzden acele ediorum birasda..

Ya gelinlik her bayan içn özeldir bende kiralamak deil satınalmak istiorum ama böyle 2 3mlyar veren bayanları duyuncada çok abartı gelio ya 1 kere giyosun sonçta çok uçuk fiytlar değmezmiş gbi gelio bna :kedi:

Gelinlik de fiyat sonsuz sınırsız.
Ama ben 1.000 liraya halledilebilir diye düşünüyorum.
Kışın almaya çalış gelinliğini,büyük bir fiyat farkı var .

Evet canım bizdede öle..
Valla evlilik meraklısı gbi görünceksemde görünym pek umrum olmuo bnm her aklıma estiğinde söliyp duruorm anneme ee şunu alalım bunu alalım die.
Şimdi söz bohçası götrces onlara o aradan çıksın bi baskılarım artkca kaydirigubbakcemile3
Ömrümüsahibi hayırlı olsun gelinliğin canım hangi semtten anlaştın gelikçiyle?
Ya gelinlik her bayan içn özeldir bende kiralamak deil satınalmak istiorum ama böyle 2 3mlyar veren bayanları duyuncada çok abartı gelio ya 1 kere giyosun sonçta çok uçuk fiytlar değmezmiş gbi gelio bna :kedi:

Gaziosmanpaşada canım benim bu paraya bile içim acıdı hatta bi kısmını kendim vericem nişanlıma söyleyemedim kızar diye ama istediğim gibi olursa çok güzel olacak değer gerçektende

e 2010 gelinleri günü yaparız kaydirigubbakcemile3 :hulya: kek pişirirsin bize.
güle güle kullan.

Beklerim cnm pişiririm neler neler yaparım size gelin yeterki opuyorumnanaktan

Yok Balıkesirli değilim ama burada oturuyorum 17 yıldır.
Ama istanbul'a gelin gideceğim..
Paşalanında oturuyorum,düğünde Gala'da olacak..
Sen neredesin..?

bende bahçelievlerdeym cnm ve bende istnbula gelin gidecm tesadüfün bölesi :kedi:
çok güzel cnm ne zmndı düğün opuyorumnanaktan

Sen yine iyisin..
ben şubatta evleniyorum,daha bu ay alınacak herşey
boş boş oturuyorum bende,evimi temizlesem,eşyalarımla ilgilensem keşke..
öyle aralık sonunu bekliyorum :umursamaz:

Oooo senin azcıkk kalmışşşş..akannehir
Allah yardımcın olsun walla ben kudurmuştum sinrden heralde..
Bide işte böle beklediğindede insan heycan yapıo acaba bişe unuttummu eksikmi die..
İnşallah herşey istediğin gbi ve tam olur canım..

evet canım şöyle başlasak gelinlik bakmaya, eşyaları alsak işte ozaman anlayacağız ama benim bunları yapmam için daha çok var. mayıs sonunda olacak çünkü düğün =(
hatta düğünden sonra bile alabiliriz eşyaları. lojmanda oturmaya karar verirsek kısa sürede iki defa taşınma derdi olmasın diye pofffffffff :sinifsinif:
Senin ne zaman? tarih belli mi

ah ah.. o günler şöyle bir yaklaşsa.. benim temmuz ortasında olacak düğün. çokk çalışmam lazım çoookkk :çok üzgünüm:
herşey güzel olur umarım. :nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah):nazar:
:nazar:guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:
:nazar:dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün):nazar:
:nazar:MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün):nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

KIZLAR TARİHLERİ BELLİ OLANLAR YANİ ARALARINDA BELLİ EDENLERDE TARİHLERİ SÖYLEYİN EKLEYELİM

Gelinlik de fiyat sonsuz sınırsız.
Ama ben 1.000 liraya halledilebilir diye düşünüyorum.
Kışın almaya çalış gelinliğini,büyük bir fiyat farkı var .

Evet canım bende senin gbi düşünüorum 1.000 e fln halletmek lazım çnkü içim acıo verilen o paraya bu ara iyice pintileştimmi ben ne kaydirigubbakcemile3
Evet herkez öyle söylüyo kışın al diye bunu öğrenmem iyi oldu kışın halledicem bende teşekkür ederm..
Sen gelinliğini hallettinmi?
Hallettiysen ne kdra acaba?

Ömrümünsahibi canım haklısın ya valla yazık günah ama içine siner inşallah herşey dilediğnce olur..

aslında haklısın cnm ama nedense kız tarafına bişey oluo böle durumlarda hatta bzmkiler hala bnm evlenecğmi düşünemiolar yani evin en küçüğü olmanın dezavantajı sanırım hala sen küçüksün falan ama yok yani erkek tarafı Allahtan işin ucunu bırakmıoda hazırlıkları tam gaz sürdürüo aşkım olmasa...

bizim durumumuzu özetlemişsin canım:) sözlüm şuan nişan takılarıyla uğraşıyo pek bişey diyemiyorum ona..ve annem de sen şu evden gelinlikle çıkmadan ben inanamam diyor.evin en küçüğüyüm abim sırf bu yüzden vermem diye tutturmuştu şimdi de mayıs önemli mi daha ilerde olur gibi komik açıklamalar yapıyor...
sözlüm de geçenlerde sen annenlere el sallayıp da köprünün öbür ucuna geçtiğinde evlendiğine inanacaksın dedi o andan beri evlilik diyince gözlerim doluyo ama halen ailem sayesinde bu evlilik ciddiyetine alışmış değilim.. burda yapılan hazırlıkları okuyunca ben de mi böyle olcam gibi düşüncelere kapılıyorum ama düşünceyle sınırlı kalıyor

Bence temmuz da yakın,öyle çabuk geçecek ki zaman şaşacaksın.
Herşey gönlünüze göre olsun inşallah canım..
Birkaç ay tecrübeli olacağım,elimden gelen her türlü yardımda bulunurum.
şu an tecrübeli birilerine ihtiyacım var ondan biliyorum kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım. herşey gönlünce olsun.. hayat boyu mutluluklar versin hepimize rabbimiz.:Saruboceq:

Annemde o yüzden rahat zaten maddiyata dayandığı için sıkntı yapmana gerek yok hepsni birden alcas nasılsa acelen ne dio hersefernde ama beni durdurabilene ask olsun..
Ya banada zaten alıncak bi dnya şey war we bizim alcaklarımız hep kafa karıştıran şeyler erkeklern işi dha kolay walla alcakları sabit belli..
O yüzden acele ediorum birasda..

doğru sölyrsn valla bnm annemde aynı senin annen gibi düşünüo bnde hoşnut deilim bu durumdan.. erkek tarfının işi tabi kolay ama bide onlara sorsak bzmki çok tutuyr derler oysa bzmki çok ayrıntı ve asıl bzmki çok tutuyr..

bende bahçelievlerdeym cnm ve bende istnbula gelin gidecm tesadüfün bölesi :kedi:
çok güzel cnm ne zmndı düğün opuyorumnanaktan

ne güzel tesadüf opuyorumnanaktan
senin de sevgilin ist çalışıyor galiba
6 Şubat düğün ,yolun düşerse beklerim..şöyle bir gözatarsın a.s
Çok sevinirim..

İstanbul'a gideceğim için hiçbirşey alamıyorum buradan.
zaten çeşitlerde çok sınırlı,alıp oraya taşımakta mantıksız ..
çok sevindim karşılaştığımıza

Back