• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Çok saol sakardeniz bi ara inceleyeyim bu siteyi..Ben yatıyorum kızlar yine gribim dinleneyim iyice..Öpüyorum hepinizi..ıyi geceler..

Ya kişiden kişiye değişiyor;ama ben kendime maşalı saçı daha yakıştıran biriyim

Bir de makyajım güzel olsa değmeyin keyfime zemuszemuszemuszemus

kızlar slm benıde yazın lısteye 20 hazıran 2010:) bu arada bu esra balkan ın yerı hangı ılde merak ettım bende dıs cekım ıstıyorummm

benim için de saç makyaj önemli:) saçlarımı karamel istiyorum ama model karar verebilmiş değilim henüz.zaten çok uzun saçlı değilim. nasıl bi model bana yakışır hiç fikrim yok.makyajdan yana sorunum olmicak çünkü kuaför yapsa da ben yine elinden alıp kendim hallederim makyaj kısmını:)))

Ya kişiden kişiye değişiyor;ama ben kendime maşalı saçı daha yakıştıran biriyim

Bir de makyajım güzel olsa değmeyin keyfime zemuszemuszemuszemus

doğru aslında, bende dalgalı ve yarı açık düşünüyorum. topuz sana yakışır diyenler var, ama ben o kocamaaan topuzları da sevmiyorum of of evlilik ne zor işmiş yaa fisfisfis fisfisfis

Ayy valla al bendende o kadar, düğünümle ilgili en önemli ayrıntı makyajım fotoğraflar ve gelinliğim diyorum nişanlım bana uzaylı görmüş gibi bakıyo kaydirigubbakcemile3
Yanlız değilmişim demek :teytey: nişanlımda bana çok kızıyo napıyım tekrar başa saramıycaz o günü tüh demenin faydası yokki

Valla şimdiden iyi makyaj malzemelerini almaya başladım

Eğer bulmazsam ya da iyi yapmazlarsa makyajımı kendim yapayım diyorum

Belki çok aptalca gelecek ama ne yapayım herkesin takıntısı işte kaydirigubbakcemile2

Hiçte aptalca değil canım valla bende kendi malzememi götürücem ki yüzümü tüp patlamış gibi garip renklere bulamasınlardelikafadulden kendim yapmakta aklıma geldi ama heyecandan elim ayağım tutarmı acaba

Ayy olur mu nesi aptalca insan en özel gününde kendini en güzel hissetmek ister,çok doğal bu tatlım :) Herkes sana bakacak sonuçta odak noktası sensin..Bende deli gibi profesyonel makyöz arıyorum,porselen makyaj filan istiyorum ama bulamadım henüz İstanbul/Anadolu yakasında :(
Porselen makyajın methini bende duydum kuzum bende istiyorum ama pahalı diyolar bide ben daha kuafçre karar vermedim devamlı gittiğim bi yer yok çünkü garip gelecek belki ama ben kuaföre saç kestirmek dışında gitmem anadolu yakasında avrupa yakası kararsızım bulursan banada haber ver cnmcım

kızlar slm benıde yazın lısteye 20 hazıran 2010:) bu arada bu esra balkan ın yerı hangı ılde merak ettım bende dıs cekım ıstıyorummm

Hoşgeldin cnm hemen yazıyorum

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah):nazar:
:nazar:guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:
:nazar:dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün):nazar:
:nazar:MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün):nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:nazar:OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah):nazar:
:nazar:guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün):nazar:
:nazar:phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün):nazar:
:nazar:dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:
:nazar:alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün):nazar:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

:nazar: :nazar: :nazar: ayy allah mutlu etsin herkesi. garip bir duygusallık çoktü :a015:
Allah tamamına erdirsin ve dilediğimizden daha mutlu oluruz inşallah. :Saruboceq:
bende tam tarih belli olmamakla birlikte %98 17 Temmuz 2010 cumartesi düğün a.s. :teytey:

Back