- Konu Sahibi CADISILA87
- #3.421
http://www.gelinlikrehberi.com/yaz-gelini/yaz-dugun-cicekleri.html bu sitede güzel bilgiler var canlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol sakardeniz bi ara inceleyeyim bu siteyi..Ben yatıyorum kızlar yine gribim dinleneyim iyice..Öpüyorum hepinizi..İyi geceler..
merhaba. mutlluklar dilerim. Allah nazarlardan saklasın![]()
yaz düğününde saç şekli nasıl olmalı sizce, açık mı yoksa topuz mu?
Gelinliğine ve duvağına bağlı ki gülüm
Yani ben topuz sevmiyorum ona göre bir model istiyorum gelinliği
ben geldimm kızlar
Ya kişiden kişiye değişiyor;ama ben kendime maşalı saçı daha yakıştıran biriyim
Bir de makyajım güzel olsa değmeyin keyfime zemuszemuszemuszemus
Yanlız değilmişim demek :teytey: nişanlımda bana çok kızıyo napıyım tekrar başa saramıycaz o günü tüh demenin faydası yokkiAyy valla al bendende o kadar, düğünümle ilgili en önemli ayrıntı makyajım fotoğraflar ve gelinliğim diyorum nişanlım bana uzaylı görmüş gibi bakıyo kaydirigubbakcemile3
Valla şimdiden iyi makyaj malzemelerini almaya başladım
Eğer bulmazsam ya da iyi yapmazlarsa makyajımı kendim yapayım diyorum
Belki çok aptalca gelecek ama ne yapayım herkesin takıntısı işte kaydirigubbakcemile2
Porselen makyajın methini bende duydum kuzum bende istiyorum ama pahalı diyolar bide ben daha kuafçre karar vermedim devamlı gittiğim bi yer yok çünkü garip gelecek belki ama ben kuaföre saç kestirmek dışında gitmem anadolu yakasında avrupa yakası kararsızım bulursan banada haber ver cnmcımAyy olur mu nesi aptalca insan en özel gününde kendini en güzel hissetmek ister,çok doğal bu tatlım :) Herkes sana bakacak sonuçta odak noktası sensin..Bende deli gibi profesyonel makyöz arıyorum,porselen makyaj filan istiyorum ama bulamadım henüz İstanbul/Anadolu yakasında![]()
kızlar slm benıde yazın lısteye 20 hazıran 2010:) bu arada bu esra balkan ın yerı hangı ılde merak ettım bende dıs cekım ıstıyorummm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün)
ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah)
guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün)
phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün)
dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan