2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

İzmirli kızlarrr kızlarrr kızlarrr

Bu karaca mağazası burada yok mu yaaa :gitme:

O güzelim yemek takımlarına biz nereden bakacağız acaba CADIARZUCADIARZU
Canım heryerde var.Mağazlara söylüyorsun onlar getiriyorlar zaten.
Ayy safım ya,yanlış yazmışım..:kedi:
özür dilerim Yusum..
Kuzenlerde şöyle bir durum çıkıyor ortaya,eğer bekalarsa,sizi dışlıyorlar..
Ya sen gittin artık,eşinle vakit geçirirsin,bizi tanımazsın diye..
ya da biraz biraz kıskançlık giriyor araya..
Allah biran önce evlenmeyi nasip etsin hepimize..

Çiçekçi gelin çiçeğini kafasına göre beyaz bir tülle kaplıyormuş.
Çoğu kez Gelinliğe ve tonuna uymuyor özellikle foto çekiminde kötü bir görüntü veriyormuş.
Bu sebeple gelinlik tülünden bir parça edinmek gerek.
Aminnnn.İşe bu yönden hiç bakmamıştım,güzel bir mantıkmış tül temin etmek.Teşekkür ederim.
:utangac: arkadslarrr merhabaaaa bende 2010 da evleniceklerdenim :D 8mayıs2010 düğün tarihim tuttukkkk....kaydirigubbakcemile2kır düğünüü olucak hayalimdeki gibi .... aynı zamnda evleniceklerle fikir alışverişi cok güzel olucak bende burdayımmmmmm artıkk
Hoşgeldin tatlım.hAYIRLISI OLSUN.
Benim nişanlım da öyle valla. Çok şey alma deyip duruyor.
Zormuş valla bu evlilik hazırlığı. Eskiden ne var işte ne kadar masraf olur ki diyordum ama şimdi çok ii anlıyorum. Al al bitmiyor. Aldığım şeyleri toplasam bir köşeye azıcık yer tutar ama 4-5 milyarlık olmuştur. Ve daha alacağım çook şey var akannehir

AAAAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ahhhhhhh

Ne çok kaynatmışsınız.....Ben uzun süredir giremedim.Yeni aldıığınız ürünler çok güzel,güle güle kullanın.Ömrümün sahibinin koyduğu 2. battaniye çok hoş.Fiyatlarıda çok iyi.

AAAAAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ahhhhhhh
Ne oldu güzelim efkarlandırdı mı yoksa sözlerim seni.
Nişanlım 24ocakta burda olacak. Nisan'da düğün yapalım diye tutturmuştu. Sırf borçsuz evlenelim diye hazirana aldırdım ben düğünü. Gerçi biz aynı ilçede çalışıyoruz. Askerden gelince hemen nikah yapıp aynı evde yaşamaya başlayacağız ama düğün de erkenden olsaydı ii olurdu ama birkaç ay ertelemek zorunda kaldık =((
Kızlar bernardonun sitesine baktım çok güzel şeyler var ama çok pahalı ya. Bir salata kasesine ben 80tl vermem açıkçası. Ve dikkatimi çekti orda olan herşeyin çok daha ucuzu birçok yerde var. Elimden bir düşüp kırılırsa üzülmem enazından kaydirigubbakcemile3

Şunların güzelliğine bakar mısınız? Ev çizmesi :asigim: Twigyde satılıyormuş
çok şeker gözüküolar cnm yerimseniben ama ben çok begenmiorum sanki bana astronotmuşumda aya çıkıcakmışım gibi gelio :roflol:
:roflol: Hiç bu açıdan bakmamıştım cidden öyle bir havası da var
İlk gördüğüm twigy mağazasında deneyeceğim ama bunlardan eğer ki astronot gibi hissetmezsem kendimi alacağım =))

Kızlar yaaa nereye kaçtınız gene üffff

Gene aklıma bir soru geldi sositososito

Bu reklamlarda görüyoruz ya Favori altın,pırlanta

Mesela Atasay'ın fiyatları uygun oluyor.

Favori'nin sitesinde yazmamışlar.Alan varsa genel bir fikir versin lütfennnn kaydirigubbakcemile5

Kızlar yaaa nereye kaçtınız gene üffff

Gene aklıma bir soru geldi sositososito

Bu reklamlarda görüyoruz ya Favori altın,pırlanta

Mesela Atasay'ın fiyatları uygun oluyor.

Favori'nin sitesinde yazmamışlar.Alan varsa genel bir fikir versin lütfennnn kaydirigubbakcemile5

Canımcım bizim burda favori showroom açtı benimde çok beğendiğim bi seti vardı girdim tarttırdım 2.300 tl dedi bişeyler daha yaparız dedi bu aralar altın çok yüksek ama inş. düşer :sinifsinif:

Şunların güzelliğine bakar mısınız? Ev çizmesi :asigim: Twigyde satılıyormuş

Cnm bunları vitrinde görmüştüm bende hoş duruyolar ama ne biliyim evde biraz garip çizmezle gezmek kaydirigubbakcemile3

Canımcım bizim burda favori showroom açtı benimde çok beğendiğim bi seti vardı girdim tarttırdım 2.300 tl dedi bişeyler daha yaparız dedi bu aralar altın çok yüksek ama inş. düşer :sinifsinif:

Cnm bunları vitrinde görmüştüm bende hoş duruyolar ama ne biliyim evde biraz garip çizmezle gezmek kaydirigubbakcemile3
İnşallah düğüne yakın altın fiyatları düşer düğünden birkaç gün sonra da tavan yapar :roflol:

Sıcacık tutar ama bunlar. kaydirigubbakcemile2

Evet ya umarım düşer şu altın fiyatları mafoldumben

Olan zaten hep fakirlere ve orta seviyedekilere oluyor.

Zengin altın çıksa da inse de hep zengin

Böyle adalete tüküreyim :gitme:

Evet ya umarım düşer şu altın fiyatları mafoldumben

Olan zaten hep fakirlere ve orta seviyedekilere oluyor.

Zengin altın çıksa da inse de hep zengin

Böyle adalete tüküreyim :gitme:
Sizin düğün yakın mı canım?
Nişanlım da düğün için bilezik falan alacaktı ama bu fiyatlarla da almak ne mümkün. Keşke diyorum daha önceden alıp koysaydık kenara. İnşallah düşer düğüne yakın altın fiyatları. Yoksa bu fiyatlarla almak içimden gelmeyecek.

Daha nişanlanmadık;ama aklımızda süreçte mayıs ayı evlenmek için ideal

Yalnız konuştupumuz gibi çok masraflı bir dönemdeyiz.

Bu da ikimizi de sıkıyor.

2010 yaz gelinnleri merhaba..

ben de insallah 2010 yaz gelini olacagım.haziran da olur sanıyorum düğün daha kesin bir tarih yok.

ne zaman bu baslığa gelsem kimse olmuyor yaa...

Daha nişanlanmadık;ama aklımızda süreçte mayıs ayı evlenmek için ideal

Yalnız konuştupumuz gibi çok masraflı bir dönemdeyiz.

Bu da ikimizi de sıkıyor.
Hayırlısı olur inş.

2010 yaz gelinnleri merhaba..

ben de insallah 2010 yaz gelini olacagım.haziran da olur sanıyorum düğün daha kesin bir tarih yok.

ne zaman bu baslığa gelsem kimse olmuyor yaa...
Merhaba. Evet pek kimseler uğramıyor.

Back