2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

mrb kızlar bende çeyizimin çoğunu evkurdan aldım diğer yerlere pahalı ama taksit seçeneğinden dolayı uygun geliyo bizlere
ömrümün sahibi aldıkların çok güzel iyi günlerde kullan cnm
güle güle kullan cnm aslında çok bi fark olmuo yani 50- 100 daha fazla verip daha uzun vadede rahat rahat ödemek en iyisi die düşünüorum tabi bnm fikrim kaydirigubbakcemile5

ne güzel işte cnm ya yumuşak yumuşak :roflol:
bence olur cnm bende aldım bi tane pamuk saten karışımı nevresim takımı bi tane kaç tane almamz gerekio acaba 3 tane yeter die düşünüorum çünkü herzmn yenileri çıkck ve ben çabuk sıkılırım hep aynı şeyleri kullanmaktan die düşünüorum sizce nasıl olr CADIARZU
Ben de fazla almaktan yana değilim. Biz zaten tayinci olacağız sürekli gezerken bir de fazla eşya taşımak zor olur.
Hiç gelemem onları toplamak da zor iş akannehir

ne güzel işte cnm ya yumuşak yumuşak :roflol:
bence olur cnm bende aldım bi tane pamuk saten karışımı nevresim takımı bi tane kaç tane almamz gerekio acaba 3 tane yeter die düşünüorum çünkü herzmn yenileri çıkck ve ben çabuk sıkılırım hep aynı şeyleri kullanmaktan die düşünüorum sizce nasıl olr CADIARZU

Pamuklu saten benimde bir kaç tane var cnm yatak örtümünki saf saten kazıp durucaz içinde kaydirigubbakcemile3 Nevresim bende çok var gördüğümü almışım sayı kaç olması lazım bilmiyorum ama 15 tane felan var benim sırnaşık şey ben biraz aç gözlüyümdür nişanlımda tam tersi :sm_confused:

mrb kızlar bende çeyizimin çoğunu evkurdan aldım diğer yerlere pahalı ama taksit seçeneğinden dolayı uygun geliyo bizlere
ömrümün sahibi aldıklarını iyi günlerde kullan cnm

Hoşgeldin hayatım sağol a.s.

İstikbalde beğendim bir tane. siyah kadife üzerinde gri parlak şerit vardı belki onu alabilirim aslında.

Canım güle güle kullan hepsini. Evlensek de kullansak hepsini =)
İlk resimdeki masa örtüsü değil mi? çok beğendim onu.

Sağol şekerim ahh bi evlensek nasıl hevesleniyorum kullanmak için bir bilsen :kedi: Masa örtüsü cnm o peçeteleri vs. var

ne güzel işte cnm annen yardımcı oluo alkisalkisalkis bende battaniye alsam mı düşünüorum gereksiz mi acaba CADIARZU ablam days'n coloursn bataniyeli nevresim takımı var ondan almış bana turkuaz kahveli olandan onun dışında polar scoth bataniyeler var 2 tane ondn alsam olr mu ki cnm CADIARZU

O markanın örgü battaneyi takımından bahsediyosan canım aynı renk var benimde kaydirigubbakcemile5 1 tane kabartmalı almış babaannem sağolsun bi tanede yün tacın yeni çıkanları çok yumuşak ve yatak örtüsü gibi bayıldım resmen annemde tabi yerimseniben

Yusum cnm yatak örtüsü için taçın internet sitesine bak derim uygun ve güzel spor şeyler var internetten siparişte verebiliyosun zemuszemus

Ben de fazla almaktan yana değilim. Biz zaten tayinci olacağız sürekli gezerken bir de fazla eşya taşımak zor olur.
Hiç gelemem onları toplamak da zor iş akannehir

toplamak bi yana cnm onun için ayrı nevresim dolabı olması lazım cnm ya ömrümünsahibi Allah kolaylık versin :roflol:

O markanın örgü battaneyi takımından bahsediyosan canım aynı renk var benimde kaydirigubbakcemile5 1 tane kabartmalı almış babaannem sağolsun bi tanede yün tacın yeni çıkanları çok yumuşak ve yatak örtüsü gibi bayıldım resmen annemde tabi yerimseniben

Yusum cnm yatak örtüsü için taçın internet sitesine bak derim uygun ve güzel spor şeyler var internetten siparişte verebiliyosun zemuszemus
cnm ya çok sevindim aynısından seninde varmış ne güzel alkisalkisalkis tacın battaniyeleri güzel diosun bende merak ettim hangisini begendin model olarak CADIARZU

Pamuklu saten benimde bir kaç tane var cnm yatak örtümünki saf saten kazıp durucaz içinde kaydirigubbakcemile3 Nevresim bende çok var gördüğümü almışım sayı kaç olması lazım bilmiyorum ama 15 tane felan var benim sırnaşık şey ben biraz aç gözlüyümdür nişanlımda tam tersi :sm_confused:

Sağol şekerim ahh bi evlensek nasıl hevesleniyorum kullanmak için bir bilsen :kedi: Masa örtüsü cnm o peçeteleri vs. var
Benim nişanlım da öyle valla. Çok şey alma deyip duruyor.
Zormuş valla bu evlilik hazırlığı. Eskiden ne var işte ne kadar masraf olur ki diyordum ama şimdi çok ii anlıyorum. Al al bitmiyor. Aldığım şeyleri toplasam bir köşeye azıcık yer tutar ama 4-5 milyarlık olmuştur. Ve daha alacağım çook şey var akannehir

Zormuş valla bu evlilik hazırlığı. Eskiden ne var işte ne kadar masraf olur ki diyordum ama şimdi çok ii anlıyorum. Al al bitmiyor. Aldığım şeyleri toplasam bir köşeye azıcık yer tutar ama 4-5 milyarlık olmuştur. Ve daha alacağım çook şey var akannehir
olsun cnm bu durumlarda biticek Allah yuva kurana yardım edermiş sonunda mutluluk varsa herşeye değiyor cnm :asigim:

canım günlük kullanım için bir tane beğenmiştim orda fiyatı da çok iyiydi,120 idi. henüz bu ürünün satışına başlanmadı yazıyordu aradan 10 gün geçti bir baktım ki kaldırmışlar o yatak örtüsünü siteden. Bir benzerini koymuşlar ama o da çok parlak güzel değil. Gidip baktım bir taç mağazasına ama aynısını bulamadım. Şİmdi gün aşırı sitesine girip bakıyorum, siteye eklerlerse hemen alacağım ordan zaten

güle güle kullan cnm aslında çok bi fark olmuo yani 50- 100 daha fazla verip daha uzun vadede rahat rahat ödemek en iyisi die düşünüorum tabi bnm fikrim kaydirigubbakcemile5

bende öyle düşünüyorum cnm hatta nişanı atlattıktan sonra tekrar taksite başlamayı düşünüyorum küçük ev aletleri vs falan
bende 5tane nevresim takımı 2 uyku seti bitanede skoç battaniye var yeter diye düşünüyorum

cnm ya çok sevindim aynısından seninde varmış ne güzel alkisalkisalkis tacın battaniyeleri güzel diosun bende merak ettim hangisini begendin model olarak CADIARZU

opuyorumnanaktan ekliyim cnm hemen beğendiklerimi :jeyyar:

Benimki .çok kızıyo bana ihtiyacın kadar al diye söylenip duruyo görünce aldıklarımı şok olacak. Ben biyerde okumuştum ERKEK ÇEYıZı BıBER DOLMASI KIZ ÇEYıZı YAPRAK SARMASIYMIŞ delikafadulden bizim işimiz daha çok ve masraflı ufak tefekler çok erkek için kolay al mobilya beyaz eşya halı perde bak keyfine offf vereliniortak

olsun cnm mis gibi ne güzel koycak yer sorun değilse eğer fazla mal göz çıkarmaz tabii hihoyyyt

ınş. sorun olmaz düşünüyorum bende ne yapıcam diye ama baza alıcam toplar hepsini yorganlar vs.

Son düzenleme:
bende öyle düşünüyorum cnm hatta nişanı atlattıktan sonra tekrar taksite başlamayı düşünüyorum küçük ev aletleri vs falan
bende 5tane nevresim takımı 2 uyku seti bitanede skoç battaniye var yeter diye düşünüyorum

iyi günlerde kullan cnm opuyorumnanaktan bende ayanen öle yapıcam kabartmalı battaniyeler çok güzel duruo ama çok yer kaplıo zaten yorgan alcgmz için skoç battaniyelerden almayı düşünüorum bnde kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan evliyim cnm hemen beğendiklerimi :jeyyar:

Benimki .çok kızıyo bana ihtiyacın kadar al diye söylenip duruyo görünce aldıklarımı şok olacak. Ben biyerde okumuştum ERKEK ÇEYİZİ BİBER DOLMASI KIZ ÇEYİZİ YAPRAK SARMASIYMIŞ delikafadulden bizim işimiz daha çok ve masraflı ufak tefekler çok erkek için kolay al mobilya beyaz eşya halı perde bak keyfine offf vereliniortak

İnş. sorun olmaz düşünüyorum bende ne yapıcam diye ama baza alıcam toplar hepsini yorganlar vs.
ekliyim dicektin heralde cnm EVLİYİM demişsin Allah söyletti yani :roflol: merakla bekliorum cnm kaydirigubbakcemile5

sağol cnm inş güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı
kabartmalı peluş battaniyemde var 1 tane çok güzel oluyolar yumuşacık
bitane yorgan annem vericek kendi çeyizinden bitanede diktiricez yetrde artar bile onları sığdırıcak yerde bulmakta zor sonra

canım günlük kullanım için bir tane beğenmiştim orda fiyatı da çok iyiydi,120 idi. henüz bu ürünün satışına başlanmadı yazıyordu aradan 10 gün geçti bir baktım ki kaldırmışlar o yatak örtüsünü siteden. Bir benzerini koymuşlar ama o da çok parlak güzel değil. Gidip baktım bir taç mağazasına ama aynısını bulamadım. Şİmdi gün aşırı sitesine girip bakıyorum, siteye eklerlerse hemen alacağım ordan zaten

Bulursun cnm hoşuna giden bişey yılbaşından sonra yeni modellerde gelir vaktimiz var nasılsa araştırmak için

ekliyim dicektin heralde cnm EVLİYİM demişsin Allah söyletti yani :roflol: merakla bekliorum cnm kaydirigubbakcemile5

Evet cnm Allah söyletti ekliyorum birazdan sengözlerimebaksanab

amin cnm hepimiz mutlu oluruz inşallah :Saruboceq: bende de daha söz falan yok hatta ailelerimiz bile tanışmadı ama bizim kafamızdaki tarih 2010 yılı ilkbahar gbi yada yaz umarım herşey güzel olur senin içinde :kedi: çünkü bana göre en zor kısım tanışma kısmı diger şeyler bi şekilde halloluyor ama ailelerin kaynaşması çok önemli opuyorumnanaktan

herşe gönlünce olsun canım. hareketli bir yıl bizi bekliyor.hayırlısı olsun. çeyizleri de güle güle kullan

Back