2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bu 3 battaniyeyi beğeniyorum en çok 2.yi opuyorumnanaktan

Bu yatak örtüsünü günlük kullanmak için almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyo cicili bicili zemuszemus

ben çeyize mutfaktan başladım. rendeye kadar aldım :) biraz oburdur benimki. kaydirigubbakcemile3 yemek öğrenmeğe başladım.

ben çeyize mutfaktan başladım. rendeye kadar aldım :) biraz oburdur benimki. kaydirigubbakcemile3 yemek öğrenmeğe başladım.
iyi yapmışsın cnm bnmkide hep aç hep aç hiç doymuo bn ne yapcm bilmem erkeklerin yapısı heralde bu çok yemek yemek :roflol: bende öğreniorum yemek yapmayı cnm kolay gelsin cokacimcoook

pembe olan çok şekerrr omrumunsahibi tatlım.

Bu 3 battaniyeyi beğeniyorum en çok 2.yi opuyorumnanaktan

cnm 2. çok güzel gerçekten bende çok begendim opuyorumnanaktan yatak örtüsüde çok cici canm gerçekten zevkliymişsin alkisalkisalkis

Sağolun kızlar beğenmenize sevindim a.s.

Hepiniz mutlulukla kullanın kızlar

Omrumunsahibi battaniyelerin markası ve fiyatı nedir gülüm

Sağol Yağmurseli hoşgeldin Taçın hayatım bunlar 90tl fiyatı

kızlar ne dicem yarın bimde 24 parça güral porselenin takımı gelcekmş çarşıya çıktğmda gördüm güzel aslında günlük olarak kullanılabilinir fiyatıda 45 tl ihtiyacı olanlara söylym dedim kaydirigubbakcemile5

kızlar ne dicem yarın bimde 24 parça güral porselenin takımı gelcekmş çarşıya çıktğmda gördüm güzel aslında günlük olarak kullanılabilinir fiyatıda 45 tl ihtiyacı olanlara söylym dedim kaydirigubbakcemile5

45 tl ye çok iyiymiş. klasik takımımla birlikte hediye olarak almıştık, günlük takımı. ama cidden süpermiş haber ettiğin için sağol a.s.

evet cnm bende gördüm onu bimde desenleri güzel 2 desen koymuşlar biri çok güzeldi benim tabağa ihtiyacım yok o ayrı

Sağ ol canım hoşbuldum a.s.

Taç fiyat olarak sanırım en uygun olanı değil mi?

Perdeleri nereden bakacaksınız kuzum

Diğer markaların fiyatlarına bakmadım cnm hiç bilmiyorum taç uygunmu.perdeleri sanırım taç yada brillanttan bakıcaz

ben tarif defteri falan yaptın ne olr ne olmaz hepsinin ana fikri yağda salça ve soğanı kavurmakla başlıo ama olsun :roflol: değişik tariflerde yazdım hep zemuszemus

Benimde koca bi klasör tarif var kaydirigubbakcemile3 değişiklik olsun hep aynı olmaz dimi ama Bimdeki takımı bende brosürde gördüm gayet güzel ihtiyacım olsa kaçırmazdım acale etmeseydim keşke porlanda 69tl vermiştim zarardatım akannehir

Diğer markaların fiyatlarına bakmadım cnm hiç bilmiyorum taç uygunmu.perdeleri sanırım taç yada brillanttan bakıcaz

Benimde koca bi klasör tarif var kaydirigubbakcemile3 değişiklik olsun hep aynı olmaz dimi ama Bimdeki takımı bende brosürde gördüm gayet güzel ihtiyacım olsa kaçırmazdım acale etmeseydim keşke porlanda 69tl vermiştim zarardatım akannehir

olsun cnm sağlık olsun Şeniz

Benimde koca bi klasör tarif var kaydirigubbakcemile3 değişiklik olsun hep aynı olmaz dimi ama Bimdeki takımı bende brosürde gördüm gayet güzel ihtiyacım olsa kaçırmazdım acale etmeseydim keşke porlanda 69tl vermiştim zarardatım akannehir[/QUOTE]

benimde öyle.durmadan kopyala yapıştır yapıyorum.mutfağa pek girmeyen ben tarif peşindeyim.arkadaşlarım şaşıp kalıyor bu aralar. aradıklarında kek falan çırpıyor oluyorum :roflol:

bimdeki takıma bende baktım netten ve çok beğendim. hemen teyzemi aradım. pembeli ya da siyahlı olanından alacak bana kaydirigubbakcemile2
teşekkürler bilgi için kızlar opuyorumnanaktan

Back