- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #3.161
Umarım faydalı olur.Canım özeline bak,oraya attım site isimlerini.Birçok site var ama benim kullandığım 2 siteyi yazdım sana.
gördüm şimdi cnm çooook sağol:)))
Slm kızlar nasılsınız bakalım a.s.
İyiyim canım.Sen nasılsın?
Umarım faydalı olur.
İyiyim canım.Sen nasılsın?
Bende iyiyim çok şükür güzel bir hafta sonu geçirdim hihoyyyt
hoşbulduk canım a.s.
Ama yusuf değil yusum kaydirigubbakcemile3
ne gerek var ki böyle bir evreye diyordum ama şimdi ben de çook ii anlıyorum ki bambaşka ve önemli bir dönem nişanlılık.Ailesi ile ilgili düşündüğüm şeyler değişmeye başlıyor zamanla. Aslında sadece nişanlın ve ailesi ile ilgili değil kendi çevrenle ilgili de birçok şey açığa çıkıyor. İnanın ben nişanlandım bütün kuzenlerim bana sırt çevirdi :roflol: msnde hergün konuştuğum kuzenlerim bir slm bile vermez oldular. işin tuhafı kavga, tartışma hiçbişey yaşanmadı aramızda :uhm:
.Ne kötü görünüyormuş anlayamadım orasını.Gelin çiçeğini düzenlemek için demişsin ama....
yok canım ya özür dilenecek ne var bunda. yusuf diye yazınca erkek olduğum düşünülür diye belirttim =))Ayy safım ya,yanlış yazmışım..:kedi:
özür dilerim Yusum..
Kuzenlerde şöyle bir durum çıkıyor ortaya,eğer bekalarsa,sizi dışlıyorlar..
Ya sen gittin artık,eşinle vakit geçirirsin,bizi tanımazsın diye..
ya da biraz biraz kıskançlık giriyor araya..
Allah biran önce evlenmeyi nasip etsin hepimize..
Çiçekçi gelin çiçeğini kafasına göre beyaz bir tülle kaplıyormuş.
Çoğu kez Gelinliğe ve tonuna uymuyor özellikle foto çekiminde kötü bir görüntü veriyormuş.
Bu sebeple gelinlik tülünden bir parça edinmek gerek.
burcun ikizler mi yoksa? benimde ikizlerde
nefret ediyorum değişkenlik huyumdan..
evet canım orasıda öylede maddi açıdan daha bi rahat oluyor çalışınca..
benimde biçok şeyim bitti büyük eşyalarım tamamlandı çokşükür geriye kalan ev dizilince perdeler falan filan.. bende bikaçaydır çalışmıyorum ailem sağolsun allah eksik etmesin herşeyi yaptılar .. senin nişanlılık yine iyi benim 1 sene oldu :1rolleyes:
Benimde tarihim uymuyo bende vazgeçtim canım. Pemra Yüce'de düğün hikayesine 2750 istedi :)))
Ama bencede öğretmenlikte para yok onun 1 günde kazandığını ben 4 ayda kazanıyorum :)) Gel bırakalım biz öğretmenliği fotoğrafçılık eğitimi alalım :)
Kızlar biz evlenene kadar araştıra araştıra bu işlerin uzmanı oluruz, gelin bi şirket kuralım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?