2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Selam Kızlar 2010 gelinleri ile ilgili çok topik var hangisine takılcağımı şaşırdım ben :)

Bende temmuz geliniyim inşallah kır düğünü istiyorum :kedi:

Bakalım kısmet. Eğer benide aranıza alırsanız çok orjinal fikirlerim var bunları herkeslerle paylaşasım vaaaar kaydirigubbakcemile3

ınşallah her şey çok güzel gönlümüzce olur :Saruboceq:

Selam Kızlar 2010 gelinleri ile ilgili çok topik var hangisine takılcağımı şaşırdım ben :)

Bakalım kısmet. Eğer benide aranıza alırsanız çok orjinal fikirlerim var bunları herkeslerle paylaşasım vaaaar kaydirigubbakcemile3

İnşallah her şey çok güzel gönlümüzce olur :Saruboceq:

:Saruboceq: inşallah hepimizin :Saruboceq: Hayırlı olsn buarada zemuszemus nasıl orjinal fikirlerin var çok merak ettmsositososito

Slm kızlar bende geldimmm kaydirigubbakcemile4

Hoşgeldin aramıza merakla bekliyorum fikirlerini kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrr
kısmetse eğer bende 2010 da gidiciyim
ne dir bu erkeklerin kendi istediği yerde oturma arzusubenneyaptımki
her ihtimalde onun ailesine yakın olma zorunluluğu...
e peki diyorum benim anneme ne olucak o da bizle yaşar diyo kendi kafasına göre maş. bi takım çözümlemeler yapıo:kahve: ama ben onun ailesine yakın olmak istemiyorum... çünkü biliyorum ister istemez cok yakın olucam o aradaki mesafeyi de koruyamicam sonra cıvığı çıkcak ya:çok üzgünüm:

Hoşgeldin canım diğer topik çok sessiz.Burası şen şakrak.Orjinal fikirlerin neymiş canum çok merak ettum doğrusu.Bu aralar değişik fikirlere ihtiyaç var.
hoşbulduk ömrümün sahibi. inşallah zamanla paylaşacağım hepsini. bu topikte fotoğraf paylaşabiliyormuyuz

Evet canım paylaşabilirsin.

günaydınlarrr
kısmetse eğer bende 2010 da gidiciyim
ne dir bu erkeklerin kendi istediği yerde oturma arzusubenneyaptımki
her ihtimalde onun ailesine yakın olma zorunluluğu...
e peki diyorum benim anneme ne olucak o da bizle yaşar diyo kendi kafasına göre maş. bi takım çözümlemeler yapıo:kahve: ama ben onun ailesine yakın olmak istemiyorum... çünkü biliyorum ister istemez cok yakın olucam o aradaki mesafeyi de koruyamicam sonra cıvığı çıkcak ya:çok üzgünüm:

Canım ne ailene,nede ailesine yakın olma bu benim fikrim tabi.Bazen şartlar farklı kararlar vermemize neden oluyor....Benim nişanlımda bir ara düşündüğümüzden çok farklı yer söylemişti bana şimdi ise birlikte karar verdiğimiz yeri kendisi benden daha çok istiyor.Nedenide bişeylerin farkına vardı.Üzme canını canım....Umarım herşey gölünce olur.

teşekkür ederim.. ama benim evleneceğim insan bana göre cok farklı tabiki fedakarlıklar yapmak gerekiyo ama bazı zamanlar tıkanıp kalıyorsun.. onların bakış açısı gercekten benim aileme göre cok farklı .. inş hepimizin hersey gönlünce olur :)

Günaydın kızlarrr

Öğlen oldu ama hala saat 7-8 gibi hissediyorum

Öyle bir sersemlik çöktü üzerime

Guzelimm benim söylediğim mekanlara baktın mı kuzum sen

bir de ne diycem bak zemuszemus fotoğrafçıyı ne yaptın

Benim de derdim tasam fotoğrafçı delikafaduldendelikafadulden

Gözelliğimi gözler önüne sereceğim için bir paniğim kaydirigubbakcemile3

emma 10 hoşbulduuuk.... vereliniortak

Güzelimm; evet burası çok güzel gerçekten. Yavaş yavaş paylaşmak istiyorum ama nerden başlasam bilemiyoruum. sırnaşık şey

Şimdi kızlar öncelikle nişanımada böyle çok özenmiştim her şey çok güzeldi ama yemekli olduğu için biraz eleme yaptık daha doğrusu aile arasında 100 kişilik yaptık ama bazı kişiler darılmış bana meğer ne çok sevenim varmış :)

Bende bu yüzden düğünümün çok güzeeeeeel olmasını istiyorum inşallah.

Birde düğün öncesi aktiviteleri ;)

Önceliklede kına gecesini. Onun öncesinde de bekarlığa veda partisi yapmak ve gelin hamamı yapmak istiyorum birde canım istanbulumdan yakın başka bir şehre gelin gideceğim için sevdiklerimle buradaki son günleri çok güzel eğlenceli geçsin istiyoruum :):)) zemuszemus

ben devam ediyim... sonra kınamda hem bindallı hemde iki kıyafet daha giymek istiyorum. ben pembe delisiyimdir çok severim pembeyi ama klasik olmasın diye nişanda pembe giymemiştim altın renkli sworovski taşli çok şık bir nişanlık diktirmiştim. Sözdede öyle kendim tasarlayıp diktiriştim. Oda turkuaz rengiydi. Oyüzden kınada kırmızıyı çok yakıştırdığım için kırmızı balık elbise giymek istiyorum kollarınıda hani petek dinçözün son klibindeki (bilmem gördünüzmü) kırmızı elbisenin koları gibi yaptırmak istiyorum. ÇAğla şikelin gelinliğinin kollarına benziyor. birde pembe prenses elbisesi :)

Pembe elbiseminde etekleri kristal tülden ya mendil etek yada düz olarak gelsin istiyorum saçlarımıda ozamana kadar röflelerimi sıklaştırıp tam sarı olsun istiyorum çünkü prenses tacı takıcam inşaallah.
birde şu 5 kilo fazlalığımı versem :)

ıstediğim modellerin fotolarının benzerlerini paylaşcam inşallah burda.

he bide kınada bindallıda giymek istiyorum demiştim ya. ışte kına yakılırkende şöyle bir fikrim var kızlar hani yüze kırmızı bir örtü örtülür ya şu adreste onun yerine duvak yaptıklarını gördüm bunu pek beğenmedim ama daha güzelini yaptırım bende bindallının üzerine kına yakılırken kırmızı tülden duvak yapturmak istiyorum hem farklı hem daha tatlı bence. tacın arkasına takılırsa tam gelin gibi olunur die düşünüyorum. Ben türbanlıyım. o yüzden düğünde öyle duvak takamıcam bende kınada bunu telafi edicem inşallah. Kızlar nasıl fikirler beğendiyseniz devam edicem yoksa susim ben :)

bu arada bu kadar şey yazdım umarım doğru yeredir.

Back