2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ablama sölüyorum direk kestirip ben gelemem siz yapın diyo annemde ona kızgın çünkü,ben ona demiştim kaç aydırda diyodum yaza bebiş yapma ya düğüne yakın hamile kal ya da düğünden sonra ahhh nerde zaten ailemde uzamasını istemiyo artık nişanlılığın bundan öncede 1 yıl sözlü kaldık nişanlımda biz kendimizi herkese göremi ayarlicaz diyo yuva kurcak sıkıntıya gircek biziz onlar ayarlasın kendilerini diyo 2 gündür aptal gibiyim mafoldumben

Bence ablan da hata,çok bencil..
Seni rahatlatması gerekirdi " kardeşim,kendimi iyi hissedersem elbette gelirim" diyebilmesi gerekirdi.
Oysa kesin konuşuyor bence hiç hoş değil..

bizde bütün eşyalarımızı bosch dan aldık mağazada duruyo bu gidişle kullanamicam heralde mafoldumben

Aaa öyle deme,elbette kullanacaksın.kaydirigubbakcemile5
Bak canım,şunu öğrendim ki "herkesi mutlu etmek mümkün değil"
herkesi mutlu edeceğim dersen sonsuza kadar evlenemezsin.
Sen artık bir bireysin,kendi hayatına bak planlarına bak..
Böyle şeyler için de canını sıkma lütfen.
Ablan sağlıklı olup da gelmezse bu onun ayıbı olur,senin değil.

Aaa öyle deme,elbette kullanacaksın.kaydirigubbakcemile5
Bak canım,şunu öğrendim ki "herkesi mutlu etmek mümkün değil"
herkesi mutlu edeceğim dersen sonsuza kadar evlenemezsin.
Sen artık bir bireysin,kendi hayatına bak planlarına bak..
Böyle şeyler için de canını sıkma lütfen.
Ablan sağlıklı olup da gelmezse bu onun ayıbı olur,senin değil.

inşallah canımcım artık çevremde herkesin evlendinmi düğün nezaman demesinden de bıktım 2008 temmuzda sözlendik 2009 haziranda nişanlandık 2010 dada evlencez kısmetse herkes herşeyi hemen olsun istiyo ama olamıyo malesef herşeyimiz birlikte alıyoruz önce beyaz eşyalarımızı aldık ödedik bitti çok şükür zaten ben çeyizimi tamamladım sayılır ufak tefeğim kaldı bide biz ev aldık evlendikten sonra zor olur kira ödemek şimdi kira öder gibi bankaya ödüyoruz bütün yük üstümüzde ayy ne çok dolmuşum ben yaa:gitme:

inşallah canımcım artık çevremde herkesin evlendinmi düğün nezaman demesinden de bıktım 2008 temmuzda sözlendik 2009 haziranda nişanlandık 2010 dada evlencez kısmetse herkes herşeyi hemen olsun istiyo ama olamıyo malesef herşeyimiz birlikte alıyoruz önce beyaz eşyalarımızı aldık ödedik bitti çok şükür zaten ben çeyizimi tamamladım sayılır ufak tefeğim kaldı bide biz ev aldık evlendikten sonra zor olur kira ödemek şimdi kira öder gibi bankaya ödüyoruz bütün yük üstümüzde ayy ne çok dolmuşum ben yaa:gitme:

Ayyy canım üzülme yaaa :1hug:, herşey yoluna girer, düğün tarihine kadar böyle şeylerin olması çok normal a.s

ablama sölüyorum direk kestirip ben gelemem siz yapın diyo annemde ona kızgın çünkü,ben ona demiştim kaç aydırda diyodum yaza bebiş yapma ya düğüne yakın hamile kal ya da düğünden sonra ahhh nerde zaten ailemde uzamasını istemiyo artık nişanlılığın bundan öncede 1 yıl sözlü kaldık nişanlımda biz kendimizi herkese göremi ayarlicaz diyo yuva kurcak sıkıntıya gircek biziz onlar ayarlasın kendilerini diyo 2 gündür aptal gibiyim mafoldumben

Canım bide annen konuşsun ablanla belki iyi olur. Nişanlının hakkı var baya beklemişsiniz, aileler de istemiyosa siz ablanı yumuşatmaya bakın ve ertelemeyin bence..En mantıklısı bu görünüyor ama tabi yine bilemem,naçizane fikrim..

Bizim iki düğün olacak canım..
Birisi bizim yaşadığımız şehirde diğeri de sevgilimin memleketinde.
Ben tek çocuğum bu yüzden burada olacak düğün konusunda babam çok hassas..
Düğün salonunda olacak,hatta babam bugün sözleşmeyi imzalamaya gitti ;)
Yemekli olacaktı sonra vazgeçtik..
Masalar ve masalarda oturacak kişiler belirlenmiş olacak önceden.
Kapıdan giren herkese yeri gösterilecek.
Kesilen pasta tamamen maket olacak,her masaya bütün bir pasta konulacak ve kişi sayısına bölünecek öyle ikram edilecek.
Bildiğim tek kat ve kremadan oluşan pasta olmayacak.
Her masada her konuğun önünde kuru pasta olacak tatlı,tuzlu.
Meşrubatlar adet olarak değilde litrelik şişeler halinde verilecek çeşit çeşit..
Ortalama 4-4.5 saatlik bir düğün olacak isteğimize göre süresini belirleyeceğimiz 3 ayrı türde müzisyen sahne alacak.Ayrıca klarnet,davul ve ney çalan arkadaşlar varmış ama henüz isteyip istemediğime karar vermedim.
Salon süslemesini renklerini vs biz seçeceğiz.
Şimdilik aklımda olanlar bunlar böyle bir düğün olacak inşallah

Güzelmiş canım klasik düğünlerden farklı..Bende klasik bir düğün olmasını istemiyorm özellikle ikram konusunda..cokacimcoook Umarım herşey gönlüne göre olur

Son düzenleme:
organiksheker canımm sıkma canını bu kadar..Hepsi hallolur, eşyalarını da kullanır hatta eskitirsin bile :) Ablan neden böyle demiş bilmiyorum belki haklı nedeni vardır ama dışarıdan bakan bir göz olarak bende ablanı yadırgadım, keşke daha yapıcı olsaymış. Bizimde nişanda bir sürü yorum oldu ailelerden akrabalardan, yok çocuk askerden yeni geldi, aman önce işe girsin, işsiz adama kız verilir mi, amaan yazı bekleyin kış günü o kadar insan gelip gidemez, yazın sıkışmadan rahat rahat nişanı yaparsınız bilmem ne...Hiçbirini tınlamadım ve istediğim tarihte yaptım nişanımı, iyiki de yapmışım.Nişandan sonra kimse neden o tarihte oldu şöyle olsaydı bilmemne diye yorum yapmadı. Ablanda eminim ki kızkardeşinin düğününü kaçırmak istemeyecek ve kuzu kuzu gelecektir.. :)

canım biraz kıskançlıkta oluyor, günahlarını almayayıımda nişanlılar, yeni evlenecekler yakın çevre tarafından kıskanılıyor :1closedeyes:

selam kızlar nasılsınız ben hem mutlu hem üzgün :gitme:

24 temmuzda evlencektik yaa bütün herşeyimizi bu tarihe göre planladık ablam aradı dün hamileymiş temmuz başı doğum yapcakmış bebek geliyo diye çok mutluyum ama bizim planlarımız bozuluyo ben gelemem diyo düğüne arada kaldım çok kötü ablama 31 temmuz olsun diyorum bebek ozaman 28 günlük olcak 40 ı çıkmadan gelemem diyo 40 ıda ramazanda çıkıyo haziranın 10 unda kiracı çıkcak kontrat ona göre yapıldı haziran sonuda doğumum yaklaşıyo diyo bayramın 2.günü 11 eylül annem bayramda olmaz der,kimi ramazanda çeyizmi gider der offffffffff nişanlımda eylülü beklemek istemiyo k.validem falanda temmuzun sonu bebeğin yarı 40 ı çıkcak diyolar napcam ben şimdii mafoldumben

Canım sıkma canını hallolur herşey ablan hatasını anlar.benim ablamda antalyada yaşıyo biz nisanda düğün yapmak istedik oda kızdı ben gelemem cocuklarım okula gidiyo diye onunda gönlü olsun diye 24 nisanda yapıcaz 23 nisan tatil ve cumaya geliyo yani rahat rahat gelebilirler sıkıntı olmadı.Sizde bir orta yol bulursunuzu ablanda evli halinden anlması lazım beklemişsiniz zaten yeterince sana destek olması lazım ablalar biraz kıskanç kaydirigubbakcemile3

Beyaz tenliye siyah çok yakışıyor evvetttttt zemuszemus

Ev yok ki henüz ortada ;) Aralık ortası tutulacak ev ve eşyalar o zaman alınacak.Böyle kararlaştırdık,umarım bir aksilik çıkmaz.Tabii ben geziyorum yine marka-mode belirliyorum o dönem zorlanmamak için.
Tavsiyelerin varsa alabilirim,mobilya beyaz eşya..? Bütün elektroniği Bosch düşünüyorum ama yanılıyor muyum bilmiyorumm...

Biz beyaz eşylarımızı beko-arçelik karışık aldık cnm bi tv bide mobilyalarımız kaldı onlarıda ev tutulsun öyle alıcaz bi aksilik çıkmaz cnm korkma yaz ayı değilki bulursunuz bi ev

Bizim de bütün beyaz eşyalarımız BOSCH dan arkadaşlar..Umarım memnun kalırız..Tv mizi de aldık..Benim çeyizim de tamam sayılır. Sıra geldi mobilyalara :)

Nerden başlasak ki biz kaydirigubbakcemile3? Benim büyük olarak sadece plazma tv var ortada başka bişi yok -tatlicadiarzu-

kızlar yorumlarınızı okudum çok sağolun okuyup yorumladığınız için inşallah kimse kırılmadan hallolur şu iş ne zor işlermiş bunlar Allah hepimize kolaylık versinn :Saruboceq:

Biz beyaz eşylarımızı beko-arçelik karışık aldık cnm bi tv bide mobilyalarımız kaldı onlarıda ev tutulsun öyle alıcaz bi aksilik çıkmaz cnm korkma yaz ayı değilki bulursunuz bi ev

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım..
Ev işi kolay tutmakta bir şey yok da,semt,kira ücreti vs..
işte herşey sıkıntı bilemiyorum,gelip geçecek bugünler ne yapalım ;)

Bizim de bütün beyaz eşyalarımız BOSCH dan arkadaşlar..Umarım memnun kalırız..Tv mizi de aldık..Benim çeyizim de tamam sayılır. Sıra geldi mobilyalara :)

Hepsi ortalama ne kadar tuttu canım..?

derinss biz geçen nisan ayında aldık, ÖTV indirimi zamanında canım.Onlar davlumbaz,ocak,fırın,buzdolabını peşin 5,5 a aldılar bende çamaşır ve bulaşık makinasını 2,5 a aldım ama 12 ay taksitle.. Ama onlar taksitle alsalar 7 milyar tutuyodu,peşin alınca indirdiler bu kadar..Her ürünün en son çıkan modelini aldık fırın dışında..

bende 2008 eylülde aldım normalde dışarki bayilerden sorduk 5.650 tutuyodu 4 büyük beyaz eşya sağolsun bayi eski tanıdıktı karta taksitle aldık kampanya vardı galiba yanılmıyosam eskiyi getir yeniyi götür gibi 4500 liraya almıştık bizde

Back