2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlar bunun pembesi olabilir kına için

Eklentiler

• $1c3d46e5-9cd6-4bd5-a14f-4e2473b5888e.jpg
    $1c3d46e5-9cd6-4bd5-a14f-4e2473b5888e.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 34
hmm gerçekten güzel şeyler düşünmüşsün gul89:hooray: bende kınamda bindallı giymek istiyorum ama sadece kına yakılırken yani 2 kıyafet giyicem:dance:

Merhabalar herkese artık bu topiklere kaymanın zamanı geldi kaydirigubbakcemile2

Ben geçtiğmiz ağustosun 16 sında sözlendim aile arasında oldu,askılı maksi elbise giymiştim çok beğenilmişti :)) şimdi kayınvalidemler hacdalar.. aralık 4 ü gibi gelecekler mevlüt vs vs olacak ardından da nişan tarihi konuşulacak opuyorumnanaktan ya ocak içi ya da sonu olur diye tahmin ediyoruz çünkü takip eden yaz nikah kıyılcakkaydirigubbakcemile4 düğün yapar mıyım bilmiyorum kara kara da düşünüyorum açıkçası kızlar çünkü ben lüleburgaz da yaşıyorum ve istanbula aslında memlektime gidicem aslen tüm aile istanbulluyuz çünkü.. sözlümle 1 buçuk yıldır beraberiz bir yılın sonunda anca isteme ve söz olabildi biizmkiler kabullenme olayını ancak hallettiler delaelaelaelaelae neyse canım önemli olan güzel güzel olması bence ya :)) yaşadığm yerle istanbul 1.45 dk yani çok yakın allahtan ama kızlar kışın tam bir işkence o yollar.. e tabi merak endişe de cabası malum yol Allah korusun herkesi:nazar: arnavutlara gelin gidiyorum bu arada ben gibi olan varsa fikir alışverişinde bulunabilirizz :1hug:

bunlarında pembelerini düşünüyorum kınada

Eklentiler

• $deusto_primary.jpg
    $deusto_primary.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $LZ3806.jpg
    $LZ3806.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $S5056.jpg
    $S5056.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $S5045.jpg
    $S5045.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $S50444.jpg
    $S50444.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 25
bunlarında kırmızılarını düşünüyorum :) çizim olanı ben çizdim... kollarınıda daha önce yazdığım gibi çağla şikelin gelinliği gibi istiyoruuummm :dance:

Eklentiler

• $P1328.jpg
    $P1328.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 18
  • $5814.jpg
    $5814.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $129103700.jpg
    $129103700.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $a.jpg
    $a.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 29
gul89 cnm a.jpg çok hoş bayıldım bu sene bu tarz abiyeler moda hem sanada çok yakışıcaktır seni görmedim ama zevklisin cnmzemuszemus

Bizde anne-babanın elini öptük.Bizim tarafta adet var, nişanlı çift akrabaları gezer ama biz gezmedik. Onların tarafta düğünden sonra gezilirmiş akrabalar.Yani ben yırttım anne-babayla kurtardım paçayı bu bayramda :)) Koç bizde de var onlarda da ama biz istemedik, ay kim getircek koçu esenlerden darıcaya amaann..

phenomen darıcada mı yaşıosun ? şu bildiğimiz kocaeli darıca ?

Merhaba Arkadaşlar..
Günler çok çabuk ve haraketli geçiyor.
Nikah işlemlerini başlattım bugün.
Yardımcı olması açısından sırayla anlatayım..
Önce sağlık ocağına gideceksiniz evlilik için rapor istiyorum diyeceksiniz.
O sizi kan vereceğiniz ve ciğer filmi ve yine ciğer testi için yönlendirecek.
Sonuçları alınca elinizdeki evlilik zarfının içinden çıkan rapor formu ile sağlık ocağına geri döneceksiniz ,onay verilecek,imzalanacak bu iş tamam..
İstenilen evrakların hepsini toplaycaksınız(fotoğraf,nüfus cüz fotokopisi,sağlık raporu,evlilik beyannemesi,)
evlilik zarfı ile nikah dairesine başvuracaksınız.Ben tüm işlemleri tek kişi için yaptım nişanlım başka şehirde,çift olarak yapacaksanız birlikte başvuracaksınız.biz ayrı şehirlerde olduğumuz için" izin belgesi" gerekti..poff karışık biliyorum ama uğraşıyoruz işte..Nişanlımın evrakları da gelince nikah tarihi alabileceğiz.
öyle ,yorucu bir gündü..
Ayrıca mobilya baktım,Doğtaş'a bayıldım..

derinss,hayırlı olsun canım

Mobilya için acele etme kuzucum doğtaş elbette güzel olabilir;ama farklı modeller

bakmaya çalış

2010 grubu olarak değişiklik yapalım ya kaydirigubbakcemile3

Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler

derinss, hayırlı olsun ayrıca teşekkürler bilgiler için ama senin ne zaman ki şimdiden başladın ?

Teşekkür ederim canım,darısı başına opuyorumnanaktan
6 şubat inşallah

derinss,hayırlı olsun canım

Mobilya için acele etme kuzucum doğtaş elbette güzel olabilir;ama farklı modeller

bakmaya çalış

2010 grubu olarak değişiklik yapalım ya kaydirigubbakcemile3

Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler

Herşey olsun bitsin istiyorum,biliyorum hata yapıyorum.
Her markayı her ürünü görüp seçmem gerek ama heyecan yapıyorum galiba kaydirigubbakcemile2 alınsın,sipariş verilsin ne gerekiyorsa yapılsın istiyorum.
86 gün kaldı galiba bugün itibariyle,inanın telaşlanıyor insan ..

2010 grubu olarak nasıl bir değişiklik yapalım canım..?

Merhaba Arkadaşlar,

Aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz canlarım ve Allah tamamına erdirsin :1hug: gul süper fikirlerin var bende tesettürlüyüm bana yeni ufuklar açacaksın sanırım kaydirigubbakcemile5

Kızlarrr bugün nişanlımla bayram alışverişine gittik :) Bana elbise,bolero ve eşarp aldık, normalde alışveriş çılgınıyım zaten ama bayram alışverişleri daha bi eğlenceli oluyo sanki ya :)) Bide ben kızardım ayy o ne öyle yok bayram alışverişi yok şu adet yok bu adet filan die ama şimdi hepsi çok hoşuma gidiyo :))

Günaydın kızlarrr

Öğlen oldu ama hala saat 7-8 gibi hissediyorum

Öyle bir sersemlik çöktü üzerime

Guzelimm benim söylediğim mekanlara baktın mı kuzum sen

bir de ne diycem bak zemuszemus fotoğrafçıyı ne yaptın

Benim de derdim tasam fotoğrafçı delikafaduldendelikafadulden

Gözelliğimi gözler önüne sereceğim için bir paniğim kaydirigubbakcemile3

Nişanlımla bakalım diyoruz,malum bu aralar havalar çok yağmurlu.Bu yüzden denk getirpte bakamadık.Fotoğrafçı işini buralardaki topikten bir arkadaşın çektiği fotolara baktım,bir kaç fotocuya sordum 300 tl istiyorlar mekan çekimi için.Henüz o da tam belli değil.

Back