- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #2.921
Bugün çok yağmur var,o yüzden yarın nikah işlemlerini başlatmaya gideceğim.
Çok heyecanlıyım,nişanlımla aynı şehirde yaşamadığımız için yalnız gideceğim herkesin aksine
Umarım sizlerde iyisinizdir..
Bu arada bende aldım bikaç tane bişiler annemden saklamaya çalışıyorum, çok dalga geçiyo benimle amaannn sanki giycen bunları diye :)) Kendisi de sağolsun bi sürü pijama gecelik aldı ama günlük giyilecek sevimli şeyler :))
Güzelmiş tatlım iyi günlerde giy :)) 2. sinin kahverengisinden bende de var :)
Ömrümün Sahibi ; çok hoşlarmış,eminim nişanlın bayılacaktır.. :kedi:
Ben siyahı daha çok seviyorum,
valla mümkün olsa gelinliğin içine de siyah giyeceğim kaydirigubbakcemile3
Nikah için 6 Şubat'ı alacağım canım,düğünde aynı gün,nikahda düğünün içinde olacak inşallah..
phenomen;annen benim kafadanmış,bende böyle biraz iddialı şeyler alıyorum ama giyecekmişim gibi gelmiyor hiç
Ayy evet bende utanıyorum saklıyorum,yakalayınca da diyoki bana göstermeye utanıyosunda giymeye utanmıycan mı :)))
selam kızlar nasılsınız ben hem mutlu hem üzgün :gitme:
24 temmuzda evlencektik yaa bütün herşeyimizi bu tarihe göre planladık ablam aradı dün hamileymiş temmuz başı doğum yapcakmış bebek geliyo diye çok mutluyum ama bizim planlarımız bozuluyo ben gelemem diyo düğüne arada kaldım çok kötü ablama 31 temmuz olsun diyorum bebek ozaman 28 günlük olcak 40 ı çıkmadan gelemem diyo 40 ıda ramazanda çıkıyo haziranın 10 unda kiracı çıkcak kontrat ona göre yapıldı haziran sonuda doğumum yaklaşıyo diyo bayramın 2.günü 11 eylül annem bayramda olmaz der,kimi ramazanda çeyizmi gider der offffffffff nişanlımda eylülü beklemek istemiyo k.validem falanda temmuzun sonu bebeğin yarı 40 ı çıkcak diyolar napcam ben şimdii mafoldumben
derinss nasıl bir düğün planlıyorsunuz şekerim? Salonda mı? Kaç kişilik?İkram olacak mı? Herkes fikirlerini paylaşsın arkadaşlarda fikir havuzumuz oluşsun zaman yaklaşıyor hızla :)
Canım dur dur panik olma hemen..Benim bi arkadaşımın düğünü oldu bu yaz ve görümcesinin bebeği yeni doğmuştu daha 19 günlüktü ve hiçbir sorun olmadı yaa bence ablan biraz toparlansın 20 günlükken filan olabilir. Tabi bunları ailene ve ablana güzel bir dille anlatmalısın.Eminim seni anlayacaklardır.Sıkma canını hadi nolur :teselli:
Sağol cnm bayılacak bencede ben beyaz tenli olduğum için siyah daha çok yakışıyo nişanlımda siyah seviyo :kedi:
Senin çok az kalmış cnm hayırlı olsun hazırlıklar nasıl gidiyo mobilya felan baktınızmı
Beyaz tenliye siyah çok yakışıyor evvetttttt zemuszemus
Ev yok ki henüz ortadaAralık ortası tutulacak ev ve eşyalar o zaman alınacak.Böyle kararlaştırdık,umarım bir aksilik çıkmaz.Tabii ben geziyorum yine marka-mode belirliyorum o dönem zorlanmamak için.
Tavsiyelerin varsa alabilirim,mobilya beyaz eşya..? Bütün elektroniği Bosch düşünüyorum ama yanılıyor muyum bilmiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?