2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar ne çok kaynatmışsınız bugün ben geri kaldım mafoldumben Bizim bu 4. bayramımız biz herşeyi kendimiz yaptığımız için adetleri pek takmıyoruz o yüzden kıyafet almadık hiç ne ben aldım nede o herkes kendine alsın dedik vereliniortak ailesi istanbul dışında yaşadığı için bir amcası var ona gideriz bayram biter hihoyyyt

Hayırlı olsun cnm Sende gün saymaya başla artık emin ol daha çabuk geçiyo kaydirigubbakcemile2

Ben de varım.İnşallah biz de 2010 temmuz gibi evlenmeyi düşünüyoruz:dance:

Hoş geldin aramıza

Bende varım arkadaşlar a.s. ama kesin bi tarhimiz yok sadece 2010 :asigim: hepimiz için en güzeli hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah

Hayırlısı olsun canım.Bizde haftaya düğün tarihimizi belirliycez.Kardeşim askere gitmeden tarihi netleştirelim diyoruz.İçim biraz buruk aslında bu yüzden.İkimiz birden çıkcaz evden....:a015::gitme:....
Haklısın canım ya herkes evinde yesin gelsin.cokacimcoookBirde yemekleri beğenmiyorlar sonra.İzmirde düğün mekanı araştırdın mı?
Neresi canım 3000 tl?
Kızlar kurban bayramında ne gibi adetleriniz var? Neler yaptıracaksınız nişanlılarınıza hihoyyyt ?

Akrabalardan kimlere gidiyorsunuz? :hulya:
OOO nerelere gitmiyoruz ki.Çok kalabalık bir ailemiz var bizim git git bitmiyor.Bazen sıkılyorum gezmekten.Allahtan nişanlım sıkıldığımı anlayınca kalkıyor hemen.Kendimize vakit ayırıyoruz....Kayınvalidemler nişanımın ilk senesi koç ve bilezik getirmişlerdi.Sonra ki bayramlarda kıyafet almışlardı bizde nişanlıma almıştık.Ama bence gerek yok böyle şeylere.Her bayram bişey alcak diye birşey yok yani.Her bayram zorla para verirler ama nişanlı olanlara para verilirmiş onlarda adetmiş.
Özleme canım.Kendine vakit ayıramıyorsun.Dostlukların pekişmesi iyi ama hiç vaktin olmuyor.Birini unuttun mu bize niye gelmedin oluyor.
Kızlar çok sevindim yaaa sonunda özel ders evim açılıyor...

Umarım bol kazanç ve alnımın akıyla çıkarım bu işten şans dileyin banaaaa :gitme:
Bol şanslar canım.Umarım hakkında hayırlısı olur.
Ben de varım.İnşallah biz de 2010 temmuz gibi evlenmeyi düşünüyoruz:dance:
Hoşgeldin aramızaa.s.
Bende varım arkadaşlar a.s. ama kesin bi tarhimiz yok sadece 2010 :asigim: hepimiz için en güzeli hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın inşallah

Amin canım:Saruboceq:Hoşgeldin aramıza.a.s.

Guzelimm bordoyesil var ona bir bak

Bir de alsancakta deü rektörlüğünde yapılıyormuş birisi yazmıştı nişanını 22.5 muydu

yalan olmasın 25 miydi o civarda yapmış

Ben totomu kaldırıp gidemedim ki kulagımla duyyım da yazayım :ecrin_bebek:

günaydınnnn opuyorumnanaktan

çok mutluyumm allahım bozmasın salonumuzu tuttuk tarihimiz belirlendi 18 temmuz 2010 pazar sositososito çok güzel bi heyecan allah utandırmasın üstesinden gelelim inş herşeyin pazarda yatak odamızı alıcaz inş olcak hepsi yaa yavaş yavaş opuyorumnanaktan

allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla huzurlu mutlu yuvalar kuralım inş:asigim:

Hayırlı olsun cnm Allah tamamını erdirsinzemuszemus

Günaydın güzel gelinlerim

Yeni gelenler aramıza hoşgeldiniz :1hug:
mvm canım hayırlı olsun çok sevindim adına opuyorumnanaktan Bizde ocak-şubatta alcaz mobilyaları inş zemuszemus

Benim düğün tarihimle ilgili yorum yapan arkadaşlarım çok teşekkür ederim :) Başlayayım gün saymaya dimi ayy hemencik geçsinnnnn :))

şafak saya saya bünye alıştı benim 460 birbirinden uzak saydıktan sonra bu onun yanında böle saymak güzel elbet opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar ben geldim dün yine kendimi tutamayıp iç çamaşırı ve gecelik aldım mafoldumben

Hoşgeldin cnm aramıza topik uğurlu gelsin sana inş. bir an evvel tarihin netleşsin opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun cnm sende tarihi belirlemişsin yavaş yavaş herkesin belli oluyo :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…