- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi CADISILA87
-
selamlar bende 2010 bahar yada yaz geliniyim kısmetse..
hayırlı olsun:1hug:
Merhaba Kızlaaaarrrrrr opuyorumnanaktan
Nasıl gidiyo bakalım?Ne alemdesiniz?Biz bu haftasonu ev bakmaya gittik ve bilin bakalım ne oldu :uhm: Biz yeni inşaat ev arıyorduk,baktığımız tüm evlerde beyaz eşyalar hazır veriliyor.Ee ne var bunda hazır eşya işte diyenleriniz olacaktır, ama ama biz beyaz eşyalarımızı bikaç hafta önce peşin parayla almıştık :bbo: Ne beyazeşyacı geri alıyor sattıklarını ne de ev sahipleri beyaz eşyayı düşeriz diyoooo..Peki bunu niye anlattım?Tabiki siz değerli gelin arkadaşlarımı uyarmak için..Eğer varsa sıfır bina bi ev alma niyetiniz önce evi sonra beyaz eşyaları alın derim ben.yerimseniben Bu arada süper bir ev bulduk ama kayınpederimin bir miktar eksiği var,dua edin de alalım o evi nolurrrr :Saruboceq: Sevgiler..:1hug:
bizimkininde evi kendisinin müstakil üst katımda kaynanam var en üstte görümcem iyi insanlar çokşükür bi problemim yok.. evimis varda içi tadilatta şuan yap yap bitmiyo herseysi yeniden yapılıyo istediğim gibi dizayn ettirebiliyorum çokşükür ama işte eve sebep çok borcumuz oldu ve ya 2010 kış veya nisan başı gibi görünüyor benimde evliliğim inşallah..
bekle bekle geçmiyo:kedi:
oh be ya kendimi tam olarak bi sayfaya ait hissettim baktopiği açanın ellerine topiğine sağlıkzemuszemus
ben geçen sene nişanlandım kızlar 2010 temmuz sonu yada ağustos ilk haftasınada ewleniorum inşşş:sm_cool:
cnm ağustosun ilk haftası ramazana denk gelio sanırım zor olmaz mı?
sözüm bi olsaydı hayırlısıyla
bahar sonu ya da yaz başı bizde düğünü düşünüyorduk ya bakalım artık nasip nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?