2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Eksı elma ya senı fahrıye evcene acaıp benzettım harbı phenomenınn dedgı gıbı cok hosmussun...

ay tatlım inanırmısın cidden beni ona benzetiyolarrr :1hug: herkse öle sölüyo özellikle annem çok benzetiyoo:1hug:

sağol canım aynen fikir alışverişi çok önemli benm arkdşım nişanlıydı çoookk abartı yapmışptı gözüm korkmuştu açıkcası bi nişanı 8 milyara mal etmişlerdi ama korktuğum gbi diilmiş:) ve çokkkkk güzel asker yolu beklemek zor olsada:) şimdiden araştrıp fikir alım didim sağolun:):kedi:

nerdesiniz kızlarrrrrr.. niye uğramıyorsunuz burayaaa :1closedeyes: :1closedeyes:

konumuz ikinci sayfaya düşmüş bende dayanamadım yazayım dedimkaydirigubbakcemile3bende 2010 10 temmuzda evleniyorum.Aslında bu sene 8 ağustosta evlenecektik ama ekonomik kriz yüzünden maalesef erteleme kararı aldık.:sinifsinif:

eh çeyiz hazrlıkları tam gaz devam ediyo canm :) hala yorgan diktirme pike vs şeylerle uğraşıyoruz onun harici aşkımın gelmesini bekliyorummmmmmmm:) o olmadan bişyler yapmak istemiyorum

arch2401 canım üzüldüm kısmet nasip seneye daha güzel olucak diyo içimden bi ses yerimseniben umarım ekonomik sıkıntıları hepimiz başta sen olak üzere atlatırsın:teselli::)

hayırlısı olsun tatlım bende 10.07.2010 cumartesi gününü istiyorum bende 2010 temmuzda evlenicem kısmetse

slm kızlar
öncede belirtmiştim bende 2010 geliniyim Allah nasip ederse, 16 gün sonra sözüm var

düğünü de mayıs ya da haziran gibi istiyorum ben ama bakalım ne zamana nasip

Son düzenleme:
kızlar 200 ytl lik bi bütçem var.bu aralar sizce tefllon kızartma-pilav tenceresi mi alayım, düdüklü tencere mi alayım.hangisi daha elzem ihtiyaç?

günaydınnnnna.s.
canım bana kalsaydı eğer ben düdüklü alırdım.niye diye soracak olursan bilmiyorum :)))
ama düdüklümü alırdım ilk önce o bana şuan daha elzem ihtiyaç gibi geldii.ilk düdüklünü alırsın daha sonrada diğerlerini:1hug:

slmlar kizlarrr, hayirlisiyla insallah bende agustos 2010'da evlencemmm hihoyyyt
bu yaz nisanimiz var, aile arasi bise olcak

kızlar..bende geldim..şuan sözlüyüm.Allah nasip ederse 2010 gelini olcam bendee :))

hayrlı cumalar bende 10 nısanda düşünüyorum salon tutuunca bu topıce kesın dönus yapcam
cunku suan ıkı tarh arasında kaldık 22 kasım mı 10 nısan mı dıe

sanırım bende yaz düğünü takıntısı var.Ama illaki de bu iki tarihten biriyse bence 10 nisan olsun.:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…