2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

cnm wala bende bu yaz ewlencektim we aksiliklerler yüzünden seneye kaldı, we aynen aynısını annem babamda dio 1 sene daha bizimlesin deiekaydirigubbakcemile3 napcaz yaa hem ewli olsak sewdiğimiz yanımızda olsa hemd hiç ewlenmemiş gibi ailelerimizle olsak dimiiikaydirigubbakcemile2

ya buraya neden kimse yazmıooooklava: hadi kızlar yaaa canlansın topikkkkk beklioruzzzz... ama şu yaz bi bitsin 2009 gelinleri ewlensin barklansın burası kıymetlenecekkkkkkşakkıdı

bencede magiclove haklısın ozaman dah çok giren olur çünü 2010da evlenicekler şuanda tanışma nişan topiclerinde geziyor benimde nişanım 25 temmuzda kızlarr 2010 başıda evlenirim herlade

Selam Kızlarr,

Nasılsınız bakalım?Magiclove kendime bir yandaş daha buldum sevindirik oldum canımcım :1hug: Ayy bende nişanlılar tarafındaydım ama oraya yazmıyorum burayı daha çok benimsedim nedense opuyorumnanaktan Evlilik moduna girmek daha çok hoşuma gidiyo sanırım yerimseniben

ayyy bende öleyim yaa bu sene ne güzel ramazandan soonra evlencektimmm:umursamaz: ama olmadı evimiz yetişmedi paramıs bitti :sinifsinif: kaldı 2010'a..neyse hayırlısıolsun dedik bekliyorum artıkk...bazen ailemle oturunca ya diyorum tadını çıkar şu zamanlkarın baba evi ne rahat oooohhh yangel yat nasısa anan peşinde :jeyyar::jeyyar: sonra yine aklıma evlilik geliyo haydeeee sar makarayı başa sırnaşık şey

Herkes bu psikolojide mi kısslaarrr yoksa ben mi çok değişkenim :))
bendede var aynısından yahuuu:lepi:

iyi geceler kızlar :) nasıl gidiyo heyecan bende şuanlık hazrlıklar devam ediyo askerden aşkım bi gelsin heyecan başlıcak:)

bencede magiclove haklısın ozaman dah çok giren olur çünü 2010da evlenicekler şuanda tanışma nişan topiclerinde geziyor benimde nişanım 25 temmuzda kızlarr 2010 başıda evlenirim herlade
dimi cnm yaa ama dur çok az kaldı gün gelecek bizede sıra gelecekzemuszemus

günaydın 2010 gelinleri nasılsınız ?nerdesinz kimse yok burda...
slmm cnmmm.. burdayız merak etmeyinn yazışaım tanşalımm birbirimize destek olarak zamanı geçirelim kocişlerimize kawuşalımm:kedi:

hoşgeldn cnmmm... ewet ya ewlilik modu daha bi başka oluo daha erken ama olsunn hayalide güzelllopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar :) nasıl gidiyo heyecan bende şuanlık hazrlıklar devam ediyo askerden aşkım bi gelsin heyecan başlıcak:)
ii geceler cnmm... askermi sewgilinnn Allah kawuştursunn inşş biranöncee cnmm :))

slmmmm herkese.....:lepi:
nereye ait olmalıyım diye düşünürken buldum topiğimi. ne de olsa 2010'un gelini olacağım ben de hayırlısıyla....zemuszemus

slm kızlar sizin tarihler belli ne güzel hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin benim daha güvenebileceğim sevgilim bile yokkk evlenmeme daha bi kaç sene var sanırım isteyenler var ama ben istemiyorum bi kaç sene var sanırım daha herkesin bi yerde kısmeti var benimde bi yerlede saklıdır dimiii???

ben de senin gibi daha çoook var diyordum ama yaklaşık 4ay önce tanıştım nişanlım ile. Ve şmdi çok mutluyum. darısı senin başına hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…