- Konu Sahibi CADISILA87
-
Ya orası da var tabi.. yerimseniben Ben bu haziranda evlenecektim aslında ve aksilikler oldu seneye kaldı.Bazen annem geliyo böyle geceleri bana sarılıyo mıncıklıyo filan ohh diyo iyiki de erteledik kızım 1 yıl daha yanımda :ecrin_bebek: Sonra diyorum içimden amaaann kızım üzüldüğün şeye bak ne de olsa ömrünce evli kalacaksın şu anların tadını çıkar çıkarabildiğin kadar kaydirigubbakcemile3 Ama tabi nişanlımla konuşana kadar sürüyo bu sonra yine ayyyy nie geçmiyo bu zamannnnnnn diyorum kaydirigubbakcemile3
Ya orası da var tabi.. yerimseniben Ben bu haziranda evlenecektim aslında ve aksilikler oldu seneye kaldı.Bazen annem geliyo böyle geceleri bana sarılıyo mıncıklıyo filan ohh diyo iyiki de erteledik kızım 1 yıl daha yanımda :ecrin_bebek: Sonra diyorum içimden amaaann kızım üzüldüğün şeye bak ne de olsa ömrünce evli kalacaksın şu anların tadını çıkar çıkarabildiğin kadar kaydirigubbakcemile3 Ama tabi nişanlımla konuşana kadar sürüyo bu sonra yine ayyyy nie geçmiyo bu zamannnnnnn diyorum kaydirigubbakcemile3
bendede var aynısından yahuuu:lepi:Herkes bu psikolojide mi kısslaarrr yoksa ben mi çok değişkenim :))
dimi cnm yaa ama dur çok az kaldı gün gelecek bizede sıra gelecekzemuszemusbencede magiclove haklısın ozaman dah çok giren olur çünü 2010da evlenicekler şuanda tanışma nişan topiclerinde geziyor benimde nişanım 25 temmuzda kızlarr 2010 başıda evlenirim herlade
slmm cnmmm.. burdayız merak etmeyinn yazışaım tanşalımm birbirimize destek olarak zamanı geçirelim kocişlerimize kawuşalımm:kedi:günaydın 2010 gelinleri nasılsınız ?nerdesinz kimse yok burda...
hoşgeldn cnmmm... ewet ya ewlilik modu daha bi başka oluo daha erken ama olsunn hayalide güzelllopuyorumnanaktanSelam Kızlarr,
Nasılsınız bakalım?Magiclove kendime bir yandaş daha buldum sevindirik oldum canımcım :1hug: Ayy bende nişanlılar tarafındaydım ama oraya yazmıyorum burayı daha çok benimsedim nedense opuyorumnanaktan Evlilik moduna girmek daha çok hoşuma gidiyo sanırım yerimseniben
ii geceler cnmm... askermi sewgilinnn Allah kawuştursunn inşş biranöncee cnmm :))iyi geceler kızlar :) nasıl gidiyo heyecan bende şuanlık hazrlıklar devam ediyo askerden aşkım bi gelsin heyecan başlıcak:)
günaydın kızlarrrrrr 25 temmuzda nişanım varrrrrr
sağol cnm benim bir olsada bitse diyorum kızlar yaa
slm kızlar sizin tarihler belli ne güzel hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin benim daha güvenebileceğim sevgilim bile yokkkevlenmeme daha bi kaç sene var sanırım isteyenler var ama ben istemiyorum bi kaç sene var sanırım daha herkesin bi yerde kısmeti var benimde bi yerlede saklıdır dimiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?