2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kız kardeşim evlenecek yaza zayıflama çalışıyo çeyızlerı yapıyo ama zayıflayamıyo ya ona çok üzüluyor ıstediğim gelınlığı gıyemıcem diye

Merhaba Kızlar,

Nasılsınız bakalım nasıl gidiyoo?Biz bahsettiğim evi alamayacağız malesef,o rüya gibi eve elveda demek zorunda kaldım :gitme: :sinifsinif: Neyse hayırlısı olsun..Başka evler bakıyoruz,araştırıyoruz.Hatta internetten bika ev bulmuştuk görüşmeye gittik emlakçılarla hepsi sahtekar çıktı!klava: Aman kızlar siz siz olun öyle internetten ev bakıp ağzınızı sulandırmayın boşuna,gidip bizzat civarda araştırma yapın!
Beyaz eşya olayına da bir açıklık getireyim: Biz site içinde bir ev almayı düşünüyoruz ve site içi evlerde hep lüks yapılmış dolayısıyla ankastresi filan içinde..Walla biz 10 a yakın site içi daire baktık hepsinde ankastreler mevcuttu güzeller..Bunlar aklınızda bulunsun istedim.Allah hepimizin gönlüne göre versin!!:Saruboceq: Sevgiler a.s.

kızlar 200 ytl lik bi bütçem var.bu aralar sizce tefllon kızartma-pilav tenceresi mi alayım, düdüklü tencere mi alayım.hangisi daha elzem ihtiyaç?

Canımcım,
Eğer henüz yemek takımlarını vs almadıysan sana bir tavsiyem var.Şu anda hemen hemen her markanın çeyiz kampanyası var ve bu kampanyaya düdüklü tencere de dahil,hem fiyatlar da baya uygun oluyor.Sana tavsiyem düdüklüyü bedavaya getirip kızartma tenceresi alman,şahsen ben öyle yaptım.Tabi kızartma tenceresini de öyle pahalı bişi almadım,malum batıyor anında.Bide şu anda teflon tavada da kampanya var,AVM lere uğrayıp bi bak istersen.Kolay gelsin,sevgiler :1hug:

slm kızlarr bizimde 2010 ama tam tarih belli değil. nişanlım askerde.2010 mayısın sonunda gelecek.

bir gün uğramadım bayağı birşeyler yazılmış ne güzellll kızlar boş bırakmayalım sayfamızı:umursamaz:lmaz: ben çok yoğun çalışıyorum ama boş vaktimde buradan hepinizle sohbet etmek isterim özellikle gün yaklaştıkça bayağı kaynatacağız sanırım

Ayy evet ekşielmacım katılıyorum sana yaa tın tın geçiyo günler çıldırıciiiimmmm adeta delikafadulden

Aslında şöööyyllee bi dalsak olayın içine tamamen o zaman daha hızlı geçer sanırım..Yani 3-4 ay kala panik oluruz sanırım dimi kısslaarr habire birbirimize bişeyler danışırız bişeyler arayışında araştırmasında oluruz falan filan :))

Ya orası da var tabi.. yerimseniben Ben bu haziranda evlenecektim aslında ve aksilikler oldu seneye kaldı.Bazen annem geliyo böyle geceleri bana sarılıyo mıncıklıyo filan ohh diyo iyiki de erteledik kızım 1 yıl daha yanımda :ecrin_bebek: Sonra diyorum içimden amaaann kızım üzüldüğün şeye bak ne de olsa ömrünce evli kalacaksın şu anların tadını çıkar çıkarabildiğin kadar kaydirigubbakcemile3 Ama tabi nişanlımla konuşana kadar sürüyo bu sonra yine ayyyy nie geçmiyo bu zamannnnnnn diyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…