canım önceden saçım sarıdı sonra koyulttum sonra tekrar açtım kuaförden eve bi geldim baktım tepelerim kopmuş yarısı yok deli oldum sonra tekrar koyulttum şimdi kahve tonunda ama karışık bişiy o yüzden gelinlik üstüne güzel bi renk istiyom senin ne renk ne yapıcaksın gelinliğin üstüne yaaaaa[/QUOTE
tatlım hiç telaş yapma, öncelikle ben senin yerinde olsam kuaförümü değiştirir ve paraya kıyıp kaliteli bir kuaföre giderim, çünkü hiçbir kuaför bu kadar sert geçişler yapmaz. tamamen kuaför hatası, sana söylemedimi hiçbirşey hani sarıdan koyu renge geçemeyiz önce ara renkler kullanmamız gerek falan diye ?
neyse çözümüne bakalım şimdi. Bence ilk önce saçının hepsinin tek renk olmasını sağlamak gerek,saçım kahve tonunda diyosun ama nasıl kahve tonu,koyu kahvemi açık kahvemi,kumralmı ?.saçını boyatman gerek ama şuanda saçındaki en açık renk hangisi ise onu kapatacak bir renk olması gerek.yani sarıların görünüyosa koyu kahve anca kapatır tabi bunların numaraları var.iyi bir kuaför güzel birşey söyler.boyadıktan sonrada bitkisel serumlar var besleyici. her banyodan sonra kullanırsın düğüne kadar, emin ol 25 günde saçların toparlanır merak etme. yani en azından gözle görülür düzelme olur,düğünden sonrada devam edersen aynı şekilde süper olur