- Konu Sahibi CADISILA87
- #20.581
bence iyi yani...güle güle kullan...senin ne zamandı düğün
31 Temmuzda Aydında
8 Ağustosta İstanbulda :asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence iyi yani...güle güle kullan...senin ne zamandı düğün
31 Temmuzda Aydında
8 Ağustosta İstanbulda :asigim:
kızlar günaydınlar hepinize yaa ben birşey sorucam siz hallettiniz artık diye bir yardım edermisiniz bana biz nikah için başvuru yapıcaz belediyeye ama davetsiz olucak aradım dedim şu tarihte yer var mı dedim bana dediki başvurunuzu yaptığınız zaman tarih belirlicez gününüze bakıcaz dedi hiç evet müsait ya da müsait deil demedi bu işler nasıl oluyor yaa kafam çok karıştı benim ben şimdi önce evraklarımı hazırlıcam sora belediyeye gidip gün mü alıcam öle mi oluyor bu işler
hmm anladım canım o zaman biz evrak hazırlayıp gidip başvuru yapıcaz ağustos sonu eylül başı nikah yapıcaz biz umarım yer vardır yaaa saol fatmacım yerimseniben
kızlar günaydınlar hepinize yaa ben birşey sorucam siz hallettiniz artık diye bir yardım edermisiniz bana biz nikah için başvuru yapıcaz belediyeye ama davetsiz olucak aradım dedim şu tarihte yer var mı dedim bana dediki başvurunuzu yaptığınız zaman tarih belirlicez gününüze bakıcaz dedi hiç evet müsait ya da müsait deil demedi bu işler nasıl oluyor yaa kafam çok karıştı benim ben şimdi önce evraklarımı hazırlıcam sora belediyeye gidip gün mü alıcam öle mi oluyor bu işler
ayyy kızlarr super evlendi yaaa kaydirigubbakcemile3
ayyy kızlarr super evlendi yaaa kaydirigubbakcemile3
Yaaa bütün haftasonu aklımdaydı acaba napıyo diyee şuan 2 günlük evliiii :teytey:
Haftasonu benimde aklıma geldi, tam yatağı falan serdik doloplar yerleşti, 20 günde giymeyeceğim giyim eşyalarını falan götürdük yerleştirdik.
süper aklıma geldi, naptı acaba diye
kızlar merhaba
eşyalarım cumartesi günü geldii.. aynı gün çeyizde alındı..
ben ofisteydim herkes yerleştirmiş düzmüşş ben hazır eve gittim.. patronumda cumartesi televizyonumu aldı düğün hediyesi..
tv da aldık evimize gittik herşey yerleşmiş bile ne nerde bilmiorum :)
cuma günü kınam pazar günü düğünüm var.. çoğu bitti azı kaldı :)
kızlar merhaba
eşyalarım cumartesi günü geldii.. aynı gün çeyizde alındı..
ben ofisteydim herkes yerleştirmiş düzmüşş ben hazır eve gittim.. patronumda cumartesi televizyonumu aldı düğün hediyesi..
tv da aldık evimize gittik herşey yerleşmiş bile ne nerde bilmiorum :)
cuma günü kınam pazar günü düğünüm var.. çoğu bitti azı kaldı :)
kızlar ben daha yeni perdeleri hallettim. seçimleri yaptık. bugün gelip ölçüleri alacaklar.
kızlar ben daha yeni perdeleri hallettim. seçimleri yaptık. bugün gelip ölçüleri alacaklar.