- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.141
3000 verilir heavn tv ünitesine ben tv sehpası aldım 250tlyeboshayallersmile
sizin yorgan baya genişmiş..kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yani evet bende ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız dediği için sürekli bütçe hesapladığı için böyle bişey çıkcağını tahmin etmemiştim.
Canım sen böyle şeyler bakarsan hiç durma yüklü miktarda kredi çek anca halledersin kaydirigubbakcemile5
[/QUOT
yok kızlar ben de zaten onu diyorum çok pahalı gibi geldi herşey verdiğim örnekte bir ünite bile 3000 diyo dedim bütün ev nasıl düzülür eğer fiyatlar bölese diye düşündüm onu demek istedim 3000lik tv ünitesi almıcam tabi ki ama şu da var ki o tv ünitesini alınca ayrıyetten büfedir vitrindir almaya gerek kalmıyor sadece yemek masası alınıyor onlardan feragat etmiş olunuyor o yüzden başta çok pahalı gibi geliyor daha gezicez zaten modokoya falan da bakıcaz lindadrkcım sen nereden aldın mobilyalarını super bellonadan almıştın sen diymi
Yani evet bende ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız dediği için sürekli bütçe hesapladığı için böyle bişey çıkcağını tahmin etmemiştim.
Canım sen böyle şeyler bakarsan hiç durma yüklü miktarda kredi çek anca halledersin kaydirigubbakcemile5
[/QUOT
yok kızlar ben de zaten onu diyorum çok pahalı gibi geldi herşey verdiğim örnekte bir ünite bile 3000 diyo dedim bütün ev nasıl düzülür eğer fiyatlar bölese diye düşündüm onu demek istedim 3000lik tv ünitesi almıcam tabi ki ama şu da var ki o tv ünitesini alınca ayrıyetten büfedir vitrindir almaya gerek kalmıyor sadece yemek masası alınıyor onlardan feragat etmiş olunuyor o yüzden başta çok pahalı gibi geliyor daha gezicez zaten modokoya falan da bakıcaz lindadrkcım sen nereden aldın mobilyalarını super bellonadan almıştın sen diymi
Ben inegöle gitmiştim canım. Ama beğenmiştik yazmıştık nerde neyi beğendiğimizi daha düğüne vakit olduğu için almamıştık.
Bu hafta sonu Maskoya gittim tv ünitesi bakmaya ordan aldım hepsini zaten inegölden geliyo çoğu hemen hemen aynı modeller vardı fiyatlarıda hiç gitmeye değmeyen cinsteydi biraz fark vardı zaten artık yorgun olduğum için tekrar inegöle gitmeye gözüm yemedi aldık bizde :lepi:
Şimdi yemek odam salon koltuklarım oturma odama köşe koltuğum yatak odam hepsi tamam oldu. Yaklaşık 1 ay sonra teslim edilcek :Saruboceq: Beyaz eşyalarımıda Boschtan. Fırınla ocağım ankastre sadece.
kızlar meraba ben geldimm :)) bende nasipse 2010 geliniyim ekimde düğünüm nasipsee
saol cnm senin ne zaman düğünün yakın mı tarih
çok az kalmış cnm yaa şehir dışına mı evleniyorsun sen,,benim şehir dışı ondan bizimde iki düğün olacak
Evet cnm az kaldı
Yok Ben İstanbulda oturucam yine . Hem burda olucak düğün hem Nişanlımın memleketinde .
Nişanlımda İstanbulda yaşıyo zaten aileler orda diye bu şekilde yapıyoruz
11 eylül.Pastamız ikiz kule şeklinde olcak sırnaşık şey
ne güzel cnm ayrılmıyosun memleketinden.. opuyorumnanaktan
Halılarımızı aldık geldim kızlar:)
Halılarımızı aldık geldim kızlar:)
Kına için hazırlıklarını tamamladın mı canım kına tepsisi kuruyemişler için felan bişeyler
[/QUOT
değil tabiki...
fiyatlar her bütçye her insana göre sırlanmış canım...
önemli olan kendine uyugun yere girmk..yerimseniben
bellona evet canımyerimseniben
Hayırlı olsn canım...
Nerden aldın nasıl bişey aldın ne kadara geldi fikir ver bakalım bizedekaydirigubbakcemile3
kızlar meraba ben geldimm :)) bende nasipse 2010 geliniyim ekimde düğünüm nasipsee
mutfakla girişi halımı kaymaz taban kesme aldım o kadar tatlı oldularki anlatamam..serdim geri kaldırdım eşyalr gelsinde birbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?