2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kızlaaaar mrb yarından sonra düğünüm var herşeyim tam eksik hiç bişey kalmadı son anda bi aksilk çıkar diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı ama ne yalan söyliyim çok heycanlıyım başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorm kızlr hepimiz için hayırlısı :dance:

kızlaaaar mrb yarından sonra düğünüm var herşeyim tam eksik hiç bişey kalmadı son anda bi aksilk çıkar diye düşünüyorum ama hadi hayırlısı ama ne yalan söyliyim çok heycanlıyım başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorm kızlr hepimiz için hayırlısı :dance:

ayy cnm ne az kalmış yaa inş.herşey süper olur bir aksilik çıkmazz...heyecan çoktur yaa ben bile okurken heyecanlanıyorum kimbilir sen nasılsın... opuyorumnanaktan

aynen canım ya sürekli bişeylerle meşgul olmak istiyorm daha az aklıma gelsin diye şimdilik hiç bi sorun yok hadi bakalım kesn bişey çıkar gibime geliyo ya hayırlısı a.s.

Ben gene geldim:)
Lindark canım,kaymaz taban jel taban olarak da geçiyor.
Özellikle fayans tabanlarda çok kullanışlı oluyor kaymıyor.
Kesme de hani normal halıların bazı modellerini istediğin uzunlukta kestirip yaptırabiliyorsun.
Ben sadece koridoruma aldım kesme ve kaymaz.
Mutfak halımı da kaymaz aldım ama kaliteli o bayağı.
Benim tüm halılarım saray kızlar,kaliteli olsun istedim.

Ben gene geldim:)
Lindark canım,kaymaz taban jel taban olarak da geçiyor.
Özellikle fayans tabanlarda çok kullanışlı oluyor kaymıyor.
Kesme de hani normal halıların bazı modellerini istediğin uzunlukta kestirip yaptırabiliyorsun.
Ben sadece koridoruma aldım kesme ve kaymaz.
Mutfak halımı da kaymaz aldım ama kaliteli o bayağı.
Benim tüm halılarım saray kızlar,kaliteli olsun istedim.

Saol canım ..
Benimde mobilya işlerim bitti şimdi halı perde olayı ile meşgulümde ondan sordum kaydirigubbakcemile5
Bende bakıyım saraya
Royal'de çok güzel görmüştüm ama yinede her markaya bakmakda fayda var karşılaştırıyım bakıyım kaydirigubbakcemile2

çok az kalmış canım ya heyecan ne safhadabilmiyorumkismile

şimdilk normal son hafta patlma olur içimde..izine çıknca..şimdi çalışıyoruma.s
Kızlar hastaydım rapor aldım 2 gün gelemedim işe, sesim felaket hiç çıkmıyo,konuştuğum duyulmuyo resmen

tahmin ettim gecmiş olsun...
inş.son hastalıgındır...dügüne dinç olsun kıs...

Back