2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben burdayım canım internetten habire mobilya araştırıyorum fiyat taraması yapıyorum valla bilemiyorum nolcak allahtan ki kira ödemicez evlenince kira öder gibi taksit öderiz işte sadece o var

canım sen de borçlara takmışın kafayı tek sen degilsin borcu olan..

çogumuz..tüm yeni evlenenlerin borçları oluyor tabi olur..

borç biter gider kafana takma bence..

herşey tek başına satılıyor canım.hepsinin ayrı ayrı fiyatlrı var..karyolası ayrı fiyat başlık ayrı fiyat komidin aynı şekilde....
almaya biliyorsun yane..
yatak odana uyucak baza alırsın işte..

Evet ya en mantıklısı bu olcak sanırım. İki türlü iş yapmaya gerek yok
Şimdi baza başlık ve yatak araştırmasına giriyim bakıyım hangi markalar nerde ne var kaydirigubbakcemile3
Sen hepsini bellonadan almıştın dimi cnm ? Nasıl orda fiyatlar

evet canım hepsini bellonadan..
gir siteye ürün fiyatlarına bak..
sana uyugn olanı al..ben hep netten sectim zaten

canım sen de borçlara takmışın kafayı tek sen degilsin borcu olan..

çogumuz..tüm yeni evlenenlerin borçları oluyor tabi olur..

borç biter gider kafana takma bence..

taktım valla ikimiz yapıcaz herşeyi çünkü çok fazla yük bindirmeyelim üzerimize istiyoruz o yüzden ortalama bir bütçe belirleyip ona göre kredi falan çekelim diyoruz ayağımızı yorganımıza göre uzatalım diye bi de herhalde insan finansçı olunca böle oluyor alışmışım bütçe ayarlamaya uygun ödeme belirlemeye falan :sm_confused::1rolleyes:

taktım valla ikimiz yapıcaz herşeyi çünkü çok fazla yük bindirmeyelim üzerimize istiyoruz o yüzden ortalama bir bütçe belirleyip ona göre kredi falan çekelim diyoruz ayağımızı yorganımıza göre uzatalım diye bi de herhalde insan finansçı olunca böle oluyor alışmışım bütçe ayarlamaya uygun ödeme belirlemeye falan :sm_confused::1rolleyes:

Cnm çoğumuz öyle yapıyo zaten . Aileler gerektiiği yerde katkıda bulunuyolar çok azyerimseniben
Ama bu kadar düşünürsen işin içinden çıkamassın bak biz nerdeyse sonuna geldik çoğu şeyimizi aldık bi şekilde öğrendik nerde ne var gittik gezdik gördük aldık uygununu güzelini. Uçuk fiyatlılarıda öğrendik uygunlarınıda hepsini inceledik ayağını yorganına göre uzatma kısmı burda başlıyo işte ondan sonra seçiyosun ne istiyosan .
İyi düşün iyi olsun krediye felanda girmeyin bence
Emin ol orta yollu sizi yormıcak taksitlerle alaırsın eksiksiz herşeyini.
Zaten bütün mobilya çarşıları senetle taksitte yapıyo kredi kartına bile gerek yok peşin fiyatına bölen bile var sen bence bunları araştır fiyatlarını çok da takma kabastaslak deyinki biz 20 bin tl'lik bütçe ayırabiliriz ona göre bk işte bişeler sıkma kendini daha çoooook streslencek şeyin olcak demişti dersin ileride kaydirigubbakcemile5

aynen öle canım benim poliye gittik hafta sonu bir tv ünitesinin fiyatı 3000 falan dedi polide senetle taksit yapılıyormu bilemiyorum neyse ya bakalım bir şekilde olucak öyle ya da böle banka kredsinden faiz ödeniyor ama vadesi uzun olduğu için rahat ödenebiliyor bakalım neler olucak görücez

relax güselim relaxyerimseniben

bizde öyleyiz herşeyi kendimiz yaptık..

yaşımız 23 ..22 henüz ama yaptık bişeyler evlenmek zor yane..
ama başarılmayacak bişey yok hayatta

[
aynen öle canım benim poliye gittik hafta sonu bir tv ünitesinin fiyatı 3000 falan dedi polide senetle taksit yapılıyormu bilemiyorum neyse ya bakalım bir şekilde olucak öyle ya da böle banka kredsinden faiz ödeniyor ama vadesi uzun olduğu için rahat ödenebiliyor bakalım neler olucak görücez

canım bütçeye göre hareket etmek bu mu?*akannehirohaoldumsmile

3000 verilir heavn tv ünitesine ben tv sehpası aldım 250tlyeboshayallersmile

sizin yorgan baya genişmiş..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
3000 verilir heavn tv ünitesine ben tv sehpası aldım 250tlyeboshayallersmile

sizin yorgan baya genişmiş..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yani evet bende ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız dediği için sürekli bütçe hesapladığı için böyle bişey çıkcağını tahmin etmemiştim.
Canım sen böyle şeyler bakarsan hiç durma yüklü miktarda kredi çek anca halledersin kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlarrrrr
Ayyy sizden çok ben heyacanlıyım yaaa ne kadar az kalmış düğününüze o gün sürekli aklım sizde olucak nerdeler napıyolar acaba diye kaydirigubbakcemile3

Back