- Konu Sahibi CADISILA87
- #20.101
Günaydın süper..
Hadi hayırlı olsun çok az kaldı gerçekten de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın süper..
Evet tatlummmkaydirigubbakcemile3
işyerindekilere davetiyelerimi verdim ay çok heyecanlandım be ..birazda utandım:asigim:
zarf dışına yazı yazarken heyecandan adı soyadı ters yazmışım verdim gitti:roflol:
yaaa ben şimdi o gün nasıl gecicek heyecanındayım...
kalabalıkmı olucak..eglenilcekmi ortam nasıl olcak???:1hug:
inş.canım benimİnşallah her şey çok güzel olacak canım benim.
Güzel düşün güzel olsun..
Ben çıkıyorum canım,eve gideceğim.
Salonum için pullu pullu yastıklar aldım onları bırakacağım.
Görüşürüz..
supercim ne güzel haftaya düğün var demek ne kadar güzel nerede olucak canım senin düğünün
doğrudur tatlım ya zordur tabiki biz de yavaş yavaş başladık diyebilirim mobilya bakıyoruz araştırıyoruz uygun ama güzel istediğimiz gibi olsun diye ama o bile o kadar yorucu ki karar vermek o kadar zorki herşey ateş pahası çok pahalı yani nasıl yapıcaz bilemedim kredi çekip mi alsak yoksa taksitli mi alsak offf kafam hep bunları düşünüyor şu aralar hangisi daha kolay ödenir bilemedim ki yaaaa siz nasıl aldınız peşin mi kredi çekip mi
karyolasını falan almadım canım.
direk baza ve bazanın başlıgını aldım ben
İşte yani onu sonuçta istediğimiz yerden alabiliriz dimi ?
Ben yataşta baza yatak ve başlık 3lü set gördüm onu alsam ayrıcada yatak odamın sadece gardolabını ve şifonyerini alsam olur dimi ?
İlla yatağını almak zorunda değilim sanırım yatak odası takımında parça parça alabiliyoruzdur hiç sormadım o yüzden bilmiyorumda :uhm: