2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

3000 verilir heavn tv ünitesine ben tv sehpası aldım 250tlyeboshayallersmile

sizin yorgan baya genişmiş..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yani evet bende ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız dediği için sürekli bütçe hesapladığı için böyle bişey çıkcağını tahmin etmemiştim.
Canım sen böyle şeyler bakarsan hiç durma yüklü miktarda kredi çek anca halledersin kaydirigubbakcemile5

[/QUOT
yok kızlar ben de zaten onu diyorum çok pahalı gibi geldi herşey verdiğim örnekte bir ünite bile 3000 diyo dedim bütün ev nasıl düzülür eğer fiyatlar bölese diye düşündüm onu demek istedim 3000lik tv ünitesi almıcam tabi ki ama şu da var ki o tv ünitesini alınca ayrıyetten büfedir vitrindir almaya gerek kalmıyor sadece yemek masası alınıyor onlardan feragat etmiş olunuyor o yüzden başta çok pahalı gibi geliyor daha gezicez zaten modokoya falan da bakıcaz lindadrkcım sen nereden aldın mobilyalarını super bellonadan almıştın sen diymi

Yani evet bende ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız dediği için sürekli bütçe hesapladığı için böyle bişey çıkcağını tahmin etmemiştim.
Canım sen böyle şeyler bakarsan hiç durma yüklü miktarda kredi çek anca halledersin kaydirigubbakcemile5

[/QUOT
yok kızlar ben de zaten onu diyorum çok pahalı gibi geldi herşey verdiğim örnekte bir ünite bile 3000 diyo dedim bütün ev nasıl düzülür eğer fiyatlar bölese diye düşündüm onu demek istedim 3000lik tv ünitesi almıcam tabi ki ama şu da var ki o tv ünitesini alınca ayrıyetten büfedir vitrindir almaya gerek kalmıyor sadece yemek masası alınıyor onlardan feragat etmiş olunuyor o yüzden başta çok pahalı gibi geliyor daha gezicez zaten modokoya falan da bakıcaz lindadrkcım sen nereden aldın mobilyalarını super bellonadan almıştın sen diymi

Ben inegöle gitmiştim canım. Ama beğenmiştik yazmıştık nerde neyi beğendiğimizi daha düğüne vakit olduğu için almamıştık.
Bu hafta sonu Maskoya gittim tv ünitesi bakmaya ordan aldım hepsini zaten inegölden geliyo çoğu hemen hemen aynı modeller vardı fiyatlarıda hiç gitmeye değmeyen cinsteydi biraz fark vardı zaten artık yorgun olduğum için tekrar inegöle gitmeye gözüm yemedi aldık bizde :lepi:
Şimdi yemek odam salon koltuklarım oturma odama köşe koltuğum yatak odam hepsi tamam oldu. Yaklaşık 1 ay sonra teslim edilcek :Saruboceq: Beyaz eşyalarımıda Boschtan. Fırınla ocağım ankastre sadece.

evet hayatım hepsi inegölden geliyor zaten biz de gezdiğimiz yerleri not ediyoruz hemen hemen de fiyatlar aynı oluyor ama peşinde acaip indirim uygulanıyor en son bir de modokoya gidelim bakalım dedik bir ara da oraya bakıcaz temmuzda alıcaz bütün eşyalarımızı kısmetse biz kredi çekelim dedik çünkü kredide aylık ödeme taksidi daha az oluyor hem de uzun vadeli olabiliyor birikimimiz var ama ona dokunmıcaz yok sayıcaz kısacası aylık kredi ödicez biz toplamda 17000 falan bütçe ayırdık o kadarlık kredi çekicez bakalım nolcak gezicez gezicez başka çaresi yokgamyoncuiremsu

çok az kalmış cnm yaa şehir dışına mı evleniyorsun sen,,benim şehir dışı ondan bizimde iki düğün olacak

Evet cnm az kaldı
Yok Ben İstanbulda oturucam yine . Hem burda olucak düğün hem Nişanlımın memleketinde .
Nişanlımda İstanbulda yaşıyo zaten aileler orda diye bu şekilde yapıyoruz

Kına için hazırlıklarını tamamladın mı canım kına tepsisi kuruyemişler için felan bişeyler

ay sorma cumartesi gittik eminönüne almaya tanıdık varmış..benimkinin abisinin dükkan kapalıydık alamadık..geri döndük..gecelik falan aldım kendime bayanssulusmile

[/QUOT

değil tabiki...
fiyatlar her bütçye her insana göre sırlanmış canım...
önemli olan kendine uyugun yere girmk..yerimseniben

bellona evet canımyerimseniben

Hayırlı olsn canım...
Nerden aldın nasıl bişey aldın ne kadara geldi fikir ver bakalım bizedekaydirigubbakcemile3

mutfakla girişi halımı kaymaz taban kesme aldım o kadar tatlı oldularki anlatamam..serdim geri kaldırdım eşyalr gelsinde birbayanssulusmile

Back