- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #20.121
ben burdayım canım internetten habire mobilya araştırıyorum fiyat taraması yapıyorum valla bilemiyorum nolcak allahtan ki kira ödemicez evlenince kira öder gibi taksit öderiz işte sadece o var
herşey tek başına satılıyor canım.hepsinin ayrı ayrı fiyatlrı var..karyolası ayrı fiyat başlık ayrı fiyat komidin aynı şekilde....
almaya biliyorsun yane..
yatak odana uyucak baza alırsın işte..
canım sen de borçlara takmışın kafayı tek sen degilsin borcu olan..
çogumuz..tüm yeni evlenenlerin borçları oluyor tabi olur..
borç biter gider kafana takma bence..
taktım valla ikimiz yapıcaz herşeyi çünkü çok fazla yük bindirmeyelim üzerimize istiyoruz o yüzden ortalama bir bütçe belirleyip ona göre kredi falan çekelim diyoruz ayağımızı yorganımıza göre uzatalım diye bi de herhalde insan finansçı olunca böle oluyor alışmışım bütçe ayarlamaya uygun ödeme belirlemeye falan :sm_confused::1rolleyes:
taktım valla ikimiz yapıcaz herşeyi çünkü çok fazla yük bindirmeyelim üzerimize istiyoruz o yüzden ortalama bir bütçe belirleyip ona göre kredi falan çekelim diyoruz ayağımızı yorganımıza göre uzatalım diye bi de herhalde insan finansçı olunca böle oluyor alışmışım bütçe ayarlamaya uygun ödeme belirlemeye falan :sm_confused::1rolleyes:
aynen öle canım benim poliye gittik hafta sonu bir tv ünitesinin fiyatı 3000 falan dedi polide senetle taksit yapılıyormu bilemiyorum neyse ya bakalım bir şekilde olucak öyle ya da böle banka kredsinden faiz ödeniyor ama vadesi uzun olduğu için rahat ödenebiliyor bakalım neler olucak görücez
3000 verilir heavn tv ünitesine ben tv sehpası aldım 250tlyeboshayallersmile
sizin yorgan baya genişmiş..kaydirigubbakcemile3
Herkeslere günaydınnnnn..
Artık son 10 diyoruzzzzzzzz:)
Günaydın kızlarrrrr
Ayyy sizden çok ben heyacanlıyım yaaa ne kadar az kalmış düğününüze o gün sürekli aklım sizde olucak nerdeler napıyolar acaba diye kaydirigubbakcemile3
dimi ama kıs neler olucak acababayanssulusmile
İnşallah herşey rüya gibi olur canım boshayallersmile
Arse nerelerde yaa ???
Kına gecem 3 haziranda..ayın üçünde başlıyor serüven......:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?