2010 vize sınavına az kaldı sınav sonrası burda konusalım

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
arkadaslar cok az kaldı sınava nasıl gıdıyor sınavdan sonra soruları ınsallah yuksek notlarımızı burda paylasırız herkese basarılar bakalım ben matematık dersını ne yapacagım

sımdıde sonucları cok merak edıyorum sonucları ogrenmeden konsantre olup calısamıyorum yarın acıklanır ınsallah

Son düzenleme:
merhaba herkese ben kamu yön. 1.sınıf öğrencisiyim veee tabikide bgn sınav günü..bilmiorum ben mi çok çalıştım yada sorular mı çok kolaydı ama harıka geçtı sınavım:):)inşallah yarın da ööle olur:)

merhabalar benım sabah mat sınavım vardı ıyı gectı gıbı ama sorular yayınlansında bakalım 2 sınıfım muh uygulamaları az calısmama ragmen ıyı gectı ama tıc hukukunu o kadar calıstım ama karıstırdım dusuk gelır gıbı gelıyor bana yarın ıkt teorısı ıstatıstık ıyı gecsın ıstıyorum dıger derslere nazaran mat ıkt ve ıstatıs daha cok calıstım

Sizinle aynı durumdayız. Matematik iyiydi ama göreceğiz. Muhasebe uygulamalarına ben de pek çalışamadım ama zorlamadı fakat Ticaret Hukuku soruları ne kitaptakiler gibiydi ne de internettekiler gibi. Beklediğimden zordu soruları.

mattan gecem baska bırsey ıstemem tıc huk zorlandım baya bende bugun ıstatıstık ıı gectı ama ıkt teorısı fena degıl

mattan gecem baska bırsey ıstemem tıc huk zorlandım baya bende bugun ıstatıstık ıı gectı ama ıkt teorısı fena degıl

Benimde öyle..):) istatistik iyiydi. Hatta tarihin tek ünitesini bile çalışmadan burda geçmiş soruları yayınlayan arkadaşların sayesinde halletmiş olucam çünkü sabah siteye göz gezdirmem yetti. Yönetim de sorun değil ama iktisattan parlak bi not beklemiyorm ben de. Ha olacak de olacak derken oldu bitti sonunda. Geçmiş olsun hepimize.

bende bankacılık ve sıgortacılık okuyorum gecen seneden mat ve hukuk vardı guzel gectı bu senede istatistik ve ataturk ilke ve inkılap tarıhı zorladı benı ama genel olarak ıyıydı:)))))))

bende bankacılık ve sigortacılık okuyorum istatistik zordu ewet inklap tarihine çalışmamıştım zaten onu bütlere bıraktım hayırlısı olsun hepimiz için...

haziranda mezun olursak eylül gibi ancak alıyoruz diplomayı diye biliyorum yanlışım olabilir...

bende gecen sene ınkılap dersını gecmıs yıl sorularına calısarak gecmıstım bu sene zor olanlar kaldı mat 1den 2 den de ıstatıs ıkt teorısı tıc huk muh uyg ıst mat ıyı gelecek dıgerlerı ıdare eder

ben iktisata çok iyi çalışmama rağmen sıanvda biraz zorlandım çünkü sorular biraz ağır geldi yani farklı sorularla karşılaştım soru kitaplarından çözdüğüm kalıplaşmış sorular yoktu sadece iktisatı çalıştıysan eğer kafa patlatmadan çözülebilecek 15 tane kolay soru vardı

ayrıca bazı yerlerde okuyorum açıköğretim sınavlarının sadece bir gecede çalışılarak verileceğini hatta çalışalar için işten eve dönerken yol bayunca göz atılsa geçilecek sınav olduğunu söylüyorlar acaba bizmi çok salağız yoksa onlarmı çok zeki anlamadım
ozaman neden üniversitelerde açıköğretimlilere ders veriyorlarr
neden özel eğitim kurumlarında sadece 1 ders başına 400 tl bayılıyoruz
ve neden gezmek tozmak varken saatlerce oturup çalışıp anlamaya çalışıyoruz
klava:klava:klava:

bizimde iş yerinde bir kız maliye 1. sınıfta hiç kitap yüzü açmadım çok güzel geçti sınavım hepsi yorumdu diyor.sonucunu yorumlayacağım bende onun :roflol: onu diyenlerin sonuçlarını görmek lazım.son iki haftadır hayatım durma noktasına geldi.konulara çalış.tekrar yap bol soru çöz canım çıktı.nasıl bir defa okuyupta o kadar ayrıntıyı hatırlıyorlar.boş konusuyorlar başkada birşey değil klava:

kesınlıkle haklısın 2sınıfım ve cogu dersım zor bana gore oyle calısmadan sadece gecmıs yıl sorularına bakarak yada bır gecede calısılacak kadar kolay degıl bızımde karsı komsuumuz acık ogretımde okudugum ıcın asagılama yaptı babama dıyokı senın kızın hep ders mı calısıyo yanı acıkogretım kolay sınava bır hafta kala calıssın yeter dıyor ya yok oyle bırsey yuzumde sıvılceler cıktı uyku bıle uyuyamadım rahatca calıstım ben calısmadan yaparım dıyen varsa o zaman onlar cok zekı ben degılım

bu arada baktımda e ögrenmede sorular yayınlanmamıs sonuclara cok var ama hıc olmassa bakalımda kac alacagımızı asagı yukarı anlayalım

slm bende maliye2.sınıf okuyorum
istatistik kamu maliyesi 1.sınıftan muh vardı yönetimve organizasyon çok ii geçti
iktsat ve tic hukuku çok zorladı

ay sonunu bulur sonucların acıklanması ama soruları e ogrenmeye koysalar dıye beklıyorum

aynen canım benimde uyku düzenim kaçtı ve gerçekten ciddiye alarak çalışıyorsan zaten sınava kadar asosyal yaşıyosun
yani sadece bir hafta kala ve sadece sorulara bakarak sınıf geçen olabilirmi ya üf saçmalıyorlar insanın okuma şevkini kırıyorlar önüne gelen açıköğretim okuyor ama önüne gelen bitiremiyor bizimde farkımız bu olsa gerekyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…