merhabalar benım sabah mat sınavım vardı ıyı gectı gıbı ama sorular yayınlansında bakalım 2 sınıfım muh uygulamaları az calısmama ragmen ıyı gectı ama tıc hukukunu o kadar calıstım ama karıstırdım dusuk gelır gıbı gelıyor bana yarın ıkt teorısı ıstatıstık ıyı gecsın ıstıyorum dıger derslere nazaran mat ıkt ve ıstatıs daha cok calıstım
Sizinle aynı durumdayız. Matematik iyiydi ama göreceğiz. Muhasebe uygulamalarına ben de pek çalışamadım ama zorlamadı fakat Ticaret Hukuku soruları ne kitaptakiler gibiydi ne de internettekiler gibi. Beklediğimden zordu soruları.
mattan gecem baska bırsey ıstemem tıc huk zorlandım baya bende bugun ıstatıstık ıı gectı ama ıkt teorısı fena degıl
ayrıca bazı yerlerde okuyorum açıköğretim sınavlarının sadece bir gecede çalışılarak verileceğini hatta çalışalar için işten eve dönerken yol bayunca göz atılsa geçilecek sınav olduğunu söylüyorlar acaba bizmi çok salağız yoksa onlarmı çok zeki anlamadım
ozaman neden üniversitelerde açıköğretimlilere ders veriyorlarr
neden özel eğitim kurumlarında sadece 1 ders başına 400 tl bayılıyoruz
ve neden gezmek tozmak varken saatlerce oturup çalışıp anlamaya çalışıyoruz
klava: klava: klava:
ayrıca bazı yerlerde okuyorum açıköğretim sınavlarının sadece bir gecede çalışılarak verileceğini hatta çalışalar için işten eve dönerken yol bayunca göz atılsa geçilecek sınav olduğunu söylüyorlar acaba bizmi çok salağız yoksa onlarmı çok zeki anlamadım
ozaman neden üniversitelerde açıköğretimlilere ders veriyorlarr
neden özel eğitim kurumlarında sadece 1 ders başına 400 tl bayılıyoruz
ve neden gezmek tozmak varken saatlerce oturup çalışıp anlamaya çalışıyoruz
klava: klava: klava:
kesınlıkle haklısın 2sınıfım ve cogu dersım zor bana gore oyle calısmadan sadece gecmıs yıl sorularına bakarak yada bır gecede calısılacak kadar kolay degıl bızımde karsı komsuumuz acık ogretımde okudugum ıcın asagılama yaptı babama dıyokı senın kızın hep ders mı calısıyo yanı acıkogretım kolay sınava bır hafta kala calıssın yeter dıyor ya yok oyle bırsey yuzumde sıvılceler cıktı uyku bıle uyuyamadım rahatca calıstım ben calısmadan yaparım dıyen varsa o zaman onlar cok zekı ben degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?