• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 vize sınavına az kaldı sınav sonrası burda konusalım

internetten araştırdığıma göre salı günü sorular verilecek diye yazıyor.ne kadar doğru bilmiyorum.bende halkla ilişkiler 1.sınıfım 4 dersten girdim sınava inşallah hepimiz geçeriz arkadaşlar.

ay sonunu bulur sonucların acıklanması ama soruları e ogrenmeye koysalar dıye beklıyorum
aynen canm yaa hergün kırkkere bakıyom bişey yokk soruları unuttum artıkk

aynen canım benimde uyku düzenim kaçtı ve gerçekten ciddiye alarak çalışıyorsan zaten sınava kadar asosyal yaşıyosun
yani sadece bir hafta kala ve sadece sorulara bakarak sınıf geçen olabilirmi ya üf saçmalıyorlar insanın okuma şevkini kırıyorlar önüne gelen açıköğretim okuyor ama önüne gelen bitiremiyor bizimde farkımız bu olsa gerekyerimseniben

katılıyorum canm sanaaa

kızlar siz işaretlediginz cvpları alıyomsnz yasak mı yoksa ben çok yelteniyom ama yakalanırım diye alamıyorum bu seferde hep A şıkkı gelmişti

ya kızlar bn açıköğretim 2 sınıf okuorum sınava girdim istatistiğin bütün formüllerini unuttum neyi neyle çarpıcağımı felan:(napıcam bilmiorum inkılap tarihide zordu ya:(

ya kızlar bn açıköğretim 2 sınıf okuorum sınava girdim istatistiğin bütün formüllerini unuttum neyi neyle çarpıcağımı felan:(napıcam bilmiorum inkılap tarihide zordu ya:(

ben ıstatıstık ıkt teorısı vs hıc bır derste formul ezberlemıyorum ezberlesem unuturum ama ne hıkmetse neyle neyı carpacagımı bılıyorum ıstatıstık ıyı gectı sanırım bence bol soru cozun soru tıplerını ogrenınce kolay oluyor

istatistik kolaydı bencede formül ezberlemeye gerek yok sadece bol soru çözün bu şekilde hafızya kaydediliyo soruyu görüncede haa bu böleydi diyoruzz

ben ıstatıstık ıkt teorısı vs hıc bır derste formul ezberlemıyorum ezberlesem unuturum ama ne hıkmetse neyle neyı carpacagımı bılıyorum ıstatıstık ıyı gectı sanırım bence bol soru cozun soru tıplerını ogrenınce kolay oluyor

hadi ya bnde çok zor felan diodum tüh ya bak nasılda morelim bozuldu off kızlar ya inş. çk düşük not almam sizn açınızdan da sewindim ii geçmesine

bizimde iş yerinde bir kız maliye 1. sınıfta hiç kitap yüzü açmadım çok güzel geçti sınavım hepsi yorumdu diyor.sonucunu yorumlayacağım bende onun :roflol: onu diyenlerin sonuçlarını görmek lazım.son iki haftadır hayatım durma noktasına geldi.konulara çalış.tekrar yap bol soru çöz canım çıktı.nasıl bir defa okuyupta o kadar ayrıntıyı hatırlıyorlar.boş konusuyorlar başkada birşey değil :oklava:

bir kere okuyupta bunu sonuncunda yorumla sınavının çok iyi geçtiğini söyleyenlerede şaşarım ne üstüne zeka yahu :))
madem okadar zekisin öss ye hazırlanırkende iki kere okusaydında belki odtü itü filan tutardı diyesi geliyor insanın değilmikaydirigubbakcemile3

slm bende maliye2.sınıf okuyorum
istatistik kamu maliyesi 1.sınıftan muh vardı yönetimve organizasyon çok ii geçti
iktsat ve tic hukuku çok zorladı

iktisat sahiden zordu iktisata çok çalıştım ona rağmen çok zorlandım ayrıca bu sene soruları çok farklılaştırmışlar öyle eskisi gibi kalıplaşmış sorular yoktu

kızlar siz işaretlediginz cvpları alıyomsnz yasak mı yoksa ben çok yelteniyom ama yakalanırım diye alamıyorum bu seferde hep A şıkkı gelmişti

ben teredütte kaldığım soruları sınava giriş kağıdıma not alıyordum sonra görevli arkadaş yasak olduğunu söyledi gerçi ben bayağı uğraştım bunda yasaklanacak birşey yok aslında kopya değil sonuçta diye ama işte kural öyleymiş onun içinde yazamadım maalesef

merhaba arkadaşlar bene intibak sınıfındayım 2 yıllık mezundum bence muhassebe ve iktisat çok zordu ne zaman açıklanır bilmiyorum bilen varsa yazarsa sevinirim.

kızlar sorular ve cvp açıklandı nerdesinz ,
ben 4 5 dersten ii not aldıgımı düşünüyorumm hayırlısı olsn

4 5 ders derken 4 kesin dedigim ders 1 2 soru ile krtikte hatırlamdıgım var onn için 5 kabul ettim

bir kere okuyupta bunu sonuncunda yorumla sınavının çok iyi geçtiğini söyleyenlerede şaşarım ne üstüne zeka yahu :))
madem okadar zekisin öss ye hazırlanırkende iki kere okusaydında belki odtü itü filan tutardı diyesi geliyor insanın değilmikaydirigubbakcemile3

Kızlar,bende 1.sınıfta konuları birer kez okuyup 2.sınıfa sadece Matematik ten borçlu olarak geçmiştim...Yani arkadaşınız doğru söylüyor olabilir...Ama yani 1.sınıfın dersleri de çok kolay yani...Mesela şimdi 3.sınıfım ( maliye bölümü ) Öyle birer kez okuyup geçmek pek mümkün değil..

Back