aynen canm yaa hergün kırkkere bakıyom bişey yokk soruları unuttum artıkkay sonunu bulur sonucların acıklanması ama soruları e ogrenmeye koysalar dıye beklıyorum
aynen canım benimde uyku düzenim kaçtı ve gerçekten ciddiye alarak çalışıyorsan zaten sınava kadar asosyal yaşıyosun
yani sadece bir hafta kala ve sadece sorulara bakarak sınıf geçen olabilirmi ya üf saçmalıyorlar insanın okuma şevkini kırıyorlar önüne gelen açıköğretim okuyor ama önüne gelen bitiremiyor bizimde farkımız bu olsa gerekyerimseniben
ya kızlar bn açıköğretim 2 sınıf okuorum sınava girdim istatistiğin bütün formüllerini unuttum neyi neyle çarpıcağımı felannapıcam bilmiorum inkılap tarihide zordu ya
ben ıstatıstık ıkt teorısı vs hıc bır derste formul ezberlemıyorum ezberlesem unuturum ama ne hıkmetse neyle neyı carpacagımı bılıyorum ıstatıstık ıyı gectı sanırım bence bol soru cozun soru tıplerını ogrenınce kolay oluyor
bizimde iş yerinde bir kız maliye 1. sınıfta hiç kitap yüzü açmadım çok güzel geçti sınavım hepsi yorumdu diyor.sonucunu yorumlayacağım bende onun :roflol: onu diyenlerin sonuçlarını görmek lazım.son iki haftadır hayatım durma noktasına geldi.konulara çalış.tekrar yap bol soru çöz canım çıktı.nasıl bir defa okuyupta o kadar ayrıntıyı hatırlıyorlar.boş konusuyorlar başkada birşey değilklava:
slm bende maliye2.sınıf okuyorum
istatistik kamu maliyesi 1.sınıftan muh vardı yönetimve organizasyon çok ii geçti
iktsat ve tic hukuku çok zorladı
kızlar siz işaretlediginz cvpları alıyomsnz yasak mı yoksa ben çok yelteniyom ama yakalanırım diye alamıyorum bu seferde hep A şıkkı gelmişti
bir kere okuyupta bunu sonuncunda yorumla sınavının çok iyi geçtiğini söyleyenlerede şaşarım ne üstüne zeka yahu :))
madem okadar zekisin öss ye hazırlanırkende iki kere okusaydında belki odtü itü filan tutardı diyesi geliyor insanın değilmikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?