- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi yosuntuttum
-
Sağol canım, Allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benimde sat a göre beklenen tarihim 8 temmuzdu:)
hayırlısı hakkımızda:)
Amin canım, hepimizin bebişlerine İnşallah.
Güzel dileklerine hepimiz için Amin diyorum canım.
İyiyiz canım çok şükür, hala küvezdeler ama sıkıntı yok, sadece biraz daha gelişmeleri gerekiyor, onları bekliyorum.
bugünkü hemşire yaramaz dedi kızlarıma:)) ben uslu kızlarım diye seviyordum oysa:)
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder İnşallah canım
Canım sütün geliyor mu ?
ARTVİNLİ arkadaşımızda dogum yapmışş...
bebişine kavuşmuşşş
4. temmuz annesiini kutluyorummm opuyorumnanaktan
arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar dilerim..ben 2008 temmuz annesiyim kızım 2 yaşını tammalaycak...hamilelik geçmiyo ama bebk doğduktan sonra zaman nasıl geçiyo insan anlamıyoo...ben şimdi 2. bebek için korunmayı bıraktım bakalım artık Allah ne zaman verirse..ilk hamileliğim 6 ay sonra olmuştu....bu ay 5..denemem ama hala kalamdım hamile...bu bebişimde nazlı çıktı zorluyo annesini..neyse sağlıkcakla gelsin de ne zaman gelirse gelsin...
ilk olarak 2008 yılının ekim ayında sizlerle tanıştım 10 haftalık bi düşük yaşadım o zmandan beri yazılı olarak olmasada sizlerleyim şimdi37 hafta 2 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihim 6 temmuz Allah kısmet ederse oğlum umutum yakında dünyaya gelicek normal doğum planlıyoruz umarım sağlıkla sihatle gelir ve bende doğum hikayemi sizlerle paylaşma sevincini yaşarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?