• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 temmuz anneleri bebişlerimizin gelişimlerini paylaşalım...

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ;)
bebeğim 3 gündür büyük tuvaletini yapamıyor, bununla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey varsa sevinirim ;)

benim kızımda sürekli kabız 1 çay kaşığı zeytinyağını sütümle karıştırıp veriyorum doktor öyle ver dedi.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kızımda sürekli kabız 1 çay kaşığı zeytinyağını sütümle karıştırıp veriyorum doktor öyle ver dedi.

Bende dün akşam bir çay kaşığı içirdim ve biraz önce dört günün acısını çıkardı kızım umarım bu dört günde bir değil de her gün olurkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende dün akşam bir çay kaşığı içirdim ve biraz önce dört günün acısını çıkardı kızım umarım bu dört günde bir değil de her gün olurkaydirigubbakcemile3

ohh bebişin rahatlamıştır artık sevindim.:ecrin_bebek:

ya bizimki kabız değil galiba yapınca kakası hardal kıvamında oluyo ama 3-4 günde bir yapıyo sizinkide öylemi arkadaşlar

ya bizimki kabız değil galiba yapınca kakası hardal kıvamında oluyo ama 3-4 günde bir yapıyo sizinkide öylemi arkadaşlar

demekki bağırsaklarının çalışma sistemi öyle
benimkide öyle
doktorumuz normal dedi

merhaba;
benim 18 temmuz doğumlu bir kızım var:)
15gün önce yani 3.ayını doldurduğunda sağlık ocağına gitmiştik bıyu 63 cm(4cm uzamış)
kilosuda 5300den 6050kg çıkmıştı:)
bebeğim biraz zayıfmı normal mi? sizce:S

bugün arda nın 4 ay aşılarını olmaya gittik kilo=8.100 boy=66.5 cm maşallah oğlum 1 ayda 900 gr almış 5.5 cm de uzamış.:nazar: :nazar: :nazar:

benmde kızımda aynı problem var hatta bes günde bir yapıyor ve yaptığında da her tarafı batırıyor...nasıl temizleyeceğimi şaşırıyorum..ama anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal diyorlar

anne sütü alan bebeklerde fazla kabızlık olmaz diye duymuştum aksine mama alanlarda kabızlık daha çok olur diye....yanlış mı duymuşum bilmiyorum ki...

Son düzenleme:
merhaba;
benim 18 temmuz doğumlu bir kızım var:)
15gün önce yani 3.ayını doldurduğunda sağlık ocağına gitmiştik bıyu 63 cm(4cm uzamış)
kilosuda 5300den 6050kg çıkmıştı:)
bebeğim biraz zayıfmı normal mi? sizce:S

Allah bağışlasın canım çok da sekermiş maşAllah subhanallah bebekler hep tatlı oluyor zaten:)benm kızımda temmuz doğumlu ve yaklasık değerlerde normal dedi hemşire..hatta sennkinn boyu bizim kızdan iki cm uzun bile:)

Back
X