Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım
bebeğim 3 gündür büyük tuvaletini yapamıyor, bununla ilgili tavsiye edeceğiniz bir şey varsa sevinirim![]()
bzımde bugun kontrolumuz vrdı oğluşum 7200 gr olmuş 65 cm boyu 43 cm baş çevresimaşllah tosunumahihoyyyt![]()
zeytinyağı içirebilirsin canım bir çay kaşığı kadar..
benim kızımda sürekli kabız 1 çay kaşığı zeytinyağını sütümle karıştırıp veriyorum doktor öyle ver dedi.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende dün akşam bir çay kaşığı içirdim ve biraz önce dört günün acısını çıkardı kızım umarım bu dört günde bir değil de her gün olurkaydirigubbakcemile3
ohh bebişin rahatlamıştır artık sevindim.:ecrin_bebek:
ya bizimki kabız değil galiba yapınca kakası hardal kıvamında oluyo ama 3-4 günde bir yapıyo sizinkide öylemi arkadaşlar
bugün arda nın 4 ay aşılarını olmaya gittik kilo=8.100 boy=66.5 cm maşallah oğlum 1 ayda 900 gr almış 5.5 cm de uzamış.![]()
![]()
![]()
ya bizimki kabız değil galiba yapınca kakası hardal kıvamında oluyo ama 3-4 günde bir yapıyo sizinkide öylemi arkadaşlar
merhaba;
benim 18 temmuz doğumlu bir kızım var:)
15gün önce yani 3.ayını doldurduğunda sağlık ocağına gitmiştik bıyu 63 cm(4cm uzamış)
kilosuda 5300den 6050kg çıkmıştı:)
bebeğim biraz zayıfmı normal mi? sizce:S
anne sütü alan bebeklerde fazla kabızlık olmaz diye duymuştum aksine mama alanlarda kabızlık daha çok olur diye....yanlış mı duymuşum bilmiyorum ki...
evet öyle diyorlar canım ama bizmki kabız gibi geç yapıyor ancak katı olmuyor